Gå til innhold

asdfasdfasdfasdf

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asdfasdfasdfasdf

  1.  

    Akkurat samme skjedde med meg da jeg fikk lånetelefon av Elkjøp. Men da jeg sa fra om at det lå alt for mye rart på telefonen fikk jeg beskjed om at det var kundens ansvar å slette innhold.

     

    Altså ja elkjøp wiper vanligvis telefonen, men virkelig hadde det vært så rart om det var kundens ansvar? Og hvem faen utveksler nakenbilder på en lånetelefon, jeg skjønner at noen er forbrukere men de må da klare å tenkte litt selv?

    Jeg er enig med deg. Jeg passer selvfølgelig alltid på å wipe telefonen, og bruker jo ikke lånetelefon til noe særlig annet enn vanlig mobilbruk. Men litt ansvar bør nok Elkjøp ha, da mange kunder ikke er like smarte kanskje.

    • Liker 1
  2. Statcounter ser vidt jeg vet på pageviews, så om noen med Chrome ser på flere sider enn noen med IE så (noe jeg annser som sannsynlig) så blir den statistikken veldig feil i forhold til antall brukere.

     

    Net Applications målinger derimot ser på unike brukere pr browser, og er derfor langt mer nøyaktig når det kommer til markedsandeler

     

    http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=0&qpcustomd=0

     

    Dette er jo veldig interessant! Hvor digg er det ikke å i et kommentarfelt bli overbevist på en saklig måte. Tror ikke det skjer så ofte...

     

    Ikke overbevist om at IE er en god nettleser da. Men det skal litt mer til.

  3. Du bør fjerne de to første avsnittene I denne artikkelen. I det første avsnittet får du IE til å fremstå som om den er dårligere enn de andre nettleserne, noe som er tull.

     

    Det andre avsnittet er rett og slett ren løgn. IE har den siste tiden vokst. De økte med 0,42 prosentpoeng bare fra September til oktobe, og fortsetter å nerme seg 60% markedsandel.

     

    Chrome derimot har den laveste markedsandelen de har hatt på over to år nå.

     

    Hvor er det du har dine tall fra? Om du ser på disse tallene: http://gs.statcounter.com/#browser-ww-monthly-200807-201311

    Så har IE sunket fra 70% markedsandel til 30% de siste 5 årene. Det vil jeg si er et markant fall de siste årene. Og de er ikke i nærheten av en 60% markedsandel. Med mindre du sitter på en statistikk jeg ikke vet om, for da vil jeg gjerne se den. Har ikke noe i mot i å ta feil.

  4. Greia med Indiegogo er at man faktisk får beholde pengene selv om innsamlingen ikke var "vellykket", indiegogo krever da 14 istedet for 7 prosent av totalt innsamlet beløp hvis jeg husker riktig. <br><br>

    Det var nok derfor de ikke valgte kickstarter, hvor man mister alt hvis innsamlingen ikke blir "vellykket".

     

    This campaign will only receive funds if at least $32,000,000 is raised by its deadline. Funding duration: July 22, 2013 - August 21, 2013 (11:59pm PT).

     

    Virker ikke som de beholder noe egentlig...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...