Gå til innhold

anonym12321

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym12321

  1. Jeg har brudd i 5. metatars. Jeg fikk en gips på å fikk vite at den skulle være der maks 6 uker, visst det var en Jones fraktur. Kanskje tidligere visst det er et pent brudd.

     

    Men er det noen andre som har brukket dette benet? Var foten fikset etter 6 uker? Fikk dere plager etter gipsen kom av?

     

    Jeg har lest at med denne type brudd så er det vanskelig å få det til å gro skikkelig. Hvordan har det vært for dere?

  2. Nå har vi snakket sammen veldig mye i helgen. Det er ikke hun som har begynt og snakke med meg, men jeg som har begynt og skrive hei til henne. Men selv om det var jeg som startet samtalene, virker det som om hun liker og snakke med meg. Eksempel er at hun sa hun skulle legge seg i det jeg sa hei, men så endte vi opp med å snakke i 1 og en halv time. (Nå snakker jeg om facebook chat)

     

    Jeg har lyst til å invitere henne ut, men er redd for at hun sier nei, eller tenker at det blir for rart...

  3. Det var jeg som to initiativ til å snakke med henne i dag, da men...

    Jeg la merke til at det var flere gutter som prøvde seg på henne i går, men hun ville heller være med meg, så det er jo positivt.

    Ja, vi har avtalt å møte hverandre på en ny fest om to uker.

     

    Jeg har tenkt og vente litt i kveld å se om hun tar litt initiativ til å snakke med meg, fordi jeg lurer på om alt som sjedde i går sjedde fordi hun var full også...Men visst hun begynner og snakke med meg, så er det bra.

  4. Møtte en jente på fest i går. Begynte med at jeg snakte litt med henne og vi drakk litt i lag osv...etter en stund gikk jeg litt vekk og satt meg i en stol for meg selv. Litt etterpå kom hun bort og ville sitte på fanget mitt og snakke mer. Resten av kvelden tilbragte jeg med henne, der vi snakte, koste og småkysset. Vi var med hverandre hele tiden og koste oss veldig mye egentlig. Jeg hadde ikke med meg telefonen, men hun ville adde meg på snapchat og på facebook.

     

    Jeg måtte gå litt tilig fra festen. Da jeg kom hjem sendte jeg en snap til henne om hun hadde det gøy. Da svarte hun at hun kjedet seg, og savnet meg og at det ikke var så veldig kjekt uten meg.

     

    Jeg har i dag snakket litt med henne, og det går fint. Jeg har begynt og like henne veldig, men vet ikke helt om hun liker meg. Det kan virke slik, men jeg er usikker.

     

    Hva burde jeg gjøre videre?

×
×
  • Opprett ny...