Gå til innhold

Aredaphotography

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aredaphotography

  1.  

    Dere som har AirPods.

     

    Hva er fordeler og ulemper med disse? Synspunkter generellt?

     

    Kan legge til litt. Du kan ikke ta dem ut og la dem henge om du plutselig skulle få behov for dette (gjelder alle trådløse av denne typen), med mindre du kjøper en svindyr snor. Gjør du det, kan du like greit ha kablede.

     

    Jo, det ser like rart ut som folk skal ha det til. Men om mange nok ser rare ut, så venner man seg sikkert til det også. Det finnes andre produkter som er mer anonyme. Husk at litt av suksessen med Apples håndholdte devicer kommer fra at de kjørte synlige hvite kabler på poddene som fulgte med iPod, og at de fikk kjendiser etc til å bruke dem slik at alle så dem. Det er ikke sikket Apple vil ha dem anonyme.

    Kjøpte snor på AliExpress meg magnet for at de ikke skal kun henge og slenge på nakken, pris: 4 dollar. Svindyrt er det ikke, er ikke dyrt engang.

     

    De er dyre, men billigere og bedre enn de andre som også er trådløse? Så hvorfor ikke prøve de ut?

  2. Dere som har AirPods.

     

    Hva er fordeler og ulemper med disse? Synspunkter generellt?

     

    Fordeler? Ta de ut av oppevaringscase, sett de inn i øret og de er koblet til tlf. God batterilevetid med tanke på at du har 4 timer + 24 timer (case). God rekkevidde. De sitter godt. Mindre i virkeligheten enn på bilder. Ser ikke like rart ut som folk skal ha de til. Mulighet til å endre innstillingene (siri vs start/stop osv). Rett og slett simpelt, enklere blir det ikke.

     

    Ulemper: Ikke isolerende, irriterende på treningssenteret og bussen.

  3. Helvete at selvsagt den hvite lar vente på seg, har i utgangspunktet bestilt hvitt fra chess (forventet 4.2)

    Sort er jeg dritt lei av fra androidfronten, men den gule ser ut til å være .. for .. gul på bildene og senker nesten kvalitetsinntrykket. Hva synes dere?

     

    Jeg tenkte på den hvite, men den er jo ikke helt hvit. Det irriterer meg at fronten er sort. Derfor gikk jeg bare for den svarte.

  4.  

    Dustinhome har fått inn mobilen.

     

    Kan det være mulig :hmm: at de har fått den så tidelig.

     

    De pleier jo å være seriøse - så jeg har bestilt :-)

    Blir spennende å se, i følge lovnad øverst på nettsiden så skal den sendes ut i dag.

     

    Bestilte fra Elkjøp for et par dager siden, den er nå på vei til meg. Kommer sikkert iløpet av 3-7 dager (levering på dør). Gleder meg!

×
×
  • Opprett ny...