Gå til innhold

dengladepotet

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dengladepotet

  1. størrelsen på rommet jeg skal spille musikk i blir nok ikke større enn en middels stor stue max. når det kommer til hvilken type musikk det går i så kommer det litt ann på, 90 % av tiden hører jeg aleine og da blir det mye rock/metal(ikke skrikemetall), blues med litt innblanding fra 50-tallets storheter. men det er greit om høytaleren kan takle litt drittmusikk til festsammenheng dvs dunk dunk bass

  2. mye bra info her for en audio noob :) tror jeg tar meg en tur til hifi klubben og hører med de om jeg kan høre på noen av de forskjellige systemene. Men siden jeg har dere eksperter her så har jeg en siste ting å spørre om. Jeg kom over noe på elkjøp som muligens er heligbøde og nevne, men hva synes dere om http://www.elkjop.no/product/data/hoyttaler/HKSSBT/harman-kardon-2-1-wireless-soundsticks-hoyttalersystem er dette plastikk tøys ala logitech høytalerene mine som er disse (http://www.elkjop.no/product/data/hoyttaler/LTZ313/logitech-z313-hoyttalersystem). Takker igjen for all hjelp.

  3. Som tittelen sier så har jeg ingen peiling på audio(hva som er bra og hva som ikke er), og ei heller hvilket lydløsning jeg burde se på i det hele tatt. Jeg er student med studentlommebok(lite penger) men har lyst på litt bedre lyd enn det mitt 2.1 Logitech system til 295kr klarer å formidle. Jeg skal straks flytte ut i hybel/kollektiv og vil gjerne ha en løsning som funker for alt egentlig. Basicly så vil jeg ha noe som kan brukes til å spille musikk på fester, kobles til pcen/konsoll for spill og festes til tven for film (er ikke dønn viktig at det er souround, må bare unslippe den fele flatskjermlyden) helst så billig som mulig, men kan investere opp til 4000 hvis lyden/volumet er så bra at jeg kan ha det frem til jeg en vakker dag skal kjøpe et hus eller noe. Finnes det noe som passer det jeg søker eller er jeg helt på bærtur? takker for all hjelp mvh potet.

  4. Det essensielle i en sånn situasjon er vel å spørre:

    - hvilken maskinvare har du

    - hvilke spill har du tenkt å spille

    maskinvare er: i7 4770k, gtx 780 fabrikkoverklokket og skal overklokkes litt til )sli senere hvis ikke det viser seg at 3gb vram blir en bottleneck) 8 gb corsair vengeance ram, asus ROG hovedkort.

    spill som skal spilles er litt av vært men mye bf4 og andre fps + muligens litt wow/starcraft 2.

  5. vet ikke om dette er det riktige stedet og poste dette spørsmålet men here goes... jeg må ha meg ny monitor da den gamle ikke er 1080p så jeg har sett på ASUS VG248QE som visstnok skal være veldig god til gaming osv. eneste er at den er litt dyr, jeg har forsovidt råd til den og hvis alle her mener den er det beste valget så kjøpe jeg nok den, men ser det at jeg kan få 24 tommers skjermer for 1 tusing mindre som f.eks

    ASUS VE248H http://www.dustinhome.no/product/5010673479/asus-vn247h-23-6-wide-tft-led-black/ spørsmålet til dere blir vell om 144 hz vs 60hz er verd den tusenlappen... jeg bryr meg ikke om 3d btw sånn at det er sagt. hva mener dere? takker for all innput :)
  6. vet at psuen er overkill, men har lyst til at den skal holde til evt sli senere med 2x 780 kort :) skal ikke klokke til å begynne med, tenkte å drøye det litt og så kjøpe vannkjøling når jeg blir litt rikere. men vil dere si at jeg kunne kjøpt en billigere psu på f.eks 750w og kjørt sli med den senere? ser helst at jeg kan game over wifi selv om kabel er å foretrekke. blir mye mindre stress for meg hvis jeg har wifi, derfor jeg ble litt fristet av hovedkortet da det sto det var inklusivt wifi med antenne og hele skiten. tror dere den innebygde wifien blir for dårlig?

