Gå til innhold

magnusaarnes

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av magnusaarnes

  1. Har prøvd å lete etter slark nå, men fant ikke noe særlig annet enn en sprukken pakning til stabilisatorstaget, men tviler sterkt på at det er kilden til lyden. Skal likevel bytte det. Jekka opp fronten og prøvde å vri på hjulet, men kjente ikke noe slakke verken i styrestaget eller endeleddet, så tror ikke det er noe derfra. Prøvde også å legge press på bærebroa med et brekkjern, men fikk ikke noe ut av det heller.

    Så også at det var en del rust på støtdempern, kanskje på tide å kjøpe ny?

    20210627_133522.jpg

    20210627_133600.jpg

  2. Hei

    Har en Opel Vectra 2005 sedan som har hatt en klunkelyd fra forstillinga i noen år nå (kjører relativt lite), men nå i det siste har det blitt verre. Lyden kommer når jeg svinger begge veier i lav hastighet, typisk i rundkjøringer og i kryss, og når jeg akselererer og bremser litt "hardt". Hørte også lyden da jeg sto i ro i en motbakke svingte for å rygge inn på en parkeringsplass. Hører den ikke når jeg kjører over fartshumper eller på humpete veier.

    Den har gått gjennom EU kontrollen 2 ganger nå uten at de har klart å finne feilen, men tenker det kan være greit å få fikset det uansett. Personlig mistenker jeg egentlig fjærbenslageret, men tenkte det kunne vært greit å høre om noen andre har erfaring med slike lyder. Eventuelt hvordan jeg kan diagnostisere om det faktisk er fjærbenslageret, eller noe annet.

  3. Hei

     

    Hører et "knepp" fra forstillingen når jeg akselerer og bremser "hardt", og i brå sving.

    Hadde bilen på EU-kontroll for en stund siden, og der hørte de samme lyd, men de fant ingen slakke og visste ikke hva lyden kunne være. 

     

    Har hørt lyden siden jeg kjøpte bilen for ca. 2 år siden. Den har verken blitt bedre eller verre, men vil gjerne finne feilen da jeg kanskje skal selge bilen om en stund.

     

     

  4. Hei

     

    Har sett en del etter ny skole-PC da min laptop er ganske sliten og treig. 

    Har sett meg ut en ASUS Zenbook UX305, og en ASUS Pro P2530UA.

     

    Det er noen forskjeller på disse. Jeg er vandt med 15.6" skjerm, men vurderer å gå over til 13.3" for å gjøre det litt lettere å drasse rundt med en laptop. 

    Hva er deres erfaring med å gå ned i skjermstørrelse, og hvilke fordeler og ulemper er det med det?

    Trenger ikke noe syk ytelse, er bare Word, PowerPoint og GeoGebra det går i på skolen  :)

×
×
  • Opprett ny...