Gå til innhold

Shammers95

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shammers95

  1.  

    Utifra dataen presentert nederst i artikkelen, virker denne anmeldeles temmelig forutinntatt mhs til MSI sin maskin.

     

    F.eks når en ser på oppsummeringen av egenskapene er de forskjellige laptoppene rangert som middels - middels - dårlig. Men under støy-målingen i dBA scorer alle tre nogenlunde likt (og det er ingen begrunnelse for hvorfor gjemt i artikkelen).

     

    I tillegg til at MSI sin laptop er under 4/5 av prisen til de to andre skjermene, som virker til å ha blitt vektet svært lavt i anmeldelsen.

     

    Grafen viser maksimal støy ved den ytelsesmodusen vi testet spillytelsen i. For flere detaljer, og opplysninger om det du etterspør, se avsnittet om støy samt konklusjonen for Asus-maskinen. Dette er mye omtalt i testen.

    Lavere pris er supert det, men det trumfer ikke vesentlig dårligere opplevelse. 

    Avsnittet til Asus underbygger min første kommentar, jeg ser ikke hvordan det er relevant at Asus går opp i 57 dBA; samtidig som den er rangert bedre enn MSI sin maskin? Det ikke står noen andre tall for MSI sin enn det som er oppgitt i målingen.

     

    I den forstand skulle jo Asus ha vært rangert verre (mhs til støy) enn MSI.

  2. Utifra dataen presentert nederst i artikkelen, virker denne anmeldeles temmelig forutinntatt mhs til MSI sin maskin.

    F.eks når en ser på oppsummeringen av egenskapene er de forskjellige laptoppene rangert som middels - middels - dårlig. Men under støy-målingen i dBA scorer alle tre nogenlunde likt (og det er ingen begrunnelse for hvorfor gjemt i artikkelen).

    I tillegg til at MSI sin laptop er under 4/5 av prisen til de to andre skjermene, som virker til å ha blitt vektet svært lavt i anmeldelsen.

  3. Dale er bare dyre motegreier av laber kvalitet. Ingenting bedre med dem enn vesentlig billigere tilsvarende klær. Skal aldri legge igjen penger der igjen.

    Jeg har personlig aldri kjøpt fra Dale heller, undersøkelsen er relatert til en eksamensbesvarelse (og vi burde ha 100+ svar fo at resultatene skal være godt underbygget).

     

    Jeg anser personlig Dale som et merke besteforeldrene mine ville kjøpt, men aldri noe jeg (og få under 55) vil vurdere.

  4. Takk gud, begynner of bli lei av de samme personene i Potg hver eneste gang.

     

    Potg startet bra, men nå er alle lei av det,

    de burde fjerne det eller fikse manskjiten.

     

    Har bare sett mercy 1 gang i det, og noen andre helter har jeg faktisk aldri sett, skjønner ikke hvorfor de lager det slikt at kun noen helter får Potg når det er helt klart at noen får raske kills og andre får kills mere spredt utover kampene.

     

    Fix it or remove it, er noe waste av tid og se på nå.

     

    Jeg er enig i at det ikke alltid er de beste playsa som vises i potg, men de gangene når folk faktisk gjør utrolige plays; er det sykt kult å se.

     

    Si en widowmaker med en 4/5/6k er rått å se, selv om det ofte bare er Bastion i turretmode/en Mcree ult/Mercy som trykker én knapp (du skjønner tegninga).

     

    Ikke generaliser at ALLE potgs er kjedelige/"waste av tid".

  5. Finn ut hvilken tariff avtale dere går under, der skal alt stå ganske klart. Evt kan du dele avtalen her slik at andre kan finne svaret for deg.

    Det er den som er nøkkelen, ja, men når arbeidsgiver ikke har tilgang på den; er det vanskelig å finne ut av hvilken avtale det inngår i.

  6. Ansatte under 18 år skaø IKKE ha samme lønn som en over. Det er gjennomgående i de fleste tariffer.

    Jeg ville vært særdeles skeptisk til å tømme septikk for 135kr timen. Det er skittent arbeide, du ville også tjent mer på å jobbe i kolonial...

    Takker for svar, men jeg kan ikke presentere det for arbeidsgiver, det blir litt håpløst å si at "de fleste andre har det jo".

    Jeg trenger et form for regelverk/lignende som sier at tariffen er høyere for 18+ når de arbeider i septik-bransjen.

  7. Og det godtok du uten videre?

    Det stod skrevet at hvis det var eventuelle feil, kunne de rettes opp (som feks lønnen)

    Det høres rart ut at en som skriver arbeidskontrakt til sine ansatte ikke vet hvor mye de skal lønnes, men okey.

    De har få sommervikarer og problemstillingen dukker sjeldent opp.

  8. Det kommer helt an på hvilken lønnsavtale du har i firmaet. Om firmaet er bundet til en tariff, så lese overenskomsten for yrket. Om de ikke har tarifflønn må du nesten se hva som står i kontrakten din.

    Personen som skrev kontrakten var usikker (og hadde det travelt før ferien). Han sa at han ville likestille lønningene overfor de andre sommervikarene (som er blant annet 16 år) og var svært usikker på hva tariffen var for sommervikarer og lot det stå som 135 kroner i timen fordi han ikke fant dokumentet hvor det står informert om.

  9. Kan du ikke bare sjekke tariffavtalen din da?

     

    Edit: Er dette er renholdsfirma?

    Det er derfor jeg spør, om noen har erfaring eller kunnskap om det er andre krav i tariffavtalen hvis firmaet går under renhold (hvilket jeg er usikker på om det gjør, hovedjobben er å tømme septiktanker.)

     

    PS: Må legge meg for å klare å stå opp kl 6:15 i morgen, sjekker svar etter jobb! :)

×
×
  • Opprett ny...