Gå til innhold

3lit3

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3lit3

  1. unwill skrev (1 time siden):

    Endte du med å kjøpe den ? Lurer på om den bråker mye og om det er lett å bytte komponenter i den.

    Ser at den er utsolgt, men fant en lignende maskin med 3070 til bare 1000 kr mer, bra deal?

     

    Ja, jeg gikk for den! Veldig fornøyd so far, og jeg har ikke hørt at den er på enda, men så sitter jeg med headset når jeg gamer så hører knapt nok dama som snakker til meg uansett :D 

    Jeg er som nevnt ikke så datakyndig, så om det er noen form for programvare e.l. jeg kan teste kapasiteten og støy så kan jeg prøve det og gi deg tilbakemelding hvis ønskelig. Men kjører hvertfall alt på max i 1080p i Warzone uten at jeg hører maskinen (står under et bord).

    Jeg har hatt en Lenovo Legion gaming laptop tidligere og her satt jeg inn standard SSD og erstattet RAM-brikker uten problem. om det er universelt og kan gjøres med denne maskinen vet jeg ikke (vegrer meg for å åpne et PC-kabinett...), men gode erfaringer med Lenovo sånn sett hvertfall :)

     

    • Liker 1
  2. Hei!

    Jeg er ganske lite datakyndig, men er ute etter å kjøpe meg ny stasjonær PC (har skjerm fra før). Jeg har ikke så mange andre ønsker enn at det skal være en relativt robust PC som holder noen år og som evner å kjøre Warzone på 1440p med high(ish) settings og oppnå FPS mellom 100-120.

    Ser at Elkjøp har et tilbud som jeg synes virker ganske bra til mitt formål, men kjekt om noen kan bekrefte/avkrefte min hypotese om det er verdt å slå til eller avvente og se om det kommer noe bedre med tid og stunder? :) Jeg har ikke noe hastverk med å få kjøpt meg ny PC egentlig.

    Lenovo Legion T5 gaming desktop R7/16/1000/3060TI - Gaming PC stasjonær - Elkjøp (elkjop.no)

  3. Takk for svar!
    Det så jo ut som et veldig bra forslag ja. Hvordan kan jeg egentlig sjekke om PCen er kompatibel med 1TB lagring (ser ikke helt sånn utifra brukermanualen, og forumer etc jeg har vært inne på snakker maks om 512 GB)? Hvordan kan en BIOS oppdatering hjelpe meg med dette? ?

    Er det forresten vanlig at SSD disker leveres med skrue (som jeg ser man trenger for å feste den)?

    Edit: Jeg finner den samme disken her: https://eu.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/legion-y520-15ikbm

    Det skulle kanskje tilsi at den burde være kompatibel?

  4. Hei!

    Jeg har en bærbar PC (Lenovo Legion Y520-15IKBM) jeg kjøpte for et par år siden som forsåvidt funker greit til mitt bruk, primært å spille WoWv hvor jeg har tilfredsstillende FPS (stort sett rundt 60-100). Det eneste som irriterer meg er at loading screens og veldig lag når jg kommer inn i "nye" zoner. Jeg antar dette har med å gjøre at jeg har en HDD? Jeg har rotet litt rundt på nettet og lurer på å få satt inn en SSD disk (det ser relativt enkelt ut). Ser også flere andre anbefaler å oppgradere RAMen, men jeg tenker kanskje ikke dette i utgangspunktet (hvis ikke dere anbefaler det veldig)?

    Jeg har sett på noen alternativer, og lurer på om jeg kan få litt bistand for å kvalitetssjekke at jeg ikke velger noe som er helt feil (dvs dårlig pris/kvalitet ratio eller noe som ikke er kompatibelt) - jeg tenker det holder med 500 GB og jeg har generelt ikke lyst til å bruke noe særlig mer enn 1000 kr på det:

    Samsung 860 EVO: https://www.komplett.no/product/975802/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/samsung-860-evo-500gb-m2-ssd#
    Crucial MX500: https://www.komplett.no/product/1003360/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/crucial-mx500-500gb-m2-ssd#
    Crucial P1: https://www.amazon.de/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    Corsair MP510: https://www.komplett.no/product/1153862/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/corsair-force-series-mp510-480gb-m2-ssd#technical-details

    Jeg ser også det er forskjell på SATA og NVMe. Hva betyr dette? Jeg tror laptopen er kompatibel til begge, og så vidt jeg skjønner er NVMe noe bedre, men er det verdt forskjellen?

    Jeg er, som dere kanskje har skjønt, ikke veldig datakyndig men å klare å sette inn en SSD disk tror jeg jeg skal klare :)

     

  5. Har du sett på noen av de som er på Multicom da? Virker som det er bedre hw der, til en rimeligere penge. Noen av dem er uten OS, men det står på dem.

     

    http://www.multicom.no/Xishan-W350S-15e6-Full-HD-Matt-Intel-Core-i7-4700MQe-8GBe-180GB-SSD-750GB-Hdde-GeForce-GTX-765Me-DVDRWe-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c1000042/p10625757

     

    Har vært innom ja, men med operativsystem og alt blir det jo ca samme pris? (Med mindre du får tak i det bakveien :) ) Men du får kanskje totalt sett en bedre spill-PC?

     

    Har hatt en Dell XPS M1530 fra 2008, og den har holdt som ei kule, derfor jeg har blitt litt stucked på Dell - men også Samsung. Ønsker helst en PC som holder noen år også.

     

    Men for all del - takk for svar og tips! :D

  6. Hei!

    Jeg har forsøkt å gjennomsøke dette forumet, men mulig det er på grunn av manglende forum-erfaring - så har jeg ikke funnet noe som gjelder meg.

    Jeg er på utkikk etter en ny 15'' bærbar PC som kan brukes til studier (master i økonomi - sannsynligvis ikke behov for tung programvare), men også litt spill på si. Jeg skal ikke kjøre heavy spill, men mer spill som World of Tanks, BF3, CoD. Trenger ikke ha grafikk på ultra - for å si det sånn - men hadde vært hyggelig å se noe detaljer

    Utover det er det bedre jo lettere maskinen er (naturlig nok?). Vet ikke om en må finne et kompromiss mellom tyngde og spillytelse?

    Dette er noen av de PC'ene jeg har sett for meg, men er åpen for andre forslag:

    Samsung 9-series 15'' Ultrabook - http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/SANP900X4DA04/samsung-15-ultrabook-9-serie-platinum-solv

    Dell XPS 15 (oppgradert en gang - altså den til 12' kr) - http://www.dell.com/no/p/xps-15-l521x/fs

     

    Hvis noen har peiling er det også fint med en sammenligning mellom disse to evt

     

    Pris-range er ca +/- 10 000 kr, men jeg sparer gjerne noen tusenlapper om det finnes noe der ute.

    På forhånd takk!

    EDIT:
    Har også sett på denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=777695#info

    Men så vidt jeg har forstått taper den en del på ikke å ha SSD?

×
×
  • Opprett ny...