Gå til innhold

holaholaoo

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av holaholaoo

  1. Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre. :)

     

    Men jeg kan tenke meg at snusingen kommer til å jage deg litt i fremtiden. Spesielt når du begynner å regne på hvor mye en boks løs til dagen koster.

     

    Husk at når man slutter med nikotin så slutter man aldri helt å bli avhengig, så etter at abstinensene er over så krever det styrke.

    Har flere kompiser som har sluttet. De hevder at de ikke tenker på det mer, men hvem vet hva sannheten er :p Var på god vei til å slutte for litt siden. Tok bare en bleiesnus en gang på noen dager for å dempe suget+ jeg var uten i 3 dager. Men på et punkt holdt ikke viljestyrken mer :p så da havna mystisk en boks skruf løs i lomma 5 min senere 

  2. skruf løs er digg. Orker ikke å leve livet uten noen goder. :p veit jeg høres dum oog veldig barnslig ut nå, men orker ikke å utsette meg for det å slutte med nikotin igjen. Snus er og forblir en stor del av meg :) 

  3. Har dessverre sprukket helt nå :/ så tar det opp igjen når boksen her er tom. Men ikke ille å ha gått fra en boks dagen til 2 dager av og så 3 snus, så er litt fornøyd og. Setter pris på alle tips, men tiden er nok ikke rett nå for å slutte! :(

  4.  

     

     

    Med en bivirkningsliste på størrelse med et middels stort leksikon så vil jeg absolutt ikke anbefale Champix. Mange selvmord som kunne vært unngått om legene hadde sluttet å skrive ut resepter på den dritten der. Nei enten får du bare slutte uten hjelpemiddler, eller så får du finne noe uten like mange alvorlige bivirkninger slik som Champix har. Selv sluttet jeg å snuse ved hjelp av damp. 

    damp?

     

    anet ord for E sigarett. 

     

    okei, så du er fremdeles nikotinslave... du har ikke sluttet med noe men endret inntaksmetode er mere riktig å si da :)

     

    jepp, derfor det ikke er aktuelt å bytte til e cigarette. Gidder ikke å bytte en avhengighet mot en annen 

  5.  

    Med en bivirkningsliste på størrelse med et middels stort leksikon så vil jeg absolutt ikke anbefale Champix. Mange selvmord som kunne vært unngått om legene hadde sluttet å skrive ut resepter på den dritten der. Nei enten får du bare slutte uten hjelpemiddler, eller så får du finne noe uten like mange alvorlige bivirkninger slik som Champix har. Selv sluttet jeg å snuse ved hjelp av damp. 

    damp?

     

    anet ord for E sigarett. 

  6. Man får ikke champix til snusslutt. Det er også ekstremt dyrt, så jeg gidder ikke det. Damp er heller ikke en mulighet, da jeg ikke ser vitsen med å bytte en avhengighet mot en annen. Det positive er at jeg bare har tatt en snus nå. Hvis jeg bare tar en inni mellom når jeg trenger det mest, tror jeg kanskje det skal gå bedre, men usikker. Hvis noen har flere tips, så fyr gjerne løs :)

  7. Hei! har greid meg 2 dager uten snus nå, men i dag sprakk jeg. Kjøpte meg en boks på bensinstasjonen da jeg er sykt deppa pga. snus slutt. Blir ikke akk mindre deppa nå da, mer skuffa over meg selv. Noen tips til hva jeg kan gjøre for å føle meg bedre? :) 

  8.  

    Knut Hamsun?

    Første jeg tenkte også. Føler makt, menneskerettigheter osv blir mer samfunnsfagrettet? Med mindre man analyserer tekster som omhandler dette naturligvis.

     

    Da blir vel oppgaven mest sannsynlig å skrive en samfunnskritisk tekst, altså artikkel, kåseri osv. Dere får sikker også diktanalyse og sammenligning. Dette er oppskriften på alle norsk eksamener 

  9. Den eksamen kunne vært verre. Jeg satt en stund på oppgave 2c riktignok. Jeg var også ganske usikker på hvor mye man burde skrive på oppgave 3. 

    Usann. Stefan forteller at det var en kunde som ikke trodde at han jobbet i butikken, men var sønnen av sjefen. Moren er ikke sjef i blomsterbutikken. Det var det jeg kom frem til :) 

  10. Hvis du tror at du kan holde på med en slik uvane i flere år uten at det vil påvirke deg noe særlig så vil du bli meget skuffet og flau når du blir eldre. Man tror gjerne at man er annerledes og udødelig når man er ung, men dessverre så stemmer det ikke. Holder du lenge nok på så vil uvanene ta igjen, og det vil ikke bli pent.

    folk røyker i 60+ og lever, mener du brus er verre virkelig? Greit nok det er hard for tenna men man utvikler ikke kreft og lungeproblemer. For guds skyld, brus er ikke så ille.

  11.  

    Det BØR bekymre deg uavhengig av vekt... så mye brus hver dag i maaaange år fører til verre ting enn overvekt.

     

    Ta å google PH-balanse, syre sykdommer, etc.

    fant ingen ting jeg desverre, det enest jeg fant var at så lenge du ikke drakk over 2l dagen var man safe.

  12. Du er 17.. du vil ikke være 17 for alltid. En slik dårlig uvane VIL ta deg igjen hvis du ikke gir deg med den.

     

    Tannlegene kommer også til å eeeeeeelske deg som stamkunde når tennene dine begynner å råtne. Det er ikke BARE overvekt man må tenke på når man heller i seg sinnsyke mengder sukker hver dag.

    drikki mye brus i alle år, ikke tatt noe skade til nå da. Har planer om å trene resten av livet, så bekymrer meg ikke mye.

  13. Du burde skaffe deg kunnskap. Brus blir du feit av. Kun pga treningen du holder vekten, så sant du spiser normalt ellers. Kroppen din har ikke godt av alt det sukkeret.

    det er jo sukker i alt da. merkelig at jeg ikke har blitt feit enda da? har mange venner som trener mindre en dette og drikker over 1l eneridrikk hver dag og er syltynne. Skal man bare se på overvektige som skylder på ditten og datten må alle matvarer tas bort da

×
×
  • Opprett ny...