Gå til innhold

Grekerr

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grekerr

  1. Jeg sier ikke at det ikke har nyhetsverdi. Jeg mener bare at noen hisser seg så til de grader opp over dette og blir oppriktig forbannet. Folk mangler perspektiv så det holder..
    Folk må da ærlig talt få lov til å bli forbannet når noe som betyr noe for dem blir tatt fra dem, om enn midlertidig. Så lenge det ikke går over til å bli sjikane eller personangrep burde ingen ha noen problemer med det. Hvordan andre prioriterer innholdet i livet sitt er ikke noe vi har noen rett til å legge oss opp i.

     

    Det er helt riktig!

  2. Er ikke 100% perfekt? Det er vel en rimelig snill betegnelse. Og hvorfor skal spillskapere få spilleres respekt når de spytter spillere i trynet med drittbegrensinger som always online som ikke gavner spillere noe som helst? Skal markedskraftene fungere noenlunde, så må man straffes for å levere dårlige produkt.
    Og her, folkens, har vi et bra eksempel på at noen spillere er ekstremt kravstore og sier alt de mener, uten å bry seg om at det er ekte folk de snakker om. Always Online er stort sett ikke noe problem i dag, og det er uansett en idiotisk grunn til å nesten saksøkte Maxis. Spesielt når selve spillet er svært bra.

     

    Jeg er helt enig,

     

    Jeg har sett den indie dokumentaren og ble litt overasket hvor personlig spillskaperne tar dette.

    Men de fortjener ikke den kritikken de får. Det kommer helt tydelig fram at de spillene de lager er veldige personlige for dem og vil ha frem sine føleser i spillet.

     

    For meg så er ikke dette et problem, de lager hva de ønsker å lage. Liker du det ikke så ikke kjøp det.

     

    At nyere spill krever at du må være online ser jeg heller ikke noe problem med, heller tvert i mot.

    I de siste årene har det blitt satset MYE mere på konsoll enn på PC og jeg tør gjette på at det er fordi det er ikke like enkelt å få spilt med en cracka kopi på en konsoll.

     

    Når spillselskapene ikke får inn penger for spill de lager så blir det heller ingen nye spill, eller i hvertfall ikke noe bra. Som igjen ender med mere klager fra "klagerne".

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...