Gå til innhold

Htc one fanboy

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Htc one fanboy

  1. Dragonlove skrev (2 timer siden):

    Bare tull å bruke Afterburner om man miner med Windows, du legger bare alle parameter direkte inn i miner.

    For eskempel i T-Rex miner på hovedpc hos meg, har jeg ett 3090 kort hvor jeg har lagt inn følgende parameter:

    --pl 100 --lock-cclock 1165 --mclock 1200

    Nå kjører jeg med vannkjøling så jeg har ikke lagt inn viftehastighet, men det kan man legge inn med parameteret --fan 70 for eksempel, da kjører vifta på 70% hver gang miner er i bruk.

    Eventuelt kan man bare lage en batfil på at MSI afterburner blir restartet hvert 15 min, om man bruker andre minere. 

  2. BadCat skrev (33 minutter siden):

    Det går rykter om at det skal være mulig å mine Ethereum i minst 18 måneder til og  kanskje lenger. Spørsmålet er hvor lenge det vil gi mening å mine Ethereum med skjermkort.

    Vanskelig å få bygget ASICS pga etterspørselen etter silikon. Dog er jeg ikke veldig kjent med silikonmarkedet, men når REC får bestillinger tyder det vel på at det meste er i dass. 

    TMS har vel sagt at de vil slite med å møte etterspørselen ut Q1 22. Personlig tror (vet) jeg dette er helt feil da jeg har lest kvartalsrapportene ganske nøye, bare sjekk "investments" i de siste årsrapportene.

    Er forresten helt enig i at 18 måneder høres logisk ut med tanke på Ethereum historikk og info fra andre kanaler. Er forøvrig også derfor jeg som student gikk relativt tungt inn i mining. 

  3. Hei, sliter veldig med at viftene på det ene rx 6700 xt-kortet mitt går "av" (blir veldig svake) når jeg øker minnet. Dette medfører selvfølgelig at kortet fort går opp til 65-70 grader før jeg resette viften og får den til å kjøtære normalt igjen. 

    Har viftene på 80% og må ha minnet på det laveste i henhold til afterburner. Grunnen til at jeg har 80% vifte på, er fordi det er litt varmere enn det andre kortet i riggen (legger ved bilde). Bør jeg skru ned vifte %-en til 70 og kjøre kortet på 60-65 grader fremfor 43,8 MH på 52 grader? Det ytterste korte ligger stabilt på 47,2 MH på ~40-45 grader har viften på 70% på dette kortet. 

    C1034981-5C35-4E2C-AD0C-711117F25946.jpeg

  4. kremt skrev (3 minutter siden):

    60 grader er ingenting, bare å klokke opp igjen. 80-90 er helt vanlig temp over lengre tid, ikke noe å tenke på. Men gjerne skaff et par 120/140 vifter eller bordvifte som blåser kaldt luft på kortene.

    Bare lurte pga de andre kortene jeg har. Kunne en sånn her funket? 

    https://www.obs.no/termo/termo-511000-bordgulvvifte-e2936536?v=Obs-7350051205118&gclid=CjwKCAjw1uiEBhBzEiwAO9B_HRfZtd79gMdrnKUv09EuoQhBAqkgkCX12gnFyqvIcEY1dBkX9J5gQxoCoU8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Du har nok mer peiling på dette enn meg.

  5. Dragonlove skrev (5 minutter siden):

    Varme stiger jo, du må snu det borterste kortet å heve det fra gulvet, eller sette det på siden som de andre.

    Haha ja smart, kan jeg ikke bare kjøpe en liten vifte og blåse mellom? Eller tror du ikke det vil funke? Ligger forsåvidt på 47 grader etter jeg skrudde ned minnet så mye det gikk. Blir sikkert 58-60 når jeg skal legge meg, men går vel fint det. 

  6. Hei, som dere ser blir det innerste MSI-kortet ganske varmt (62 grader) mens det ytterste ligger på ~40. Tips til hvordan jeg kan fikse dette? Klarer forresten fint å kjøre begge på 46 MH, men skrur ned minnet på den varme fordi jeg ikke vil at det skal bli skadet. Kan jeg da sette Core clocken lenger ned?

    Hadde vært supert med lenke til en vifte dere anbefaler eller liknende.

    Legger til alt som kan være av interesse, inkludert bilde av det "gode" kortet.

    A9E775C9-03B0-423E-A51E-36D32E06D538.jpeg

    1249945C-3C66-4459-93A8-F09E6AB6411D.jpeg

  7. mERAZED skrev (1 minutt siden):

    Switcha fra NH til t-rex mot eth nå som jeg fikk rig framen. Men jeg har jo foredelig mh nå? På cmd så står detr riktig hastinghet, men på nettsiden står det anderledes.  Skal ha rundt 400, men den viser dette:

    bilde.png.a5907173bd6b42628fd603404910d72f.png

     

    Har egentlig bare brukt nh hele tiden, så er ikke så oppdatert når det gjelder mining mot pools. Sist jeg gjorde det var når jeg minet graft. 😛

    Kompis, du må addere de sammen 220+93,1+99,7=?? 

  8. Janak skrev (30 minutter siden):

    Har du noen du kan låne en cpu av for å oppgradere BIOS? 
     