  7. Produkter
    Pris/stk
    Antall
    Forsikring
    Linjesum
    Fjern

     

    GIGABYTE GEFORCE GTX 780 OC REV 2.0 3GB - 4899 kr

     

    noe dere vise mennesker vill forandret på? kan den gjøres billigere uten å redusere ytelsen? hva tenker dere om psuen? er wifien på hovedkortet godt nok til å game over? (hvis ikke kan jeg ta et billigere) takker for all hjelp :)

     

     

  8. http://www.dustinhome.no/product/5010744568/gigabyte-radeon-hd7990-6gb-pci-e-dvi-dp/

     

    http://www.dustinhome.no/product/5010752950/gigabyte-geforce-gtx-780-oc-rev-2-0-3gb-pci-e-dvi-hdmi-dp/

     

    som dere ser så koster det rundt det samme så what to choose? vet at 7990 skal være kraftigere og har mer vram, men når jeg leser rundt på for eksempel toms hardware så sier stortsett alle 780 ftw.

     

    P.S siden vram ikke stacker i sli og 7990 er 2 gpuer i en, er det da egentlig bare 3 gb vram eller er det 6?

  9. Lagde en liten handleliste til deg ;)

     

    Kabinett er smaksak, men jeg liker et stilrent og stille kabinett så jeg la nå med R4en.

     

     

    Ang skjermkort, du betaler så ekstremt mye mer for noen få % ekstra ytelse, så jeg mener at det skal holde med 770 og så kan du heller kjøpe deg et nytt om et par år.

     

    Som du også ser så har jeg ikke lagt ved en HDD, dette legger du nå til selv viss du trenger og ikke har fra før. Men la heller med en litt større SSD.

    Erfaringsmessigt så blir 120GB litt for lite. Nett kjøpt meg en 500GB men det blir litt dyrt igjen.

     

     

     

     

    absolutt ikke dum den listen, takk :) men lurer på det med cpu kjøler, er den stockfannen som følger med på prossesoren så dårlig at det er lurt å kjøpe en annen kjøler? og når det kommer til gtx 770 så vet jeg at man får mer for pengene men det har jo "bare" 2 gb vram, vet at dette er nok for stortsett alt som er på markede nå(hvis man ikke kjører flere skjermer, men f.eks bf4 er det jo anbefalt med 3 gb vram. skulle helst sett at jeg kunne hatt gpuen i 3-4 år og heller bare sette inn et til i sli :p. og den 750w psuen den vil klare sli senere uten problemer? :) og et siste spørsmål, ser det er tilbud på dustinhome på hd 7990 6 gb til 4800kr er dette verd å kikke på?

  10. budsjettet ligger rundt 12 000 men jeg strekker det helt opp til 14 000 hvis jeg får en pc som er vesentlig bedre og "future proof" mus og tastatur har jeg og en pc skjerm/ 52" tv, men vurderer å kjøpe ny skjerm og :) jeg har lyst at pcen i utgangspunktet skal kunne dra alle spill på ultra nå når jeg kjøper den inkludert bf4 og at det skal være mulig å oppgradere senere til sli :) psuene står mellom

    Corsair CX 750M, 750W PSU ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular. 4x 6+2pin PCIe, 8x SATA, 6x Molex [info]

    og


    XFX ProSeries XXX Edition 850W PSU ATX 12V V2.2, 80 Plus Bronze, Modular, 4x 6+2pin PCIe, 19x SATA, 16x Molex

     

    sorry for tregt svar var okkupert i hele går :p

  11. Hei alle i hop. skal gå til innkjøp av ny gaming pc (enten en fra komplett eller bygge selv, det som svarer seg best pengemessig). tenker å kjøre en build som følger

     

    gtx 780 3 gb ddr5

    750w psu

    MSI Z87-G45 Gaming, Socket mobo (mulighet for sli senere)

    8 gb ram

    120gb ssd

    1 tb hdd

    enten haswell i5 4670k eller i7 4770k cpu

    Corsair Carbide 200R Midi Tower

     

    spørsmålene mine er som følger:1, er 750w psu nok for sli senere med 2x 780 kort? hvis ikke vil ett 850w funke for det er bare 150kr ekstra(spare det man kan hvis ikke :p).

