Gå til innhold

rc-marcus

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rc-marcus

  1. Jeg kommer inn i recovery ja, og alternativene jeg kan "Mounte" er cache, data, system og USB-OTG. Har nå prøvd OSX med Android-filoverføring og i Windows uten at den dukker opp noen av stedene...

     

    Når jeg prøver å sende nytt ROM via terminal i OSX får jeg også error: device not found

     

    Får du opp telefonens serienummer når du kjører "./adb devices"?

  2.  

    Det hjelper desvere ikke...

     

    Skal prøve med det RUU tipset ditt.

     

    RUU funker ikke uansett da det ikke er lekket Europa-RUU med hboot 1.54 eller høyere. Du kan ikke nedgradere uten S-off.

     

    Men du kommer inn i recovery? Plugg telefonen inn i dataen med USB, gå inn i "mount" og velg alternativet med "mount SD card" eller lignende (husk at det er snakk om virtuelt SD-kort, altså den lagringsplassen på internminnet som er satt av til bilder, musikk, video og alt mulig du velger å putte inn der). Da skal telefonen dukke opp i windows som på vanlig vis. Har du mac, regner jeg med du allerede har installert Android filoverføringsprogrammet.

  3. Du får bootet til bootloader og videre til recovery? Først bør du unlocke bootloaderen din igjen.

     

    Så er det bare å laste ned en ROM som passer med din gjeldende HBOOT, plugge telefonen i data med USB og velge mount USB. Flytt over ROM, installer på vanlig måte, boot telefon og du er back on track. Ønsker du "original" ROM, laster du ned en GURU reset-pack fra htc1guru.com og installerer denne på samme måte. Så kan du evt. relocke.

     

    Grunnen til at du ikke får installert RUU er at du har hboot 1.54, og kan ikke downgrade til bootloaderen som følger med 1.29.xxx.x RUU uten S-off. Det er ikke frigitt RUU for Europa med hboot 1.54 eller høyere.

  4. Etter helgas festligheter så har telefonen min fått seg en smell.

    Det som har skjedd er at jeg har klart muligens få noe inn i ladeinntaket på telefonen så den tappen som skal gå inn i ladeledningen er bøyd, får ladet telefonen men kabelen sitter knapt fast.

    Kan vel regne med at hovedkortet må skiftes?

    I tilegg er kameralinsa knust så da må vel hele bakdekselet skiftes. Har ingen forsikring, så må dekke det selv.

    Kan kjøpe den av deg jeg :)

  5. - Stock HTC EQS

     

    Google now er visstnok flyttet til sveip opp i og med at langt trykk på hjem nå blir meny. Lit usikker på om lista er komplett, da det f.eks ikke står noe om notification toggles, men det går muligens under "4.2.2"

     

    EQS betyr enhanced/extended quick settings, som er de notification toggles du etterspør :)

  6. Konge! Du trenger ikke PC for å laste ned. Men du må jo komme deg inn på grensesnittet for å sette i gang en nedlasting. Det gjør du enten via mobil eller PC. Fra mobilen kan jeg f.eks. monitore nedlastingene mine fra hvor som helst. Får jeg et filmtips av noen kompiser, er det opp med mobilen og søke etter torrents. Kunne ikke hatt en bedre løsning :) Og jeg streamer direkte til TV-en uten dedikert mediaplayer. 12-13 gb med 1080p har aldri hakket. Bruker kabel og kobler NAS og TV til samme switch selvfølgelig :)

  7. Da har i hvert fall 14-tommeren kommet inn på lager i flere norske nettbutikker. Min er allerede sendt fra MPX, så det kan bli en fin juleaften om posten klarer å levere den relativt kjapt :)

     

    Ser og at 14-tommerne har fått 1000 GB harddisk mot 750 GB som har vært annonsert tidligere. Samsung Norge opplyste til meg at de ventet å levere 7 Series først i februar pga harddiskkrisen i Thailand, men ser tydeligvis ut til å ha omgått dette problemet med å erstatte pc'ene med en annen harddisk.

     

    Gleder meg veldig til å få den i posten! :)

     

    Sweet. Kan du ta noen bilder av den aktuelle norske modellen når du får din? Tenker på tastatur-layout. Og kom gjerne med en tilbakemelding på skjermen.

×
×
  • Opprett ny...