Gå til innhold

Jepp!

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jepp!

  1. Jeg kjøpte meg Nokia 735, og er superfornøyd. Etter noen år med android, de konstante oppdateringnene og bugsa, forandringer og rotete tredjepartprogrammer. Er deg godt å bruke noe som virker helstøpt og konsist. Maskinvaren virker rask og gjennomtenkt. Jeg synes der er merkelig at Nokia med wp ikke er mer dominerende. Jeg ga 1295,- for min 735, absurd billig, jeg syns tom. Skjermen er bedre enn på dama sin xperia z1. Kan ikke skjønne hva folk nøler med, gå på Elkjøp.no og skaff en.

     

    Har også kjøpt Lumia 735. Og er storfornøyd, mye mobil for pengene.

    • Liker 2
  2. Jepp!: Lumia 735 er inne og klar for test, men den ligger foreløpig bak Huawei Honor 6, LG G Watch R og Samsung Gear S i køen, så det kan ta noen dager før vi kommer til den. Såvidt jeg vet har vi ikke andre telefoner på vent, men når Note Edge en gang dukker opp kan det bli bittelitt omstokk. Vi venter ikke på noen mer spesielle, eller viktigere, produkter enn den, så jeg tror Lumia 735-testen kan dukke opp i løpet av et par uker. Det havner mye annet plutselig og forefallende mellom testingen, så litt uforutsigbart er det. Den skal iallfall testes, og jeg vil tro vi rekker det med god margin før jul, om det er i tankene :)

     

    Takk for svar. Min datter ønsker seg ny telefon til jul, og jeg tenkte på denne da den virker å være ok til en fornuftig sum. Hun vil egentlig ha iPhone, men uten å sprenge banken så er iPhone en umulighet. Det nærmeste man kommer Lumia 735 i pris er en brukt Iphone 4 med 8 GB som Elkjøp pusher for tiden. Og nå har ikke jeg sett Lumia 735, men den virker som ett godt kjøp i økonomiklassen.

×
×
  • Opprett ny...