     

    Nei så blir fort å sende tilbake til komplett med krav om et som er 3000 series ready. De selger ikke 2000 cpu-er så det at de sender et gammelt kort må de nesten ta på sin kappe, er godt over et år siden den oppdateringen kom. 

    Eller er jeg helt urimelig her?

    • Liker 1
  9.  

    Straits skrev (53 minutter siden):

    Er det noen som har tips til hvordan jeg kan få flere enn 3 gpu'er til å fungere på Asus B350 prime plus? Har googlet og googlet, men finner ikke ut av det. 🤦‍♂️

     

    Edit: Har vært inne i bios og sett etter innstillingen above 4g decoding. Den finner jeg ikke, jeg har skrudd ned pcie til 2x Hiveos finner fortsatt ikke kort nr 4. Har prøvd å stokke om på hvilke pcie utganger jeg bruker, og finner fortsatt ikke det 4. kortet.

     

    Vil en 1 to 4 PCI-e Extender være løsningen? Eller vil det ikke gjøre noen forskjell? Det er 4 pcie utganger pluss m.2 på hovedkortet

    Virker ikke slik..

     https://bitcointalk.org/index.php?topic=2650781.0

    • Liker 1
  10. Noldus skrev (10 minutter siden):

    Er hovedkort nylig kjøpt fra butikk? Jeg måtte oppdatere bios på mitt b450 hovedkort for å få det til å fungere med 3600 cpu, men står vel på boksen om det kommer med nyere bios.

    Ja fikk det vel helt i starten av Mars, men ved oppdatering til nyere bios, skal jeg da bare laste den ned på minnepenn, og sette inn i "bios" sticken på hovedkortet? Må få prøvd det også. Sjekker eventuelt Youtube om noe er usikkert. 

    Sarasin skrev (28 minutter siden):

    Enig med Dragonlove angående rensing i sokkelen, da slipper du å kløne så sinnsykt. Jeg pleier å bruke 95% antibac fra apoteket, men det er en hel haug med ting som funker :) Jeg har brukt Phoenix, har egentlig ikke noe å utsette på det, men nå bruker jeg T-Rex på nVidiakortene og Teamred på Amd 6700XT (i gamingpcen). Du kjenner ikke noen som har noe ram du kan låne en times tid, da? Så slipper du å vente?

    Vet forøvrig ikke om jeg er så himla kompetent, men jeg har vel gått på de fleste smellene man kan på de 25 åra jeg har nerda :pnoen tanker og idéer har jeg da :)

    - - -

    Forresten, hva mener man er en "akseptabel" gas fee for å flytte 0.1 ETH fra MyEtherWallet til Coinbase? I går var "slow" på ~$9, i dag er den på ~$4 :p Er det noen tidspunkt på døgnet som lønner seg? Tips tas imot med takk.

     

    Blir fort antibac da det var billigere! 

  11. syar2003 skrev (9 minutter siden):

    1) Verifisere å bli sikker på at du har mottatt en hovedkort med BIOS som støtter Ryzen 5 3600 serie.
        Om det er oppdatert fra ASUS skal det stå merke på eske at det er 3000 serie ready.
        

    2) Power til CPU tilkoplet (mange glemmer denne) hovedkortets 12vEATX 8 pin 

     

    3) Minimere alt som er montert/tilkoplet hovedkort som tidligere nevnt.

     

    4) Bruke QLED for å se hvorfor POST rutine stopper
    Rød CPU failure/not detected
    Hvit VGA failure/not detected
    Yellow Memory faliure/not detected

    Oransje led teori ?
    My guess would be that is because it does recognize that a CPU is installed but since the BIOS doesn't actually support the CPU (which has the Memory controller built into it) it fails when attempting to initialize the RAM.
    https://forums.tomshardware.com/threads/asus-rog-strix-b450-f-orange-dram-light-error-no-display-recognition.3478477/page-2?view=date

     

     

    Okei 2) vet jeg at jeg har fullført, riktig da jeg har sett på YouTube. 

    Skal sjekke de resterende i kveld. Takk for innspill. 

    • Liker 1
  12. Sarasin skrev (3 minutter siden):

    Litt vanskelig å si spesifikt, egentlig. Det "enkleste" er å feilsøke med å teste de forskjellige komponentene i andre maskiner der man vet hva som fungerer, men det er ikke alle som har mulighet til det, akkurat 😕 Jeg ville vel først og fremst tenkt hovedkortet, men prøv disse tingene med rambrikker først. Uansett - restart maskinen 10 (+) ganger etter at du ikke får loadet, det hender BIOS har bygd inn en automatisk "reset" på overklokking (som XMP faktisk er).

    Håper det løser seg! :)

    Takk for svar, skal prøve litt i kveld etter jeg har vasket leiligheten. Om det ikke fungerer sender jeg nok inn motherboardet. Bør jeg da rense kjølepastaen på CPU-en og sette på ny når jeg får det tilbake? Tenker å mine gjennom Phoenix, noen innspill på det? Har også en PC som kommer i slutten av April (skal komme på lager 14), vente på den for å kryssjekke ram sticksa? Setter utrolig stor pris på hjelpen du har bidratt med Sarasin, alltid en fornøyelse å få hjelp av mer kompetente mennesker da dette er mitt første build. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...