Gå til innhold

XargoL

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XargoL

  1. Heisann!

     

    Det har vært veldig lite LAN på Lillehammer i det siste (riktignok har det vært i omegnen, men ikke på Lillehammer), så jeg og et par kamerater gikk sammen og stiftet foreningen LillehammerLAN, og nå er det endelig klart for LillehammerLANs første arrangement!

     

    LANet vil bli holdt i idrettshallen på Jorekstad, fra fredag den 23. februar til mandag den 26. februar. Dette er den første helga i vinterferien på Lillehammer.

     

    Det vil bli gigabitnettverk og 50 Mbps internettlinje, og plasser for 176 deltakere. Det blir bl.a. konkurranser i Counter-Strike 1.6 og WarCraft 3.

     

    Billettprisen er satt til 250 kr., og påmeldingen ligger nå ute på websiden vår http://www.lillehammerlan.no/. Vær oppmerksomme på at vi har satt et forbehold om at arrangementet blir avlyst dersom det ikke er flere enn 150 påmeldte innen den 9. februar (så spre budskapet! :) ).

     

    Håper dette er noe som høres interessant ut! :)

  2. Her om dagen greide jeg å tråkke på tastatur-ledningen, og tastatur-kontakta ble ødelagt. :( Derfor tenkte jeg at det skulle holde fint å bare lodde på en ny PS/2 kontakt, men jeg vet ikke hvor de forskjellige ledningene skal på den nye kontakta!

     

    Inni ledningen er det fem mindre ledninger: rød, gul, hvit, grønn og en uten plastikk utenpå (tror den har noe med beskyttelsen i kabelen å gjøre). Fant dette bildet på http://panda.cs.ndsu.nodak.edu/~achapwes/P...cro/PS2/ps2.htm sammen med en tabell over hva de forskjellige pinnene er:

    spindin.JPG

    1: Data, 2: Ubrukt, 3: Jord, 4: 5 volt, 5: Klokke, 6: Ubrukt

     

    Så det eneste jeg trenger på vite, er hvilken farge som hører til hvilken pinne. Har allerede prøvd å be Logitech kundeservice om hjelp, men de vet tydeligvis ikke opp og ned på sine egne produkter... :no:

     

    Så, er det noen som vet hvor de forskjellige fargene hører til?

  3. Natrium: For å koble til kodelåsen tror jeg du skal koble den i serie med den eksisterende power-knotten frampå maskina. Da må du ha tastet riktig kode for at power-knappen skal funke. Tror ikke det går an å starte PC'en v.h.a. kodelåsen uten noen power-knapp i tillegg.

×
×
  • Opprett ny...