Gå til innhold

HuskyHaugen

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HuskyHaugen

  1. Du virker oppegående med rettskrivingen og måten du skriver på, men det at du kjører når du har promille er lavere enn en nav-snylter gjør. Om du så går kommunikasjosneknologi på NTNU som jeg etter raskt søk fant ut, ikke gjør dette. Det kan ødelegge kartieren din og alt du ellers har bygd deg opp på :) jeg skal ikke rakke ned på deg :) men fyllekjøring er ikke akseptabelt

    • Liker 1
  2.  

    Anbefaler at du i det minste oppsøker litt grunnleggende informasjon, før du putter noe i kroppen din.

    De som tar sånt er jo de som ikke har satt seg inn i bivirkningene, for da hadde de ikke tatt det ;)

    Mulig bivirkning*

     

    Har selv prøvd en kur med deca, merket ingen bivirkning, bare litt skjegg. Like greit egentig, litt dårlig facial hårvekst her i genane

    • Liker 1
  3. Kjenner ikke til spilleren din, men regner med at den har minst en pre-out.

    Dette kobles veldig enkelt :)

    Du trenger et standard kabelsett, tykkelse er jeg usikker på, da jeg ikke veit hvor mye strøm subben trenger.

    Kabelsett inneholder vanligvis strømkabel (1 lang for + og en kortere for -), sikring + sikringsholder, remote kabel og RCA/Phono kabel.

     

    Kobler RCA/Phono kabel mellom spiller og sub (rød/hvit inngang på subben, og på utgangen merket sub, om du har flere på spilleren.. enkelte små modeller har kun 1 utgang, og da kan man oftest velge om denne skal være sub eller bakhøytallere.. anbefaller da å sette den opp som sub).

     

    Remote kabel kobles mellom spiller og sub (skal kobles på blå/hvit kabel bakpå spiller, som regel merket med remote eller power antenna, og inn på "remote" på suben.. denne er for at sub skal slå seg av/på sammen med spilleren).

     

    Så finner du et egnet punkt for jording i nærheten av subb, bør også slipe vekk lakken der hvor kabel terminalen vil sitte, samt kobler andre enden inn på GND på subben.

     

    Siste kabel er da strømkabelen, denne kobles på positiv terminalen (+) på batteriet, sikringsholder monteres nært batteri, helst så nære som mulig, og andre enden kobles inn på 12V på suben :)

     

    Mulig det gikk litt fort i svingene her, men håper alikevel det er til hjelp :)

    Finnes også garantert guider for dette på youtube ;)

    Skal sjekke i morgen, takk for svar, svarer deg da ;)

     

     

    Hvis jeg ikke ser helt feil er sikringen på 15A. Ikke rare strømmen.

    er jo 12 v det står?

  4. Det adapteret ser riktig ut. Nå er det en stund siden jeg solgte bilen, og spilleren med, men jeg mener å huske at det er en funksjon i menyen hvor du velger "AUX On/Off". Den står "Off" i standardinnstillingene, slik at man slipper å måtte bla gjennom AUX-funksjonen hver gang man hopper mellom radio og CD med kildevelgeren.

     

    Og lydingeniør er jeg ikke akkurat, hehe. Hobbynivå.

    Hehe, iforhold til meg blir du .ing! ;) Tusentakk for hjelpa, har nå satt meg litt inn i det og bestilt IP-BUS to RCA fra Bilradiospes også har jeg kjøpt på elkjøp idag RCA til 3.5 mm jack (han/aux) :) Får håpe det funkær!

  5. Stemmer nok det sedsberg sier. Jeg hadde akkurat samme spiller som deg HuskyHaugen, og monterte minijack-plugg. Helt supert.

     

    Slik ble min løsning (linkene i tråden der funker naturlig nok ikke lengre ...):

    http://forum.saabturboclub.net/viewtopic.php?f=37&t=24802

    Wow! Lydingeniør ;) hehe fint! Så da må jeg til bestille den bus to aux kabelen altså?... For jeg har ikke snøring på lodding avisolering og elektro generelt!

  6. Det er noe rart som hender, 2 ganger cirka i måneden får jeg ett "lysegult frø" i kjeften, det er veldig lite... kanskje 3-4 mm i diameter eller noe. Men det som er er at når jeg klemmer på det, lukter det rævstank og drit. Jeg skjønner faen ikke hva det kan være, det er merkelig fordi jeg kjenner ingen som har opplevd det samme? Her er ett bilde av at jeg har trøkt det sammen/most det)

     

    1900080_1413233978925180_1831573173_n.jp

    • Liker 1
  7. Hei :)

    Har sjølv ein ford mondeo 01 mk3, og måtte bytta spiller for å få aux og usb. Skjerm er litt stress siden 2din ikkje passer inn og du då må skjære litt for å få den til å passe. Meiner det er 1,5 din eller 1,8 din som er i desse. Ville då bare kjøpt ein greie 1din spelar me aux og div. og monterinsramme og kabler :)

     

    Har sjølv denne spilleren :)

    http://www.bassbrothers.no/display.aspx?prodid=3206

    Hei du og tusen takk for svar. Ja jeg leste meg litt klokere. Altså jeg skal ikke sitte å se på film mens jeg kjører, hehe så trenger ikke denne store skjermen. Her er den jeg tenkte å kjøpe :) sikkert veldig grei https://www.komplett.no/pioneer-bilstereo-deh-x6600dab/803252#!tab:extra

     

    Men jeg trenger vel som sagt i øverste innlegg ett ekstra "plastcover" ? Hva tror du? :)

     

    Edit: her fant jeg det jeg tror jeg leter etter, men mondeoen er jo såklsrt ett år for gammel. Det står denne passer fra 2003 modellene og opp hehe http://m.ebay.co.uk/itm/380584033335?nav=SEARCH

  8. Hey! Har akkurat fått billappen og detta kan jeg ikke med bilstereo osv. Det er en ford mondeo 2002 1,8 liter! Etter hva jeg har skjønt så skal det være mulig å bytte cd-spiller osv? Det eneste jeg kunne tenkt meg var at det var aux i den!og kunne justere bass osv m. En slags eq. Tenkte på den her: https://www.komplett.no/pioneer-bilstereo-deh-x6600dab/803252#!tab:extra

     

    Ser også for meg at jeg må ha en slags ekstra deksel siden jeg går fra "2 din" til en vanlig en?

    takker for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...