Gå til innhold

Retrolise

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Retrolise

  1. Hei!

     

    Legger merke til at håret har blitt litt tynnere de siste månedene. Det kan hende at dette er genetisk eller en annen underliggende årsak. Det jeg lurer på er hvem jeg går til for å få sjekket dette? Er dette noe man går til fastlegen for? Vil gjerne få det sjekket så fort som mulig men vil ikke plage fastlegen med noe som kanskje ikke er hans jobb :)

     

    Bosted: Trondheim

     

  2. I Februar var maskinen på sitt absolutt billigste, og jeg ville heller ha forhandlet meg til en maskin som best mulig matcher de tekniske spesifikasjonene, da ender du med ganske god sikkerhet opp med en bedre maskin, som du jo kan selge om du vil...

     

    Edit: Her er link til prisguide: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=1082989

     

    Tja blir fornøyd om jeg bare får pengene tilbake så jeg kan bygge en pc selv.

    Nå er jeg litt usikker på hvordan jeg skal tolke grafen. Bør jeg forvente å få tilbake rundt det jeg betalte?

  3. Jeg har et spørsmål til som jeg må stille.

    Pc-en ble totaltskadet under frakten. Fikk melding om at kjøpet på pc-en skal heves. Er det noen her som vet hva avskrivningssatsen på datamaskiner er? Vil gjerne vite hvor mye jeg ca får så jeg kan begynne å kjøpe pc-deler nå. Kjøpte den i 2012 februar og google har ikke vært særlig nyttig.

     

    Takker for alle svar :)

  4. Mangelen på informasjon om at datamaskinen med dette produktnummeret har vannkjøling tyder på at den ikke har det.

    Antar at det stemmer dessverre :(.

    Skulle trodd at den hadde det med tanke på at den kosta 14500 kr da jeg kjøpte, men det er prisen for å kjøpe ferdigbygget fra HP.

     

    Burde jeg fortsatt dra til siba og klage på temperaturøkningen og støyen forårsaket av vifta? Selv om jeg kanskje ikke hadde en vannkjøer fra før av.

     

    Har en fractal r4 kabinett liggende hjemme som jeg kan kanskje ta til bruk og kjøpe en vannkjøler selv.

  5. Du kan reklamere til Siba siden pc'en overoppheter etter at den kommer tilbake fra reparasjon.

     

    98 grader under load på prosessoren er for høyt (noe som fører til redusert levetid og plagsomt høyt støynivå).

     

    Reklamasjonsfristen på reparasjoner "med samme feil" er 3 måneder. Du må reklamere innen rimelig tid eller senest 2 måneder etter mangelen er oppdaget eller burde vært oppdaget

     

    Skal dra til Siba i morgen, fortsatt under 2 måneder.

    Den har ikke akkurat overopphetet og slått seg av lenger, men har likevel temperatur på 98 grader på noen spill. Etter å ha googlet litt rundt og sett at mange av disse HP phoenix pcene har en vannkjøler, så blir jeg frustrert over servicen jeg har fått fra Siba/infocare. Vifta de har erstattet med koster bare 20 dollar på ebay...

     

    Håper jeg har god grunnlag for å klage og be om bedre komponent .

     

    Takk for assistansen :)

  6. Du burde fått en vifte som er minst like bra som den forrige med tanke på støy og kjøling.

     

    Litt av problemet er at jeg ikke vet hvilken vifte jeg hadde fra før av. Har googlet rundt på det og finner ikke informasjon på dette.

    Har jeg en solid grunnlag for å klage og sende den til service gjennom Siba? Fikk pcen tilbake i begynnelsen av juli og har tolerert det til nå, men begynner å gå drit lei lyden. Og vil ikke risikere ødelagte komponenter...

  7. Hei!

     

    I fjor 2012 kjøpte jeg HP Phoenix H9-1050sc som er en gaming pc produsert av HP(Noe jeg angrer på) fra Siba. Den ble kjøpt i begynnelsen av 2012, og jeg har ikke lenger en garanti fra HP på den.

     

    For et par måneder siden ble vifta på pc'en ødelagt og temperaturen på pc'en steg opp til over 99 grader. Det førte til at PCen overopphettet og slo seg selv av. Jeg leverte pcen til Siba og de erstattet viften uten kostnader. Dette var noe som ble dekket av reklamasjonsretten.

     

    Når jeg fikk tilbake pc-en så gikk ikke temperaturen lenger opp til 99 og over. Den ble ikke omstartet lenger. Temperaturforskjellen var derimot ikke så stort. Når jeg spiller spill så går temperaturen opp til 98 grader(55-59 temperatur idle). I tillegg lager pc-en mye mer støy enn det den tidligere gjorde. Jeg er veldig sikker på at pc-en ikke pleide å lage så stor lyd før. Høye temperaturen i takt med den høye lyden, som kanskje er på grunn av en veldig dårlig vifte,(produsenten er forsåvidt ukjent) gjør det veldig vanskelig å nyte spill.

     

    Det jeg lurer på, er om jeg har rett til å klage på dette og levere pc-en tilbake til service. Temperaturen er fortsatt høy og jeg frykter at den skal til slutt ødelegge komponentene på grunn av høye temperaturen. I tillegg er det vanskelig å nyte pc-en med den høye støylyden.

     

    Takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...