Gå til innhold

Hawken911

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hawken911

  1.  

    Data er heller ingen billig hobby. Vertfall ikke her til lands der staten skal suge til seg avgifter her og der. Og selvsagt etterspørsel på maskinvare fra leverandør / produsent har i den siste tiden vært et oppstyr mtp. bitcoin. Sitter selv med en 6+ år gammel maskin, som kjører første generasjons Intel Core i7 (tror jeg) Eneste endringene på maskinen er et bedre skjermkort en mitt gamle 570 og noe mer RAM. Kjører fremdeles 1920x1080 oppløsning og takler de fleste spill. Men, selvsagt skulle jeg ønske jeg kunne ha råd til å bygge en ny maskin, det gjør vel de fleste :)

     

    Dakkar liten, må du betale avgifter du da? Kjære vene, enn at staten kan være så slem? Kanskje du skal gå ril legen å få et GRATIS plaster på såret?

    Dette er noe av det sykeste jeg har lest. Du får forøvrig ikke gratis plaster av legen i norge. Du burde ta en tur .

  2.  

    Hvis man drar disse konseptene langt nok kan vi snart bare overlate alt av jobb på alle felter til maskiner. Så ender vi mennesker opp med borgerlønn hele gjengen...det blir nok "stas"! :-|

     

    Sant, hvis det blir mange nok av firmaer som eliminerer ansatte, hvordan skal de klare å selge sine varer/tjenester til folk som ikke har penger/interesse?

     

    Det tvinger jo samfunnet til å reevaluere visse "viktige" verdier, slik som det er nå bør en ha jobb, kone/mann, barn, husgjeld, uten disse er en verdiløs og fortjener all mulig ulykke.

    Godt det ikke bare er meg! Haha, er jo nesten litt trist at det er blitt sånn. I mine øyne driver fåtallet i dag med noe som er resursskapende og verdifult, de fleste har en jobb for å få pengemølla til å gå fortere - rive ned planeten raskere, etcetc

  3. Heisann, som sist nevnte skriver så er det at man kan bruke 2 sim kort og i tillegg sette det ene kortet til kun 4g mest sannsynlig et av de største-DET ER JO HELT RÅTT OG HELSEFARLIG.

    Jeg kan bruke 50lapp på billig tlf abo (se chess/talkmore) og 299,-(ansattrabatt) for 100(15vanlig) GB MBA abonnement.

    349,- for 100 GB/fri bruk. Noen som kan si det samme? Kan bruke den som Router hjemme!!

    649,- for vanlige folk, bruker man f.KS 399,- mbb til Netcom får man 30gb, trenger ikke GB på tlf abo.

    Peace

  4. DET STÅR INGENTING OM DET DU HEVDER.

    DETTE ER EN big.LITTLE løsning for batterier. Selvom prosessoren din har 8 kjerner der 4 av de jobber forskjellig på hastighet/ytelse betyr ikke det at du får mulighet til å BYTTE, ENDRE, JUSTERE, på ett produkt som er en "pakket-løsning for effektivisering av energi"

    Se for deg at inne i batterier du allerede har i telefoner er det 4 store og 2 små batterier som AV SEG SELV(du kan ikke kjøpe et batteri med 6 store fordi det er ikke tiltenkt til f.eks de samme produktene.

     

    Så hva mener DU egentlig?! SKAL VI HØRE MED MICROSOFT OM HVORDAN DE HAR TENKT TIL Å LAGE NOE HEEEEELT ANNET EN DET SOM STÅR I ARTIKKELEN, ELLER SKAL VI BARE SATSE PÅ AT DET BLIR SOM DET STÅR?

  5. Og da blir det komplisert å velge riktig batteri ?

     

    siden en mobil brukes på flere måter hvordan vet man da hvilket batteri man skal bruke , for da må man ha flere å velge mellom .

    hvordan skal de da få det til fungere når det er en "krig" mellom ytelse og størlse på mobiltelefoner

    da har man ikke plass til flere typer baterier samtidig

     

    Her det kansej en ide at ma også fokuserer på fordelen med å bytte til oppladdet bateri fremfor å ladde det i enheten

     

    Laddingen tar alt fra 10 minutter til flere timer.

    Der man kan bytte batteri tar det noe få sekunder

    og da må man ikke ha mobilen tilkoblet stikkontakten i det hele tatt.

     

    Er du seriøs?

    Du er en elg, ikke ett troll.

    Her er det snakk om ETT nytt type batteri, du skal da for faen ikke splitte det opp og mekke med "mange forskjellige batterier som det kanskje ikke er plass til i telefonen", det blir som å ha lyst til å reparere celler i eksisterende batterier, selv, hjemme på kjøkkenet med batterisyre i øyet til kona og 'helium-li" i halsen. Ja. Nettopp.

    • Liker 1
  6. Konseptbiler er sjeldent en presentasjon/spådom av fremtiden. Det er heller... Et konsept, der de viser frem hva de er i stand til å lage og viser frem teknologi som kan brukes i fremtidige biler.

     

    For å illustrere et eksempel:

    fordgyron.jpg

    En konseptbil fra 1961.

     

    Så har vi den andre typen konseptbiler, som i bunn og grunn er en showoff, og gjerne kommer i en produksjons-utgave, slik som BMW i8:

    BMW_i8_Concept_IAA_side.jpg

    2014-BMW-i8-Exterior-with-Open-Doors.jpg

     

    Herregud for en lekker bil. Minner en del om LeMans (R8).
  7. Sist jeg sjekket var det ikke mange abonnement som gir full hastighet.

     

    På telenor sine abo må man jo betale det hvite utav øyet for hastighet.

     

    http://www.telenor.no/privat/mobil/mobilabonnement/må man ut med 750 kr pr mnd for "Mobil xxl" for å få "opptil" 50 mbit hastighet.

     

    (Noen som vet om man kan få høyere hastighet på en annen måte?)

     

    Ja, de har en tjeneste som heter fri fart. Koster deg 79,- ekstra (eller noe) uavhengig av abonnement (tror jeg) i månden.

    "Jippi, nå tar det meg 2 min å bruke opp 12 gb"

  8. Heisann. Tenkte å bygge min første rig med custom vannkjøling og trenger da litt hjelp.

     

    Har en del deler fra før, kabinett etc og er helt greit kjent med det å bygge pc. Nå har jeg en maskin i ett nxzt Phantom kabinett - men jeg har ett Bitfenix XL kabinett som jeg skal bruke. (Har plass til 2x 360 rads såvidt jeg har skjønt)

     

    Har ett RoG IV Gene mbo med i7 2600k og 16gb ram, har en 750w psu og den må jeg kanskje oppgradere om jeg skal kjøre cfx 290x senere(?)

     

    Har også en 840pro 256gb ssd og diverse annet.

     

    Er det noen der ute som kunne hjulpet meg med å finne ett godt oppsett, kanskje tilogmed en handleliste og noen gode råd?

    Klar for å lære en hel del!

     

    Håkon

×
×
  • Opprett ny...