Gå til innhold

bjornhelge

Medlemmer
  • Innlegg

    1 385
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjornhelge

  1. neineinei... nintendo selger dårlig med spill pga nettopp at de har for dårlig hardware. men så klart blir denne nyheten servert som "rykter". sånn at de som har kjøpt wii-u ikke vil føle seg tråkket på. men når det kommer til tingens tilstand så holder nintendo på med å lage en ny konsoll, det er uten tvil en sannhet. selv om nintendo er et gammelt leketøy selskap, så er de interessert i å tjene penger , og wii-u'en er et stort problem angående dette. det ligger i kortene at nintendo vill droppe wii-u'en raskt og ny hardware som kan konkurrere med nextgen ps4/xbone vill komme snart. hvis man tror noe annet så er man ganske naiv.

  2. det her er en dårlig oversettlese av orginal artikkelen...

     

    her er et klipp fra orginale artikkelen...

     

    ?Nintendo was dead to us very quickly,? says EA source

     

    EA source has said, ?Nintendo was dead to us very quickly. It became a kids IP platform and we don?t really make games for kids. That was pretty true across the other labels too. Even the Mass Effect title on Wii U, which was a solid effort, could never do big business, and EA like Activision is only focused on games that can be big franchises?.

  3. Da var PS4 ENDELIG funent sin rettmessige plass ved siden av PS3!

    Noen som vil anbefale noen spill, hør at både NFS: Rivals og AC:BF er noe å få med seg.

     

    neineinei... er disse spilla du skal skaffe deg.... 'killzone shadow fall' og 'rosogun' resten av spillene er av laber kvalitet og bugfest...

  4. etter at nintendo var i fritt fall sist uke etter wii-u fiaskoen. ser det ut som nintendo tar tak i problemet og har noe nytt å komme med... en ny konsol med navnet 'fusion' den kan spille ds og wii-u spill på samme maskin. ikke nokk med det menn den er også nextgen, og kan konkurrere med ps4/xbone hardware specs messig.

     

    les her...

    http://www.nintendonews.com/2014/01/nintendo-fusion-could-be-nintendos-next-gen-hardware-name/

     

     

    Wii-2-Mockup-143-660x350.jpg

  5. i sammenligning med responsen til wii'en så er det som natt og dag. jeg kan anbefale disse spillene som jeg har prøvd og de funkerte utmerket med ps3 move..

     

    lbp2 move pack (psn dlc)

    sorcery

    sports champions

    house of the dead overkill dc

    medieval moves

    thumble (move mind benders)

    puppeteer

  6.  

     

     

    Hva er grunnen til at nettopp Wii U floppet? Både Wii og Gamecube lå bak konkurrentene i styrke.

     

    Man kan svelge drittfunksjoner ellers, dårlig grafikk og dårlige tredjepart om de andre tingene trekker en kraftig nok mot konsollen, Wii var relativt billig helt i starten, og hadde nye artige kontroller.

     

    Nå er Wii U her, kontrollerene er mer gimicky en kul, og konsollen er ikke veldig billig (relativt sett), hvorfor skal jeg da svelge dritt-grafikk, dårlig system eller og lite tredjepart? Svaret for min del er at jeg ikke gjøre det.

     

    Jeg synes det er bra Wii U flopper, nintendo må skjerpe seg. I tillegg er det fint å se at alle som trodde at verden var så enkel som "wii solgte bra, det viser at grafikk ytelse ikke har noe å si, wii u vil selge bra" kanskje får nyansert seg litt.

     

    AtW

     

    Når Wii var splitter ny kostet den rundt 3500 kr, Når Wii U var splitter ny kostet den rundt 3000 kr.

     

    Her har du nok blitt svindlet, lanseringspris i USA var $249, i Norge lå den på 2500.

     

    feil prisen lå faktisk på 3500kr her i norge, så dette på flere plasser som solgte wiiutanic'en på release dagen...

  7. så det er ingen ordning på å få en ny når den går i stykker her i norge altså?... mann må bare fint gå og kjøpe en helt ny konsoll. bra jeg solgte min før det hendte en ulykke da, en ting er sikkert den der kontroll padden skulle aldri vært så integrert i konsollen at den gjør konsollen ubrukelig. nok en spiker i kista til nintendos det her gitt..

  8. noen som husker fjerningen av spill automater, rundt om kring i butikker og kioser for noen år tilbake?.. da skulle man få slutt på folks ukontrollbare spilling. folk spillte seg fra hus og grunn.... men i 2014 er det værre en noen gang, allt er kommet på nett og helt ute av kontroll. i det minste hadde man kontroll over automatene i butikken. men ikke en person som var imot automatene, har reist en finger i mot denne sinnsyke nett spillinga. men ute av syne ute av sinn, er det noe som heter...

    • Liker 2
  9.  

     

    Winamp er symbolet på "if it works, dont fix it!" Nå ble jeg glad på winamp sine vegne, håper ikke de nye eierne tøyser det til med tullete gimmicker og makovers. Hilsen gammel winamp bruker.

    Det er snarere ett symbol på at uten oppdateringer så fungerer ting dårlig, mener du feks winamp 2.93 fungerer bra i dag?

     

    AtW

    jeg bruker winamp2.80 og den fungerer utmerket til å spille av mp3 og flac filer... mer trenger man ikke....

×
×
  • Opprett ny...