Gå til innhold

POB76

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av POB76

  1. @mobil_jenta: Har nettopp kjøpt en ny P30 Pro, og jeg har også leste meg fram til at Panzerglass er lite holdbart. 

    Jeg endte opp med å bestille denne: https://www.mytrendyphone.no/shop/mocolo-uv-huawei-p30-pro-skjermbeskytter-herdet-glass-241077p.html

    Har ikke mottatt den ennå. Håper den funker. Har også bestillt plast-skjermeskytter fra Ebay som jeg også venter på. 

     

    En annen ting: Jeg kjørte alle oppdateringene som telefonen fant, og jeg har nå EMUI 10.0.0.195. Er dette den siste for dere andre også? Står på tlfstatussida at android-sikkerhetsnivå er 1. april 2020. Har søkt flere ganger etter oppdateringer både under innstillinger og i support-appen, men det kommer bare melding om at tlf er oppdatert. 

    Vil vi her på berget få tilbud om EMUI 10.1 etter hvert? 

     

  2. Lurt eller dumt å kjøpe P30 pro nå?

    Ser at P30 Pro selges hos både Elkjøp, Power og Komplett for kr 4990,-. Jeg vurderer å slå til. Har lest gjennom hele tråden (tok sin tid) men sitter fortsatt igjen med noen spm:

    1. Ønsker bra kamera. Er P30 pro fortsatt kongen her, eller finnes det like gode kandidater i samme prisområde? Skal brukes mest til point and shot.

     

    2. Ser ut som at de leveres med Android 9. Ligger Android 10 fortsatt ute slik at telefonen enkelt kan oppgraderes til denne?

     

    3. Har fått med meg konflikten mellom USA (Google) og Kina (Huawei). Det blir vel aldri noe Android 11 til P30 Pro, men hvordan er det med sikkerhetsoppdateringer til Android 9 og 10. Har disse også stoppet opp, eller kommer disse fortsatt?

     

    4. Fungerer Bankid og Vipps på P30 Pro, og er det sannsynlig at disse vil fungere i overskuelig fremtid?

     

    5. Oppsummert: Er P30 Pro et dumt kjøp i dag? Alternativer jeg vurderer er Samsung S10+ og Xiaomi Mi10T Pro.

     

    Har reservert en P30 Pro (klikk og hent) som holdes av ut dagen. Setter stor pris på kjappe tips 😊

  3.  

     

    2. Jeg er også interessert i en pent brukt stømforsyning da jeg har lodda ledningen til senterpinnen i pluggen x-antall ganger (den ledningen som går fra Dell-chipen i laderen).

     

     

    Om du søker etter "Dell XK850" på ebay, så finner du tak på både ladere og ledning med plugg til en billig penge :)

     

     

    Supert! Er litt skeptisk til å bruke uorginal kinalader pga brannfare etc, men det burde funke å kun kjøpe ledning, klippe av den gamle og lodde på den nye. Ladeporten i pc'en begynner også å bli litt slitt...kan rigle ganske så mye på ladepluggen, men heldigvis er det fortsatt bra kontakt. Må muligens til med en større operasjon etter hvert, dvs ut med hovedkortet, lodde av gammel ladeport og på med en ny en. Men tenker jeg skal utsette det så lenge som mulig.

     

    Angående RAM og Windows 10 64 bit:

    Er det noe kjempepoeng i å oppgradere fra 3 GB RAM+win10 32 bit til 8GB RAM+win10 64 bit på denne?

    Noen som har gjort det, og ble den kjappere? Skal som nevnt uansett sette i en Samsung Evo850, så da får jeg utvidet den største flaskehalsen. Kanskje jeg skal nøye meg med SSD-oppgraderingen og droppe mer RAM+win10 64 bit?

     

    Er det forresten noen som har en gammel avdanka M1330 som de vil bli kvitt? Tror jeg trenger en delemaskin etter hvert.... :)

  4. Heisann!! Sikkert ikke mange som er inne på denne tråden lenger. Jeg har en gammel trofast XPS M1330 som rusler og går. Jeg har Windows 10 32 bit på den med 3 GB RAM. CPU er en T7250 og GPU er 8400 GS. Har gjort copper mod, og undervolta CPU'en.

     

    Skal oppgradere CPU til en T8300 (kjøpt på Ebay for en hundrings) og harddisken til en Samsung Evo 850 SSD, og tenkte å prøve en clean install av Windows 10 64​ bit.

    Tenkte å klemme et år eller to mer ut av pc'en på denne måten, og det er godt å ha en pc man kan la 5-åringen spille på uten å sitte med hjertet i halsen :)

     

    Spørsmål:

    1. Er det noen som har noe RAM til sin gamle og døde M1330 liggende og som er villig å selge den for en billig penge?

    Jeg tenkte i første omgang på 2 stk 4 GB brikker. Men om noen har 1 stk 4 GB er jeg også interessert.

    2. Jeg er også interessert i en pent brukt stømforsyning da jeg har lodda ledningen til senterpinnen i pluggen x-antall ganger (den ledningen som går fra Dell-chipen i laderen).

×
×
  • Opprett ny...