Gå til innhold

falsetto

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av falsetto

  1. Det finnes nok av de som er proponenter av såkalt "burst" trening. De mener at aktivitet i puls stimulerer nervesystemet på den måten at det vil føre til økt utskillelse av "gode" hormoner. De som vi som trener så gjerne vil ha.

    ​Igjen så vil jeg si at det vil være tilsvarende det samme. Mandag, Torsdag, eller bare en lengre Fredag. Dersom treningsmengden er den samme vil utvinningen også være det.

  2. På nasjonalbiblioteket ligger det over 100 000 digitale bøker fritt tilgjengelig for publikum.

    ​Jeg tenker dette er en fin sak. Men, når jeg skal lese disse forkjellige greiene så virker kvaliteten så lav at jeg nesten ikke kan tyde skriften på noen av bøkene.

    ​Jeg lurer derfor på om det er noen måte å øke kvaliteten eller gjøre ting lettere å lese.

    ​Her er link til siden: http://www.nb.no/

  3. Utrolig!

    ​Lurer på hva disse sykdommene heter, fant ikke noe på wikipedia.

    ​Det kan jo tenkes denne "no aging" sykdommen, de mentale problemer som oppstår, er som følge av at alderen låses til feil tid. Si f.eks at hvis alderen låses på 10 år, og du er 30 som han gutten var, da kan det tenkes at hjernen heller ikke har utviklet seg i tråd med det en skulle forvente under denne tidsperioden. Nå var det et veldig smått klipp da, lite info å hente og sånn der, men karen virket jo rimelig normal for alderen (ti mentale og tredve fysiske år.)

    ​De andre som var nesten spedbarn sier jo seg selv at hjernen (dersom låst sammen med resten av kroppsutviklingen) vil oppføre seg mentalt fraværende. Ikke vet jeg, men interessant, det var det.

  4. Jeg sier det er proto-slashere. The Cat and the Canary fra 1927 er også en proto-slasher, men det gjør ikke filmen til en slasher. På samme måte som at The Beatles og The Kinks ofte blir sett på som proto-heavy metal band, selv om ingen av de to bandene er heavy metalband.

     

    Det er faktisk noe av det mest tilbakestående jeg har hørt på lenge. The Beatles er absolutt ikke noe proto-heavy metal band, hva snakker du om?

  5. Blindtarmsmerter kan være lokalisert til høyre eller i buken generelt, det varierer.

     

    Smerten vil bare bli være, spesielt dersom blindtarmbettenelse. Ikke vent for lenge, for hvis den sprekker står du ovenfor et mareritt.

     

    Uansett verdt å sjekke ut hos lege eller nærmeste sykehus.

     

    I værste fall er det en vond fis som går forbi.

    • Liker 1
  6. Holdt på å si det varierer. Klart de fleste er privateid, men du må nesten se på hvor eiendommen befinner seg. Selv huseiere eier parkeringsplasser på sin private eiendom.

     

    Når det kommer til bykjernen er jeg usikker. Kan ikke tenke meg noe annet enn at steder som byporten, oslo city etc er privateide parkeringer.

     

    Cirkuset bruker jo som regel å settes opp i offentlige parker og sånt, kan ikke tenke meg det er på privat grunn.

     

    Så jeg ser for meg at det er en slags blanding av private avtaler i samarbeid med det offentlige.

×
×
  • Opprett ny...