Gå til innhold

camillaST

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av camillaST

  1. Må jo virkelig si att rimelig mange reagerer alt for sterkt på dette her! Herregud, vi ble da ikke sendt tilbake til steinalderen heller, vi fikk rett og slett bare fri fra sms og tale i to timer! whats the big deal?!?! selvfølgelig, hadde man vært uheldig og det skulle skjedd noen kristiske situasjoner i denne perioden er det noe annet.. meeen, hallo liksom.. bare hver glad for att vi i det hele tatt har all denne muligheten med mobiler, nettbrett, nett osv i dag.

     

    Jeg springer ikke fra Telenor pga en systemfeil.. dette kan skje hvilket som helst system

  2. Jerg har hatt Note 3 selv, veeeeeeeldig fornøyd (til tross for att jeg hadde tre stykken den første uken da det var feil med antennen for trådløst nett på alle), og jeg gleder meg masse til en Note 4, Håper virkelig att størrelsen ikke blir endret mye, men bedre byggekvalitet savnes på Note 3. Forøvrig så er jeg veldig fornøyd med utviklingen på pennefunksjonen fra Note 2 til note 3, så har store forventninger og ønsker om enda mer utvikling der :) og ett bedre front kamera hadde vært konge, Se bare på utviklingen på HTC og Huawei i disse Selfie tider..

     

    Har nå en Samsung S5, (måtte down size litt), men Gud som jeg savner Note... pokkærn heller... denne skal jeg ha når den kommer :):)

  3. Har nå brukt Gear Fit sammen med S5 ett par uker.. og er kjeeeempe fornøyd! Det spørs selvfølgelig hva man skal bruke en slik smartklokke til, men denne dekker absolutt alle mine behov. Genial å styre musikken med, og att pulsmåleren er i selve klokken og man slipper pulsbelte ved siden av (nå skal det sies att JEG ikke trener, men tok min egen puls når vinneren på Norske Talenter skulle kåres :p ), og ikke mins alle varslene jeg vil ha lett tilgjenelig, fra Snapchat, Instagram, facebook, samtaler, sms, mail osv.

    Batteriet varer ca en uke, og da er den på om nattaen også. har ingen ting å klage på:) Man kan også sende direktesvar på smsèr eller samtaler, og disse autosvarene kan man redigere på telefonen sin til de svarene man bruker mest. :)

  4. Syns dette høres topp ut jeg! Selvfølgelig rekker ikke en sånn klokke til alles behov, men dette er jo en "startfase" for produsentene, så om noen år så tror jeg teknologien er heeelt annerledes, og vil dekke enda flere kunder.

     

    Jeg har en galaxy Gear i dag, og er veldig fornøyd, batteriet lader jeg en gang i uken, tar den da som regel av meg når jeg er hjemme i stua, jeg kan ringe fra den, se varsler, ta bilder (overraskende bra kamera på den), og styre musikken min. Det er det jeg foreløpig trenger den til, foruten å se hva klokken er selvfølgelig.

    Og for meg som har en Galaxy Note 3, så er det veldig deilig å kunne se slike ting på armen i stede for å rote nede i vesken for å finne frem mobilen.

     

    Det eneste minuset jeg har, den er ikke lager for ett "jentehåndledd", så den er litt løs rundt håndleddet, og skjermen er nesten bredere enn meg, men det har nok litt med håndleddet mitt å gjøre også.

     

    Nei, jeg gleder meg til å følge smartklokkens fremtid!! :):)

  5. Jeg har hatt denne sammen med en Note 3 i ca tre uker nå.. Er kjempe fornøyd! Mitt krav var att jeg kunne se enkle hendelser på klokken i stedet for telefonen når jeg sitter i møter osv, og dette gjør den veldig bra! Det er faaaaktisk ganske bra kamera på klokken, og har brukt denne når jeg har vært ute å gått tur osv, i stede for å dra opp telefonen. Når man har en Note 3, så er denne klokken ypperlig hvis man ikke sitter med telefonen i hånden hele tiden! Hører masse negativt om batteriet også, jeg bruker den ca 9 timer om dagen (tar den som regel av meg hjemme), og da holder batteriet en uke ca. KJEMPE FORNØYD! :)

×
×
  • Opprett ny...