Jump to content

Larceny

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Larceny


 1. Cappo.. Nei. Bare nei. 

   

  Dersom du skal gi henne respekt utelukkende for at hun er kvinne syns jeg det blir veldig feil.

  Hun er ikke den første kvinnelige gameren i LCS enda. Dersom du skal si at hun "teknisk sett" er det, så får du vente til sesongen starter. Og det at hun velger å oppføre seg på den måten forsterker bare negative stereotyper, som at de ikke takler det. At det skal være noe å være respektere forstår jeg ikke.  At hun skal oppføre seg så uprofesjonelt og dramatisk, og klage på lite penger attpåtil? Får hun mindre enn mennene? Aldri hørt de klage jeg. Det er en stor flause hele greien, samme hva som skjer. Jeg er ikke veldig engasjert i kvinnelig gaming, men veldig kult om det kommer en som blir den første. Akkurat nå håper virkelig ikke det blir henne.

   

  Det er iallefall mine meninger. Kanskje du vet noe ikke jeg vet. Til noe mer hyggelig. Blir kult å se Alex Ich igjen. Kanskje han spiller mot peke i worlds neste år! :p 

  • Like 3

 2. Altså jeg skjønner policien the doctor, men jeg har vært interessert i spillet siden slutten av 2008, spilt det siden 2009 og har massiv sentimental verdi tilknyttet brukeren min. Jeg har absolutt ingen tanker om å selge den :)

   

  That being said, så er det rett og slett morsomt å vite hva brukeren ville gått for, jeg er veldig e-peen orientert og synes bare det er gøy om den blir litt større ;)

   

  http://www.lolking.net/summoner/euw/223 er brukeren min.

  Digger at du har spilt fuggelen så mye i assasination metaen! Forstår ikkje kordan du klarer det uten noen form for mana fra masteries eller runes. spiller du veldig passivt i starten, eller kjøper du to faerie charms, crystaline flask, eller dorans? Elaborate! :D


 3. Av ren interesse, hvor mye får du får kontoer nå til dags? :o

  Har selv en plat beta account med 80-90 champs unlocked og masse skins (legacy, limited, vanlig) eksklusive ikoner osv...

  Ville aldri solgt brukeren, men gøy å vite hva den ville fetcha.

  Om du kan opprette en elophantcom konto, og linke meg den+lolking kan jeg gjøre en vurdering for deg.

  Er du original eier og?

   

  Prisen på plat er ca samme som gold, pga sesongslutt. Skins og runepages er det andre som skaper verdi (i noen grad skins og nick også).Du kan sende meg en priv melding om du ikke vil dele infoen din med alle :) Hvor fort du vil selge er såklart også en faktor!


 4. Har en kompis som blir utrolig stresset, vi er tre stykker som ofte spiller sammen osv. Meg og han ene har nådd gold, han andre er fremdeles i silver, så han stresser seg gjennom alle gamesene han spiller og queuer opp igjen selv om han er på tilt og spiller dårlig. Har prøvd å si til han at han bør få seg en fast pool med champions han spamspiller i ranked, og ikke spille noe i ranked for første gang, men det går han hus forbi.

   

  edit: noe ala dette, som er mine go-to champs. Har også Corki og Kassadin(når han ikke er bannet) på over 60% winrate. Mens jeg har 8 champions jeg har spilt 10 eller flere games med har kompisen min 32 champions han har spilt 10 eller flere games med. Er iallefall slik jeg føler jeg har klatret, ved å ha en fast pool med champions jeg er god med/mestrer på et greit nivå.

   

   

  WXUmirw.jpg

   

   

  Fant en rimelig grei video på youtube i dag, som lærte meg noe eg har hatt trøbbel med å påpeke lenge. Denne burde alle som vil spille bra/bedre se http://www.youtube.com/watch?v=jZnTDOFpOz0 . Intenting revolusjonerende, men veldig godt forklart. Kanskje kompisen din bør se den så han tar imot tips?


 5. Til dere som kommer inn her og whiner om gamene deres, evt dere som forteller om hvor dårlig laget deres er, når dere er awesome (sikkert bedre å ta det her enn ingame :p ). Husk at sånn føler de andre på laget ditt det også som oftest. Denne frustrasjonen er en av de største pådriverene for det dårlige communityet. Jeg har spilt lol siden beta, og har for lengst lært å deale med det. Jeg bruker ikke ignore, og har aldri brukt det (men om du fæler det hjelper, supert!).

