Gå til innhold

MelohnJohn

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MelohnJohn

  1. Donkey Kong skrev:

    Jeg har vært avventende til dette spillet, til tross for at jeg spilte Victoria 2 og Hoi 1-4. Grunnen er, som du selv er inne på, den enkle tilnærmingen Paradox har valgt til krigføringen.

    Men når jeg ser 9/10 kommer kjøpelysten.

    Kunne anmelder utdypet litt om tutorial (lærer tutorial deg tilstrekkelig til å spille?) og hvor vanskelig/enkelt det er å lære spillet? Merker at jeg ikke har samme tålmodighet og lyst til å lære dype mekanikker som jeg en gang hadde.

    Så ihvertfall ign likte tutorial-konseptet ganske godt. Synes selv med de drøye to timene jeg har fått inn i det at "tell me why" gir en grei innføring i de viktigste systemene. Som en som har spilt en del paradox-spill (EU4, HOI4 og CK2 og litt CK3) vil jeg si at hittil er tutorialen i Victoria 3 faktisk bra og, i motsetning til tidligere paradox-spill, noe som jeg faktisk anbefaler å bruke.
    • Liker 1
  2. Hjulet på sykkelen til broren min var skeivt så vi tok det av og satte det på igjen. Men mens vi jobbet med det kan det ha skjedd at bremsen ble trykket inn. Bremseklossene var da stuck i bremseposisjon og de gikk ikke inn igjen. Vi greide såvidt å få lirket skiven nedi igjen etter å ha brukt kraft for å presse klossene fra hverandre. Dette ha skjedd før og da kostet det over 1000kr for reparasjon. Jeg har googlet rundt og det virker som om ingen andre har dette problemet. Så jeg lurer på om noen av dere har opplevd dette og om det er en måte å fikse dette selv.

     

    På forhånd takk for svar!!

  3. Irriterer meg over at dere skriver middle-earth når det er snakk om verdenen de bor i. Og det verste er at når dere konsekvent velger et ord som Middle-earth og så skriver dommedagsberget ødelegger det flyten i teksten. Velg en av delene, enten middle-earth og Mountain of doom eller middag og dommedagsberget, vær så snill??? Ellers en strålende artikkel om et spill jeg synes ser interessant ut

  4.  

     

    Er det private selskaper sin jobb å ta kriminelle (pirater)? Trodde det var politiets jobb.

    Hørest ut som privatpersoner som tar saken i egne hender.

    Du har som privatperson full rett til å samle bevismateriale for sivilrettslige formål, dvs til bruk i et sivilt søksmål, så lenge metodene er lovlige. I hovedsak er åndverksloven en sivilrettslig lov, selv om den har strafferettslige paragrafer.

     

    Så vidt jeg vet har du også full rett til det samme også der du overlater materialet til politiet ved en eventuell anmeldelse.

     

    Å skrive ned en IP-adresse sammen med annen informasjon er ikke ulovlig. Dog regnes IP-adresse som en personopplysning som er omfattet av personopplysningloven. I henhold til § 33 i denne så trenger man konsesjon fra Datatilsynet om man skal ha et register (mer omfattende behandling) med opplysninger som er omfattet av loven. Og akkurat her er det i åndsverkslovens § 56a laget et unntak som gjør at man ikke trenger konsesjon når "behandlingen (registeret) er nødvendig for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare et rettskrav" knyttet til krenkelse av opphavsrett.

    "The site may not be used by anyone with the intention to track usage, log ip addresses/usage, commit fraud or anything else that we consider intrusion of privacy or disruption of our service. If you are not sure if this would be the case for your usage, please contact us in order to get our permission"

     

    Så de har lov til å bruke en tjeneste utenfor brukervilkårene???

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...