Gå til innhold

Quagorn

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quagorn

  1. De får optimalisere disse versjonene sine litt. Det begynte å bli bedre etter kitkat, men så har dek lart å snuble seg inn i tregt system igjen.

     

    Bedre appstyring hadde vært fint, har marshmallow, syns det kunne vært bedre måter å deaktivere innbygde google apps på. Hangouts skaper konstant feilmelding om du deaktivere den. ( Har ingen behov for synkronisert meldingshistorikk )

     

    Og de har fortsatt en dag i dag, til og med nyere android os problemer med exchange active sync. Vet ikke helt hva google har i mot microsoft, men det går utover office 365 kunder.

     

    Vet samsung ordnet noe eget etterhvert, men mange andre android enheter sliter fortsatt med autodiscover av exchange active sync...noe som er forkastelig.

     

    Utenom disse småtingene så er jeg egentlig veldig fornøyd med version 6.0.

  2. Det vil helt klart se slik ut ja, at de ikke har noe til overs for Microsoft. Et firma kan jo ikke være partisk på den måten, det er jo veldig dårlig forretningssans. Men det er nok ikke bare de som ikke liker windows platformen for mobil, finnes nok av utviklere som bare driter i windows phone når det kommer til apper. Synd er det, jeg har aldri hatt en telefon som er bedre enn min 930.

    • Liker 1
  3. Kjøpte dette for å spille det i helga, var egentlig ganske fornøyd med spillet jeg, de nye sosiale tingene var virkelig en forandring som frydet. Jeg var skeptisk i utgangspunktet, det var også noe irriterende å være tilbake til loading screens når jeg dro fra huset mitt, men det var på en måte greit likevel når loading screens tar ca 3 sekunder istede for de 3 minuttene man måtte vente i sims 3 når du reiste andre steder enn nabolaget ditt.

     

    Bygging var ok, men at jeg ble tvunget til å bygge grunnmur på alle bygg irriterte meg veldig, syns at man burde kunne ha grunnmur på noen bygg og ikke alle, dette ødelegger for potensielle garasjer osv.

     

    Mangel på muligheten for å forandre på landskapet var ikke velkommen, alt er flatt og du får ikke gjort noe med det annet enn å sette opp vegetasjon og endre tekstur, det gjør at landskapet kan se litt lite organisk ut.

     

    Mangel på muligheten for kjeller var også forferdelig dumt da..mangel på baby går fint, jeg lager aldri familie i sims uansett, kun der for å bygge karrière, pule rundt og bygge hus jeg.

     

    Badebassenget er vel ikke akkurat savnet mye av meg, men håper de kommer med det en gang likevel, det at de hevder det er spillmotoren som er problemet så begynte jeg å lure hvorfor i all verden de valgte den da, mulig dette ble offeret for en betraktelig bedre sosial interaksjon.

     

    Dog selv om det sosiale er bedre, så er venna forbanna masekopper, mulig det bare er jeg som er anti-sosial, men jeg mener nå at sosial livet i sims er langt fra ideelt, de er alt for kravstore!

    • Liker 1
  4. Jeg har stor tiltro til Obsidian, jeg så hva de har klart i mange andre spill og jeg er stort sett imponert, bare se på New Vegas. Nå var ikke Fallout 3 dårlig, men New Vegas var et veldig bra spill, jeg likte det bedre faktisk på mange måter, men på en annen side så likte jeg nok byruiner mer enn en ørken.

     

    Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape og NwN var en av mine favoritter når det kom til RPG. Jeg syntes forøvrig at NWN2 var bra, men det var litt rar spillmotor ja, husker jeg hadde 2x 1900XT kort i crossfire.og jeg fikk dårlig resultat. Spilte det senere med et 4870x2 kort og det var fortsatt veldig dårlig ytelse med tanke på grafikk og skjermkort.

  5.  

     

    Hvorfor kan dere ikkje bare anbefale Crucial mx100? Det er jo denne folk vil ha om de vet om den. Må jeg kjøpe en til dere, for at dere kan anbefale den?

     

    Beste pris Vs ytelse per dags dato :)

    Skjønner faktisk ikke hvorfor dem ikke har den på lista, disken er god, den er helt utrolig billig(sammenlignet med andre). 512GB til godt under 2000kr for en god SSD er verdig en anbefaling spør du meg.

    Levetid?

  6. At windows fungerer bedre enn mac til spilling...for en overraskelse. Jeg er ikke en gang en apple hater og heller ingen elsker. Hvis jeg skulle hatt en laptop til tekstbehandling eller andre enklere oppgaver så ville jeg hatt macbook pro,men det ville vært installert windows 8.1 på den.

     

    Men i og med at Apple får mer og mer støtte fra steam/origin så er det vel logisk at bedre driverstøtte osv kommer deretter. Med tanke på hvor få forskjellige deler apple bruker i maskinene sine kontra PC, så burde bedre støtte komme etterhvert, samt hvis AMD sitt mantle system kommer skikkelig i gang, så har da iallefall Linux og OSX en sjangs til å få den biten av kaka også...sett at man bruker AMD skjermkort da.

