Gå til innhold

Crabfather

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crabfather

  1. Dødfødt opplegg. For det første er ikke vanilla så fantastisk som alle husker da det er en helt forferdelig grindfest uten like med grusomme mechanics, masse tilbakestående designvalg, mye halvferdig arbeid med både classes og verden i tillegg til massiv mangel på quality of life som kommer til å bli ett slag i trynet for folk som vil gå tilbake av nostalgia grunner men spesielt for "nye" spillere som bare vil prøve vanilla av nysgjerrighet. Alle jeg kjenner som har gått tilbake å spilt på uoffisielle vanilla servere har gått dritt lei etter et par uker og selv de mest utholdene folka der ute kommer ikke til å gidde sitte spille vanilla for all evighet når spillet aldri vil utvikle seg.

     

    Tror interessen vil svinne såppast mye med tiden at Blizz drar pluggen på servern igjen når tiden er inne.

     

    Jeg spilte selv vanilla "back in the days" og gikk gjennom hele suppa me buggs og alt som hørte med i oppstarten og ga meg ca. midt i cata. Når Nostalrius startet opp ga meg og en god gjeng kompiser wow en ny sjanse. Fant et norsk guild med 80-100 medlemmer. For vår del så var det helt magisk. Det var akkurat det vi ville ha. Viktigheten og skjeldenheten av items i vanilla er SÅ mye større enn det som er faktum i senere ekspansions. Følelsen av å få Benediction droppet i MC og omsider klare questen for å få staffen var like syk som den var i 2006 (og ble like mye knust da Nostalrius ble stengt ned bare få uker etter dette)! Tror dette blir bra :)

    • Liker 1
  2. Aldri likt SteelSeries, så jeg hopper fint over denne. Venter heller på kvalitetsprodukter fra Qpad.

     

    Jeg er kjempefornøyd med alle produkter jeg har eid fra Steelseries. Har nå et simpelt 6GV2 mekanisk keyboard fra Steelseries. Dette er det beste keyboardet jeg noen gang har eid. Har i tillegg en Steelseries Sensei mus, som også er helt fantastisk. Menmen, smaken er som baken :)

  3. Skjønner egentlig ikke at dota2 er så populært som det er. Jeg spilte selv enormt mye dota allstars og digget det. Gikk over til HoN i 2009 og har spilt det siden beta. Har prøvs Dota2 ved flere anledninger og jeg må virkelig si at HoN er et mye bedre spill gameplay-wise. Effekter, lyder, kontroll, det meste av dette er for meg overlegent i forhold til dota2.

     

    Ja, jeg vet HoN er kjent for å ha dårlig community med mye trolling og raging, men er Dota2 er ikke så mye bedre for å være ærlig. Dette er uansett min mening og syntes virkelig HoN fortjener mer spillere, for det er et virkelig bra spill :)

×
×
  • Opprett ny...