Gå til innhold

Zyss12

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zyss12

  1. Ååå nei har ventet svææært lenge på denne dagen ! men når jeg skulle ta inn spillet i CD rommet på min ps3 slim så lager den svært med lyder og vil ikke ta inn gta5 når jeg prøver og ta spillet inn i maskinen.. etterpå ristet jeg på ps3en og et annet spill falt ut av CD rommet.. men kommer fremdeles lyd og hver gang jeg skrur på ps3en slik lyd, og maskinen vil fremdeles ikke ta inn gta, :( Noen tips?

  2. Åååå nå har jeg holdt på i hele dag blir helt crazy prøvd og finne ut hvordan jeg får windows 8 over på maccen ingen tutorials er den samme som jeg får... Har kopiert windows 8 filene til USB'en min... tok den inn i maccen men nå spør den om en jævla ISO-bilde ?????????????? hva er det

    _________________________

    Når jeg åpnet boot camp kom det en fil på desktopen min som heter "NO NAME" og inni den er W8 filene... når jeg åpner boot camp får jeg 3 alternativer
    1. Opprett en installeringdisk for w7 eller nyere

    2. Last ned den nyeste Windows støtte programvaren fra apple.

    3. Installere windows 7 eller nyere

     

    så jeg har checket ut 1 og 3!

     

    så neste side får jeg beskjed om ISO bilde..

     

    Om jeg bare checker ut nummer 3. kommer jeg rett til "Opprett en partisjon for windows... hvor mye plass skal jeg bruke på windows på maccen min? Har 100 GB. Kommer bare til å bruke Windows som skole pc ... Words presentasjoner osv .. osv..

  3. Jeg har hatt Beats studios i over ett år nå men de er dessverre ødelagt var mer enn fornøyd lyden var magisk og bassen var fantastisk. Og de ser så vakker ut! Men jeg slet med lekking av lyden... kunne ikke sitte på bussen eller på offentlige steder uten at folk høre Musikken jeg hørte på !!

    Men nå må jeg kjøpe noen nye hodetelefoner .. tips? Har ikke prøvd så mangen hodetelefoner i mitt liv men beats er ihvertfall den beste blandt dem! Hørt om sennheiser eller noe men de ser veldig kjedelig ut i utseenede ihvertfall! (Ikke att det er det viktigste da)

    Men jeg elsker bass !...

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. For lenge siden lagde jeg en ny bruker på steam der jeg skulle laste ned nye spill og slikt men etter jeg kjøpte black ops 2 så ble den ødelagt og måtte på reperasjon etter den tiden.... så glemte jeg Brukernavnet og emailen... Jeg vet nicknamet på STEAM! men hjelper det? Prøvd og laste ned fra spaceworld en gang til men koden er allerede brukt... hva skal jeg gjøre da?

  5. Fikk guild wars 2 når det kom ut ville prøve meg på et slik type spill men fant fort ut at det helt klart ikke var noe for meg... Men siden oktober 2012 har jeg fått mailer hver jævla uke av arenanet som skriver : "A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization." Og det er mange forskjellige byer i kina og japan ! Noen som har eller prøver og hacke meg da eller? ihvertfall anoying og få på mails hele tiden!!

    Hva skal jeg gjøre? prøver og bytte passord men funker jo ikke :/

×
×
  • Opprett ny...