Gå til innhold

kentiver

Medlemmer
  • Innlegg

    293
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kentiver

  1. Vurderer å kjøpe meg en vostro 1310 eller 1510.. Hvordan er førsteinntrykket av pcen din "da90el"? Hvordan er størrelsen, den ser jo relativt slank ut på bildene..

    Jeg synes størrelsen på min er relativt liten til å være en 15,4". Førsteinntrykket mitt sa at ingenting annet i denne prisklassen kan egentlig være bedre! Jeg valgte 1510 fordi det er 8400m i den, og det klarer man faktisk å kjøre COD4 sånn passe greit på.

     

    Hvilken valgte du? Den med 2Ghz Dual Cpu og 3gb minne?

  2. Har laget meg et phpBB forum på nettet, har konfigurert det osv. Har satt brukerrettigheter\grupperettigheter. Så har jeg laget 4 forum på siden. Men når jeg går inn på et forum så kan verken jeg (administator) eller noen andre brukere starte en ny tråd\emne. Hvorfor ikke? er ikke noen knapper noen stedet for å starte nye emner.

     

    Men det står på siden:

    Forumrettigheter

     

    Du kan opprette nye emner i dette forumet

    Du kan skrive innlegg i dette forumet

    Du kan redigere dine egne innlegg i dette forumet

    Du kan slette dine egne innlegg i dette forumet

    Du kan laste opp vedlegg til dette forumet

     

    Hva har jeg gjort galt?

  3. Ikke sikker på om dette er rette forum, dere med rettigheter må bare flytte det hvis det blir feil.

     

    Jeg holder på med en slektsside, der skal man kunne legge ut videoer. Litt som youtube (bare i en gigantisk mindre skala), tanken var at man registerer seg, så kan man laste opp filmer, så kan andre se dem "live" på nettet, uten å måtte laste dem ned først.

     

    Noen som vet om noe slikt? Helst uten tonnevis med reklame.

  4. Ps: Ikke sikker på om dette ble rette forumet, men prøver.

     

    Mottok for noen dager siden Viasat sin HD mottaker fra Samsung. (den uten harddisk), og lurte på 2 ting.

     

    1: Går det an å sette harddisk i den?

    2: Kan man sortere programlisten? er mange kanaler jeg aldri ser på å det er forvirrende å finne di kanalene man faktisk vil se på ved bruk av EPG`en.

  5. Skal kjøpe meg Xbox nå, pga 2 grunner, GTA som kommer snart, og muligheten for å spille HD Filmer, derfor lurte jeg på om det er så store forskjellen på vanlig xbox360 til ca 2500,-, og Elite til nestn 4000,-? Bortsett fra at harddisken er 100gb større, trenger man egentlig noe særlig stor harddisk på den?

     

    Blir 2500 + 1500 for hd spilleren, altså 4000,-, hvis ikke blir det jo 5500 for Elite, uten at jeg vet hva jeg trenger den til:P

  6. Hei!

     

    Takk for hjelpa, men jeg føler at jeg trenger mer veiledning. Når jeg legger det til i spillelista slik du beskriver, blir det liggende hulter til bulter i biblioteket mitt. Det er vel derfra jeg "fyller på" iPoden min?

     

    Sliter med å skjønne disse prinsippene. Noen som kan gi meg en fullstendig veileder/tutor på hvordan jeg legger over mapper med lydbøker på iPoden min på en måte som gjør det pent og ryddig?

     

    Veldig takknemlig for hjelp!

    Hei.

     

    Ja, det blir liggende ganske rottete i biblioteket, det er litt plagsomt hvis man har noe annet enn lydbøker, men jeg la 132 lydbøker på Ipoden og det gikk fint, bare å holde seg unna biblioteket;)

  7. Noen av dere som kan hjelpe meg? Har veldig mange lydbøker på pcen, og skal ha mesteparten av dem inn på Ipoden, men problemet er at den vil ikke legge dem i mappe. Har ca 200 lydbøker, og alle har mapper inni seg med cd1, cd2 osv, slik vil jeg ha dem på Ipoden, er det mulig?

     

     

    Hei!

     

    Har akkurat samme problemet selv. Nå venter jeg spent på gode råd og veiledning fra kyndige folk der ute. Begynner faktisk å angre på at jeg kjøpte iPod, den virker tungvindt og vanskelig tilgjengelig.

     

    God Jul til alle!

     

    Hejsann.

     

    Det viste seg å være ganske enkelt. På Itunes så har man spillelister på venstre side, der lager man spillelister over filene, altså: Høyreklikk for ny spilleliste, gi spille listen navn: F.eks Jo Nesbø - Snømannen, eller hvilke lydbok det enn er, så drar du filene fra mappen du har dem liggende i og over i den mappen. PS: Av og til så kommer fil nr 1-9 neders, det må du passe på å få dem øverst.

     

    Litt vanskelig forklart, kanskje noen gidder å skrive det litt lettere:)

  8. Ikke sikker på om dette blir rette forum, men dere må bare flytte det hvis det blir feil.

     

    Har et Coppermine gallery, det er for en slekt som skal kunne laste opp å dele bilder med hverandre, men jeg har et problem med at det blir registert rare brukere, bare noen tall og bokstaver, eneste de har til felles er at di alle bruker gmail. Lurte på om det er mulig å få inn et slikt bilde som så mange andre sider har, slik at når man registrerer seg, så må man skrive inn tall\bokstaver som står i et bilde, slik at man hindrer autogenerering av brukere.

     

    Er ca 3-4 bruker om dagen som blir registert som bare er tull

  9. Noen av dere som kan hjelpe meg? Har veldig mange lydbøker på pcen, og skal ha mesteparten av dem inn på Ipoden, men problemet er at den vil ikke legge dem i mappe. Har ca 200 lydbøker, og alle har mapper inni seg med cd1, cd2 osv, slik vil jeg ha dem på Ipoden, er det mulig?

×
×
  • Opprett ny...