   

  Om du spiller solo/due que, så fokuser på deg selv i stedet for alle andre. Ikke ved å utelate teamplay altså, dvs, dersom du eier mid lane, og resten av laget sliter, så kan man gjerne ganke, warde, eller andre ting for å bidra for laget. Men det hjelper lite å vinne en lane, for laning phase slutter, og da begynner egentlig gamet. Her kan du bidra med strategiske planer/god teamfighting(veldig mange sliter med å forstå denne biten)

   

  Syns det å spille laid back er smart. Liga systemet har gjort at mange blir utrolig stresset og å vinne går til hodet på dem. Vi vil alle tape så godt som halvparten av gamsene våre. Lite vits å la det ødelegge dagen/opplevelsen!

   

  TLDR: vil du komme noen vei, slutt å bli så oppgitt og frustrert over tapet, men ta det heller med som god lærdom (evt bare et tap. de kommer før eller siden for alle).

   

  Ikke vær denna karen (om du ikke er doublelift og spiller på NA).http://image1.frequency.com/uri/w354_h200_ctrim_ll/_/item/9/8/3/7/Doublelift_Is_God_Everyone_Else_Is_Trash_98374657_thumbnail.jpg

  • Like 1

 6. Jeg har et litt annerledes spørsmål, som igrunn alle kan svare på. Jeg har solgt min originale League konto, men savnet ble for stort og jeg kjøpte en ny og bedre med fortjeneste.

   

  Nå har jeg to kontoer med ranking i gold(div1promo og div3) og en i bronze ( alle har masse skins og content, og jeg har kjøpt dem av andre for å spille de opp/resette dem i sesongpausen)

   

  Spørsmålet mitt går på hva dere tenker om akkurat denne sesongpausen. Tror dere en gold account i dag er verd mer eller mindre enn en unranked neste sesong, som har gold frame og rewards ?

  Jeg vet ikke om jeg burde senke prisen og få de unna nå, eller øke prisen til neste sesong (evt bare spille de opp i gold igjen der)


 7. Har hatt en gaming weekend i helga, var ikke alt for smart å hoppe rett på ranked etter å ikke ha spilt LoL på 3 uker. Fikk en stygg tapsrekke på 6 kamper tror jeg det var, hadde uflaks med laget, men i 2 av de seks kampene var jeg med på å throwe det. Hadde en kamp hvor vi var 4 mot 5 og nesten vant, men det ble bare med nesten seier, siden Udyr hadde gitt top 3 kills før han disconnectet, var faktisk et par stykker på det andre laget som sa at de ikke fortjente å vinne, men iblant har man bare såpass med uflaks.

   

  Kjøpte meg Talon i går, og begynte å spille litt mid, har spilt 10 - 11 kamper med ham, har vunnet lane alle ganger bortsett fra en gang, når jeg holdt lanen jevn mot Diana. Virker egentlig som en veldig lett champ, ligger mellom 6 og 7 i K/D/A noe som er ganske bra for meg i det minste, win ratioen er ikke like bra, ettersom jeg har hatt lyst til å spille Talon, og jungler og top ikke har valgt noe tanky.

  Kan hende jeg kan forbedre buildet mitt også, men det jeg bruker nå funker bra på nivået jeg er på.

   

  Longsword+ pots > Brutalizer > Longsword + Vamp Scepter/Pickaxe + Boots > Last Whisper etter det varierer det om jeg går for BF sword og BT eller om jeg fullfører Black Cleaver. To siste itemene varierer på gamet, kan være Maw, Tri-Force, GA, Hydra, Frozen Mallet.

  Hvilket nivå er du på`? Talon er overvurdert kul og undervurdert effektiv !


 8. Dersom du tror du er bedre, men mener du taper fordi du får så dårlige lagkamerater kan du kjøpe deg en konto..

  Men om du vil bli bedre kan du slutte å spille gøye helter som eve i ranked, og fokusere på helter du vinner med som sona. Lær deg OP/fotm og mer enn en rolle og spill Eve i normals om du er så glad i henne :p Bidra til laget så blir nok lagkameratene dine bedre ganske fort...


 9. Føler meg delvis mer objektiv som førstegangs spiller av TW Serien. Men herregud for et dårlig spill i 2013. Håper virkelig blodfansen kan se forbi manglene i spillet. For alle andre leveres hovedpunktene i dette spillet bedre gjennom langseringer som Mount&blade, HOMM eller cossacks. Om du stripper hvilken som helst av de for 90% får du Total Crap: ROME 2. Og nei, steam refunder ikke dette heller.

  • Like 1
×
×
 • Create New...