     

    2. Er det verd å investere de ekstra 600 kr i i7 prossesoren for gaming?

     

    3. kabinettet er noe av det billigste jeg fant(er ikke optatt av led lys osv) og det har nok plass sånn som det er nå men vil det være stort nok for sli senere? og vil kjølingen være grei nok med stock fans? skal ikke overclokke med det aller første

     

    4. har en del coolermaster vifter liggende fra en ca 4-5 år gammel pc er det mulighet for at disse kan brukes på det nye opsettet? eller har kabler og slikt forandret seg sånn at ting ikke lenger passer osv.

    vet at disse spørsmålene sikkert høres teit ut for de som har peiling, men er evig takknemmelig for all hjelp :)

  12. Vet at multicom har mest for pengene, men de har så sykt med viftestøy + de er litt stor for min smak. Ikke det at qosmioen er noe lettvekter selv, men den er innenfor det jeg tolererer. Og jeg er uansett nødt til å velge en pc fra netonnet siden det er der jeg kjøpte den originale pcen.

  13. Da jeg var ung hadde qosmio-ene plass til et ekstra lagringsdrev. Det er uansett ikke noe stress å bytte ut harddisken med en SSD om det skulle friste.

    kult da kan det krysses av på listen. har du noe peiling på om de går for å være av grei kvalitet? mht overheating eller bare generel kvalitet. har lite lyst på enda en defekt laptop :p

  14. noen som har peiling på qosmio? kjøpte nylig en gaminglaptop men den var defekt og når jeg skulle få ny så var de visst tom på lager og sa jeg kunne velge meg en annen laptop hvis jeg ikke ville vente på at de skulle få kontakt med leverandøren. http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-17-tom/toshiba-qosmiox70-114/186849.3004/ er den jeg ser på. Den koster akkuratt like mye som den forrige laptopen, en http://www.netonnet.no/art/data/laptop/bruksomrde/spill/msi-ge702oe-011ne/191391.6039/ bortsett fra at qosmioen mangler ssd så er har den jo bedre spesifikasjoner. men lurer på om noen her har noen erfaringer eller innvendinger. takker for alle svar.

  15. Hei, jeg skal kjøpe meg en klokke for første gang i mitt liv og har landet på http://www.amazon.com/Rotary-GB90100-10-Originales-Swiss-Made/dp/B003ZJ6WRI/ref=sr_1_25?s=watches&ie=UTF8&qid=1378157612&sr=1-25&keywords=Dreyfuss (har relativt små håndledd så tenker at 40mm vil ta seg bra ut i forhånd til noe på 45mm osv) lurer rett og slett på om dette er et godt kjøp, er rotary ett brukbart merke? har søkt litt rundt og forstått at klokkene innenfor rotary's les originals merke er laget i sveits og greier :) noen som kan si meg om jeg har failet totalt eller gjort et fornuftigt valg her? takke for all input

  16. Hei, skal kjøpe en ny bærbar pc, og skal bruke min mors kort fordi mitt er sperret og jeg venter på nytt, har allerede overført pengene til hennes kort så alt er rosenrødt men spørsmålet mitt er om dette kan skape noen komplikasjoner senere hvis jeg evt må reklamere eller bytte varen. blir hun stående som kunden? butikken det er snakk om er forøvrig netonnet.no. takker for alle svar :)

  17. som tittelen sier, jeg trenger ny gaming mus. har lagt budsjettet rundt 400-600 kr. utover dette så har jeg ikke spesielt store hender så trenger en mus som ikke er massiv. trenger ikke en million makroknapper men det hadde vært greit med et par ekstra knapper. bør funke bra for fps. hadde tidligere en logitech g9 som jeg elsket, men denne har dødd pga knukket kabel på usb siden så jeg får ikke fikset den. takker for alle anbefalinger :)

×
×
  • Opprett ny...