Gå til innhold

heisanndu123

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heisanndu123

  1. Ok, hvis du allerede merker forbedring er det ikke så galt likevel. Lykke til uansett. :)

    Nå har ihvertfall blåfargen forsvunnet og blitt normal sånnsett :p Men har en liten kul/hevelse fortsatt i øve øyelokk, samtidig som at jeg har en liten blodflekk på øyet. Lurer på når det går ned igjen..

  2.  

    Eh. Ring NAF på mandag?

     

    Timen tar sikkert omtrent en time, vet ikke om NAF kan sende elektronisk kopi, men det kan i alle fall selger ordne, han får jo kontrollseddelen. Tipper du kan få time ganske raskt, innen en uke.

    En hel uke ja! Da kan det jo hende at bilen allerede er solgt!

  3. Hei!

     

    Nå har jeg sagt til selger at jeg vil ha bilen på NAF-test, da jeg er 18 år og har ikke peiling på "tekniske ting". Men har noen spørsmål ang. dette.

     

    Hvor lang tid tar det å få time på et NAF-senter? Hvor lang tid varer timen? Dersom selger reiser alene og jeg betaler, kan jeg få testresultat elektronisk?

     

    Det er en BMW e39 520i 1998 modell jeg kiker på for øyeblikket. Har ikke sett den fysisk, men mange bilder. Selger sier den er i bra stand. Vil bare forsikre meg om at bilen ikke bryter sammen på vei hjem, slik som den forrige "første bilen min". Heldigvis fikk jeg oppheve kjøpet :)

  4.  

    Jeg fikk meg en på trynet engang, og den hevelsen satt vel i ei drøy uke. Men nå må det vel sies at det var kanskje litt mer omfattende siden jeg fikk brudd på kinnbeinet. Men jeg tror nok du kan forvente at hevelsen er der til tirsdag også. Spørs hvor hardt dunket var. :)

    En hel uke ja! Nei, nå har jeg hatt is på i hele dag, og merker allerede at jeg kan åpne opp øyet mer og mer! Satser på at det ordner seg utover morgendagen og til tirsdag!

  5. Finn fram solbrillene eller et sminkesett, da er du redda til tirsdagen.

    Pass på å ikke ha sminke i sår, og få gjerne noen til å legge dette for deg hvis du ikke har erfaring med det selv.

    Så selve hevelsen er nede etter et par dager? Blåmerke kan jeg leve med, men ikke den F*** hevelsen :p

  6. Hei, vet ikke om det var rett forum og emne men spør likevel:

    Nå har det seg slik at jeg har blitt skallet ned ute på fylla, fikk da hevelse i øvre øyelokk på venstre øye. I tillegg har det blitt en rødlig, blå farge på området.

    Var med legevakten etter dette, da fikk jeg opplyst at øyet var ikke skadet, det hadde nok mest sannsynlig fått sprekt ei åre i øyelokket. Fikk da diagnose blått øye / blåveis.

    Men denne hevelsen, hvor lang tid kan det ta før den går ned til normalt? Og når kan jeg åpne øyet helt? Har tenkt meg på jobb på tirsdag, så håper på svar!

  7. Umulig å si. For meg virker det som at det eneste du kan er å fysisk føre bilen. Det er flott det, men det er bare en liten del av det hele. Har du tatt teorien?

     

    Har tatt teoriprøven. Men tror det kan være bra med intensiv med tanke på at du kjører hele tiden, istedenfor å dele kjøretimene utover et halvår. Men tenker som så at hvis jeg ser at dette går ikke, er det bare å avbestille oppkjøringen og heller ta flere kjøretimer slik at jeg er trygg.

  8. Uten at jeg kjenner Ålesund veldig godt, så vil jeg tro at det er lite tid. Hvis 12 kjøretimer er 6 doble kjøretimer så ville jeg aldri klart det. Grunnen til at jeg spurte er fordi det er noen som har planer om å kjøre i storbyer, men tar intensivkurs og oppkjøring på små steder. De får lappen, men er ikke trygge bilister når de kommer hjem.

     

    Hvor mange kjøretimer tror du jeg bør ha da?

  9. Hvor tar du intensivkurset og hvor skal du kjøre opp? Enda viktigere, hvor skal du kjøre etter du har tatt intensivkurset?

     

    Jeg tar intensivkurset i Ålesund og skal kjøre opp på Ålesund trafikkstasjon. Når jeg har tatt lappen blir jeg å kjøre på sunnmøre såklart. Hvordan det?

  10. Hei, jeg skal ta intensiv kurs klasse b over en periode på 2 uker. Jeg har oppkjøring den 21. aug.

     

    Jeg har ikke kjørt så mye før, men litt. Det vil si at jeg klarer å kjøre, gire og alt det der, men har problemer med f.eks bakkestart, svinge av til veier, plassering og slike ting.

     

    Jeg får inntil 12 vanlige kjøretimer på intensivkurset mitt. Tror dere at det vil holde til å kunne ta lappen?

     

    Takker for alle svar!!

×
×
  • Opprett ny...