Gå til innhold

KomentarAA

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KomentarAA

  1. Bra artikkel. Jeg mener at forvaltningstanken er den beste tilnærming. Det er viktig her å se helheten og ikke se seg blind på CO2, ett eksempel er å bruke dyrkbar jord til biobrensel. Det er også åpenbart et politisk spill her. Klassisk eksempel er politikere som sier vi må ha 80% reduksjon, uten å gi en antydning av hvordan komme dit. Å komme over 2 grader er et politisk mål, og det betyr ikke jordens undergang. Artikkelen handler om olje, men det er mest naturlig å redusere forbruk av kull siden kull kan erstattes med andre energikilder, eller bruke CCS (Carbon Capture and Storage) på kullkraftverk, enn å redusere opptak av olje og gass. Olje brukes til hovedsakelig til mobile kilder og en må da gå veien om batteri, hydrogen eller kjøreledninger. Det man gjør er da å forske på hvordan en billigst, og på en mest realistisk måte får et utslipp som joden kan leve med (Ikke nødvendigvis 2 grader) og ta hensyn til at fremtidige generasjoner også har behov for olje og er like avhengig av energi som vi er.

     

    Minner også om at å forutsette effekt av karbon er komplisert. Blant annet er karbon ca 10 år i lufta, før det tas opp av planter eller løses opp i sjøvann, men utslipp av CO2 øker konsentrasjonen av CO2 i over 100 år, siden CO2 går tilbake til lufta når planter dør eller tilbake fra sjøvann.

    • Liker 1
  2. Svært bra

    Spesielt at en får innsikt i hva som egentlig gjøres og hvordan det arbeides. En ser at det søkes på ord og anormal virksomhet.

    Det som bekymrer meg er ikke først og fremst hva Amerikanske eller norske "myndigheter" får tak i, men hvem som sitter der. ("Myndigheter" i hermetegn siden meningen er: Ansatte i staten) Det må tydeligvis være mangen som arbeider med det, og det kan være arbeidere som har private agendaer og bruker informasjonen til ting som ikke var myndighetenes intensjon. Håper i det meniste at alle søk de gjør lagres og gjøres tilgjengelig for de det angår etter en viss tid for å sikre en viss ansvarlighet og at de søker det de skal søke, d.v.s. vold, planlagt vold (eller terror) og oppfordring til vold. (Bruk av Nassisme, komunisme eller Islamisme til å tvinge andre)

×
×
  • Opprett ny...