  7. Jeg var omtrent aldri under 60 fps i det spillet så jeg er fornøyd, min er 3 år gammel, men med oppdatert skjermkort 780Ti og Dell Ultrasharp U2713H. Alt på Ultra og 2540 x 1440 oppløsning.

    DayZ er det eneste spillet som kverker maskina mi så..hehe.

     

    Må egentlig si at dette spillet var et patetisk forsøk på noe nytt, etter et par timer i spillet endte jeg opp med å spille BF4 igjen fordi dette var rett og slett kjedelig og i tilegg skal de ha full pris for spillet haha. *rise på hodet* EA altså....

  8. Noe som er litt morsomt er at jeg endret modusen på skjermen min til display port 1.2 og da var det en del som ble forandret, nå ble bildet synlig bedre med høyere oppløsning...litt usikker på hvorfor DP 1.2 skulle ha så mye å si. Bildet ble klarere etter dette, men jeg mener fortsatt at 1080p holder lenge, man må jo tross alt ha et ganske kraftig skjermkort om man vil kjøre denne oppløsningen på full guffe.

  9. Selvmotsigende, nei egentlig ikke.

     

    Dårlig eksempel.

     

    Det er kun 627264 pixler i det dårlige bildet.

    1080p har 2073600 pixler totalt, sammenlignet da mot 1440p med 3657600 også kommer du med et bilde som har under halvparten av 1080p når 1440p har ca.1.77 ganger mer pixler enn 1080p og i eksempelet ditt så har 1080p 3.3 ganger høyere oppløsning. Jo flere pixler jo klarer skal det i teorien være og jeg klarer helt fint å se forskjell på oppløsninger under 1080p, det er de over jeg er usikker på, så det eksempelet der treffer ikke altså.

  10. Nei jeg sitter nærme skjermen og har godt syn.

     

    Eneste stedet jeg kan se forskjell er kanskje i desktop og metro grensesnittet, men det er jo fordi ting blir mindre, de ser jo ikke så veldig mye klarere ut.

    Jeg kan forstå at folk tror de ser at bildet er klarer når alt blir mindre og at alias syns mye mindre, men utenom dette så er det jo ingen forskjell på bildet. Testet i ESO for eksempel da syntes jeg det så bedre ut i 1440p, men så skrudde jeg ned UI størrelsen i spillet slik at den ble mindre og da virket det helt likt. Kvaliteten på bildet blir ikke stor nok til at det er verdt bryet.

     

    Ha også i hodet at jeg generelt ikke bryr meg så mye om oppløsning, så jeg er ikke partisk i en side her, jeg er ikke en av de som må motsi alt som har med høyere oppløsning bare for å gjøre et poeng ut av et prinsipp jeg har satt meg fast i..denne testen gjorde jeg ut av nysgjerrighet og fikk bakoversveis når jeg oppdaget at jeg ikke hadde trengt å kjøre 2540 x 1440p for å oppnå samme synlig bildekvalitet.

  11. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg for litt siden nytt skjermkort Evga 780 Ti og en Dell Ultrasharp U2713H som er en av de beste skjermene jeg har spilt på noen sinne.

     

    Jeg har testet litt oppløsning selv nå og folk hevded at på 2540 x 1440p så skulle bildet bli klarere....vel foruten om at aliasing syntes mindre så nei?
    Hva mener folk da, nå har jeg tatt live test i mange forskjellige spill og det ENESTE som er forskjellen fra 1080p til 1440p på 27" er at du nesten ikke trenger å kjøre anti-alias. Så da begynner jeg å lure da, når en hel haug på nettet sitter å sier at det er så stor forskjell.

     

    Nå er det slik da at jeg kjører heller 1080p med høy AA og avansert AA enn å kjøre 1440p når den svelger mye mer fps, jeg målte på det verste opp til 50 fps tap og andre steder bare 8-12 osv.Dette var i Thief, Planetside 2, Elder Scrolls Online, Battlefield 4 og Watch Dogs.

     

    Watch dogs var forøvrig uspillbart på den oppløsningen med 1440p på ultra hadde stort sett rundt 45fps+, men det var noen voldsomme fps spikes av og til..noe jeg har opplevd før med kort som har for lite videoram. Dårlig optimalisert much?

     

    Så da spør jeg på et forum da, siden det å søke seg gjennom forumposter for å finne svaret ikke fungerer så bra når folk overdriver til de grader, jeg tror rett det såkalte klarere bildet er en placebo effekt på samtlige?

     

    For moroskyld da, siden jeg har shadowplay og slikt så har jeg tatt opp og tatt screenshots i spill for å se om jeg kan tyde forskjell på detaljer og "krystallklarhet" som folk hevder de har med høyere oppløsning, men jeg så altså ingenting som tydet på det, foruten om når jeg slo av anti-alias for å se hvordan blidet ble, da var forskjellen stor, men det var den eneste "krystallklarheten" jeg kunne finne.

     

    Er det noe jeg gjør feil her eller? En ting er å ikke se forskjell når man ikke tenker over det, men når jeg går inn for å se forskjell og ikke finner den?

     

    Kan noen fortelle meg hvordan jeg skal klare å se den fantastiske forskjellen på 1080p og 1440p da?

     

     

    - Quagorn -

×
×
  • Opprett ny...