Gå til innhold

teipdispenser

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teipdispenser

  1. Det handler ikke om hva jeg trenger, de fleste trenger ikke vaskehjelp, au pair, bildekkbytte, personligtrener og lignende heller.

     

    Når det gjelder "pust rolig og prøv igjen" så har jeg faktisk klart å handle klær selv i over 15 år. For meg så hjelper en halvliter langt bedre kontra rolig pusting, men shopping er uansett noe jeg sterkt, sterkt misliker. Ønsker altså å betale meg ut av et gjøremål jeg misliker, ikke fordi jeg er ute etter en extreme makover eller mest hipster klesstil.

     

    Forventer heller ikke at dere skal forstå den irrasjonelle frykten, selv forstår jeg ikke flyskrekk, slangeskrekk og paprika på pizzaen for å nevne noen.

     

    Dersom det skulle være noe tvil så er det heller ingenting med meg som tilsier at jeg utsetter og unngår shopping i det lengste. Er i fast kontorjobb og går i helt normale sosialt aksepterte klær uten hull... :)

     

    Fikk noen tips i dag som uansett gjør at jeg utsetter storhandelen til jeg er i utlandet. Personlig shopper er langt vanligere i for eksempel USA og prisene er betydelig snillere. Jeg får heller legge litt google energi inn i å finne det beste stedet for dette der borte.

    Når det gjelder netthandel så er det selvfølgelig et alternativ og noe jeg har gjort til tider. Rankiz sitt forslag har jeg tenkt på før, men det innebærer fortsatt en basiskunnskap for klesplagg/merke som jeg mangler. Jeg får vel ta en seriøs titt på disse toplistene av Norske klesbutikker på nett og finne den med mest utvalg jeg liker. Så får jeg heller gå mot de utenlandske når jeg er mer trygg på størrelser og slikt, retur og angrerett er jo lettest i Norge.

    Jeg er fortsatt interessert i "the easy way out" om noen skulle ha konkrete forslag/tips på personlig shopper, både her og i utlandet.

     

    Takker uansett for bidragene.

     

  2. God kveld.

    Trenger litt bistand, håper noen har erfaringer/tips/råd å komme med rundt personlig shopper (klær).

    Shopping er sannsynligvis noe av det jeg hater mest. Stress, angst, kvalmhet er noen av de første tingene jeg forbinder med shopping. Noen er redd for edderkopper, jeg er redd for shopping.

    Etter å ha ryddet klesskapet mitt i dag ble jeg smertelig klar over at jeg har tilnærmet ingenting igjen. Vanligvis ville jeg da dratt ut på en tilfeldig butikk og kjøpt minimum, i ettertid ville jeg deretter bare være fornøyd med 1/3 av kjøpet.

     

    Jeg har googlet noe etter personlig shopper, men de fleste guidene er rettet mot kvinner. Ettersom jeg ikke har peiling så er det også vanskelig å skille klinten fra hveten når det gjelder de personlige shopperne. Forhåpentligvis øker oddsen min til å komme i kontakt med en flink PS ved å spørre her på forumet.

    Planen er å bygge opp en solid garderobe, er beredt til å "brenne" mye penger på det bålet. Jeg har god økonomi (sannsynligvis fordi jeg aldri handler klær) og jobber heller 5 timer overtid kontra handletur på 30 minutter.

    Jeg antar man da først har et møte med den personlige shopperen der det blir kartlagt ønsker, stil og så videre. Deretter må man vel dilte med på en shoppingrunde. Men så snart som mulig håper jeg å heller møte opp på et gitt dato/tidspunkt der jeg kan prøve ut ferdigutplukkede/kjøpte klær. Jeg er ikke interessert i å være med på selve shoppingrunden. Blir jeg fornøyd så er nok dette en tjeneste jeg bruker resten av livet.

     

    "Stats" i tilfelle det skulle være nødvendig:

    - Mann, 29 år
    - 178 cm høy 72 kg.
    - 32/32 jeansstørrelse.
    - 39-40 skjortestørrelse.


     

     

×
×
  • Opprett ny...