Gå til innhold

Cera

Medlemmer
  • Innlegg

    1 410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cera

  1. Når jeg skal installere directX 9 får jeg opp "Die installierten komponenten können nun verwendet werden", noe som vel tilsvarer at at den installerte komponent kunne ikke bli brukt. Dette skjer nesten umiddelbart etter at jeg har akseptert betingelsene..?

     

    I følge dxdiag så har jeg direcx9.0c, men Rome Total War avsluttes fordi jeg ikke har directx 9?

    5176361[/snapback]

     

    Har du skjermkort som kan kjøre på DX 9 ?

    5177630[/snapback]

     

    Ja, har Ati Fire GL T2.

     

    EDIT: har fått et tips om at det kan skyldes problemer med SP2? Er jeg i feil bane? Hvordan kan dette i tilfelle fikses?

  2. Når jeg skal installere directX 9 får jeg opp "Die installierten komponenten können nun verwendet werden", noe som vel tilsvarer at at den installerte komponent kunne ikke bli brukt. Dette skjer nesten umiddelbart etter at jeg har akseptert betingelsene..?

     

    I følge dxdiag så har jeg direcx9.0c, men Rome Total War avsluttes fordi jeg ikke har directx 9?

  3. Jeg får ikke når jeg skal spille av film. Det er en divxfilm, har lastet ned divx5 for å kunne bruke mediaplayeren til å se filmen, hva kan problemet være?

     

    EDIT: jeg har nå lastet ned GSpot v2.21 for å finne ut om jeg mangler noen codecs, men forstår ikke helt hvordan jeg bruke dette.

     

    EDIT2: det står jeg mangler ac3 (0x2000) Dolby Laboratories, Inc, jeg har latet ned http://download.divxmovies.com/ac3filter_0_70b.exe denne uten at det skjedde noe

×
×
  • Opprett ny...