Gå til innhold

nitelite666

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nitelite666

  1. Takk for en fin og informativ artikkel nå som den siste nedgangen i krypto ser ut til å endre retning!

     

    Kanskje verdt å nevne at det også er valutaer som bruker andre måter å generere "coins" på, som PoS. (Proof of stake, gir coins basert på "vekt" i nettverket, altså hvor mye coins man allerede har, sålenge man er tilkoblet til blockchainen med "lommeboken" som har dine coins. Dette brukes jo også da selvsagt til å sjekke transaksjoner i

    nettverket.)

    Man har også Masternodes, som går på at man invisterer en viss sum for å lage en "masternode", som vil gi en prosentandel av hver blokk basert på hvor mange masternodes det finnes.

     

    Med miljøproblemene man allerede jobber med å fikse, kan jeg ikke se at det å bruke uante mengder strøm på å løse fiktive mattestykker uten noen reell nytte er bra, og vil sannsynligvis ha begrensninger i vente. En ide hadde jo vært å brukt datakreftene på ting som forskning (protein-folding, exoplanet leting osv.)

     

    (disclaimer; er på ingen måte noen kryptoguru, bare min personlige mening)

    • Liker 2
  2. Heisann.

     

    Jeg har laget en liten kampanje for å sikre økonomisk støtte til å gå til innkjøp av en laser CNC maskin for å kunne starte en liten webshop som vil selge tjenester relatert til dette.

    Vi snakker om rimelig inngravering av alt fra iphones, macbooks, plexiglass, tre osv.

     

    Hvis du er en god samaritaner og har lyst til å hjelpe denne ideen bli en virkelighet, sjekk ut min kampanje her;

    http://gogetfunding.com/glowforge/

     

    Tusen takk for at du tok en titt! :)

  3. Som jeg sa, så tok vi en ny avstemning når noen folk klagde, men flertallet stemte for å beholde endringen.

    Vi tar avgjørelsene i samarbeid med våre donators, da dem er med på å "funde" serverdrift.

     

    Ønsker flertallet endring, så endrer vi, men nå er vi ikke av den oppfatningen.

     

    Problemet med blueprints er at det er evig, har man fått det, så kan man masseprodusere det, og siden folk generelt sett ikke liker wipes, er dette veien vi tok. Har også spurt folk som spiller på serveren, og dem sier at dem ønsker at oppsettet blir slikt det er.

     

    Alt i alt, "server-rådet" bestemmer, og jeg syntes selv at serveren har blitt mye bedre med endringene :)

  4. Casual vil vel si å ha alt i løpet av et par dager, og ikke lide noe spesielt tap om man dør og mister utstyret. Slik er vanilla rust. Vi satt i gang disse endringene nettopp for å gjøre spillet mindre casual og mer krevende, og ikke minst gjøre holdbarheten bedre.

     

    Tidligere betydde et dødsfall ingenting, man kunne simpelthen crafte nytt utstyr, eller bare ta fra dem mange cratesene man hadde, allerede fulle av endgame gear. Spillet var helt blottet for det man kaller endgame. Å være mer forsiktig når man har blueprints gir ingen mening, man kan jo da bare crafte på nytt. Har man et våpen som ikke kan craftes, da er man forsiktig!

     

    På dem 3 siste wipesene før endringene hadde vi ALT i løpet av 1 til 2 dager. Fritidsaktivitetene til folk flest bestod da i å løpe rundt å drepe freshies å raide nybygde hus. Selvfølgelig skjer dette fortsatt, det er uunngåelig, men på en langt mindre skala.

     

    Du argumenterer rett og slett bare mot deg selv når du sier at du ikke klarer å få skikkelig utstyr, så sier du at vi gjør spillet så nybegynner-vennlig som mulig?

    Nei, vi har gjort spillet mer utfordrende, og mer balansert. Et fåtall har klaget på endringene, og vi tok en ny vote på det, hvor 90% votet for å beholde disse endringene.

     

    Men for all del, liker du ikke serverens innstillinger er det plenty av andre å velge i :)

  5. Da er endelig den lenge etterlengtede wipen kommet! Vi har nå fått installert og konfigurert custom loot tabeller, som innfører en hel del forandringer på hvordan spillet er. Moderne utstyr, slik som kevlar, m4, mp5 osv kan ikke lenger craftes, og kan kun bli funnet i esker, mutants eller airdrops.

    Det samme gjelder for Explosive Charge, her kan man ikke crafte explosives lenger, men man kan lære å lage Explosive Charge, for å lage dette med explosives man looter fra esker, mutants eller får fra airdrop.
    Bakgrunn
    Den største grunnen for denne endringer er å forlenge spillbarheten til spillet, da drevne spillere har så og si alt det "beste" i løpet av 1-2 dager. Ved å regulere craftingmuligheten på dette utstyret, så kan ikke spillere masse fabrikere det beste utstyret opp til det punktet hvor det å dø har liten/ingen betydning. Vi ser også på "Explosive Charge" som det mest "End Game" itemet i hele spillet, så det trengte uten tvil en kraftig regulering, spesielt etter å ha sett spillere med 50+ stk. Et av problemene som følgte med det store antall Explosive Charge spillere hadde var at for dem var dem uten verdi, så dem kunne fint "waste" dette på huset til en relativt ny spiller, uten å bry seg om dem fikk noe igjen for dette.
    Dette vil forhåpentligvis også forlenge holdbarheten til spillet, da det faktisk må brukes tid på å få seg et godt lager av ting. Man må aktivt drive med PvP for å få airdrops!
    Skulle noen av loot-tabellene være litt "feil" på noen måte, altså hvis noe dropper altfor mye/lite, ta kontakt, så får vi dette endret!
    Du kan finne mer info om loot tabellen vi bruker her!
  6. 82978086_whaaambulance_answer_1_xlarge.j

     

    Er Dave litt lei seg da han ble raidet i går? :( Slike grunnløse anklager må du dra lenger ut på landet med. Regner med du har massevis av bevis?

    Vi fjerner kun bygg som er bekreftet forlatt, enten da spilleren selv sier han vil ha det bort, eller at det har stått raidet og forlatt over en lenger periode.

    Du tror ikke det hadde vært en del whine hvis vi drev å fjerna bygninger til folk når dem ikke ville det selv? ;)

     

    Du får kose deg videre, antar at du ikke blir å se hos oss igjen

  7. Da har jeg endelig fått snakket med support. Jeg laget ticket tidligere i dag, for å få fikset problemene med lagg. Dem restartet servernoden, og på en eller annen måte har det gjort at worldfilene har blitt korrupte. Dem beklager seg, men er ikke noe å gjøre med det :( Så dette betyr at serveren er wipet.

     

    Jeg sveiver igang serveren nå, men vil til en senere dato flytte den over til en annen host, så fort dem får hosting i sverige.

     

    Beklager så mye, jeg er like skuffet som dere!

×
×
  • Opprett ny...