Gå til innhold

dalutsaf

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dalutsaf

  1. Har en ThinkPad L430 med halvveis ødelagt lyd-inngang. Lyd kommer gjennom, men Windows enser ikke at hodetelefoner er tilkoplet, slik at lyd kommer gjennom både høytalere og hodetelefoner!

    Ettersom Windows ikke merker hodetelefonene nytter det ikke å fikle med volummikser o.l. ...

    Kanskje en løsning vil likne på noe sånt som å deaktivere høytalerne uten at Windows vet det, slik at lyd fortsatt sendes til høytalerne (og derfor også hodetelefonene). Men hvordan vet jeg ei.

     

    Forslag? :)

     

  2. Takk for utfyllende svar! Bestemte meg dog for å kjøpe meg USB-lydkort istedet. Er ingen smed med hardware, så ville nok gjort enda mer skade om jeg hadde prøvd meg frem med en skrutrekker. Kjøpte laptopen i en eller annen gate i trondheim, og kvitteringen har jeg mista, så garantireparasjon kan jeg vel glemme av... Bare rot, hehe!

     

    Før lyd-inngangen ble ødelagt var jeg allerede misfornøyd med lydkvaliteten, så jeg tror det er riktig valg å prøve eksternt lydkort.

  3. Hei, min L430 Thinkpad registrerer ikke hodetelefonene når jeg plugger dem inn. Jeg tror et eller annet står skeivt ved selve inngangen, så jeg lurer på om dette er noe jeg kan fikse selv. Er det lett å skru seg frem til innmaten? Eller burde jeg sende den inn til reparasjon?

×
×
  • Opprett ny...