Gå til innhold

Birtheeee

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Birtheeee

  1. Uten tvil gå for retina versjonen. Du vil ikke angre.

     

    Fordeler:

     

    - Tynnere og lettere

    - Mye bedre skjerm i form av skarphet, farger, sortnivå mm. Er også mer behangelig å jobbe med i lengden.

    - Kjapp SSD kontra HDD gir en mye bedre brukeropplevelse

    - Mer stillegående vifte

    - Bedre høyttalere

     

    Ulemper:

     

    - Dyrere

    - Mindre lagringsplass

    Ja.. Er litt viktig at den er lett å ta med meg

  2. Glemte å nevne at Macen har en egen @-tast, så du slipper å holde nede Alt Gr-tasten.

    Macer er liksom mer tilpasset nåtiden, og ikke så gammeldagse som de andre maskinene.

     

    Om du velger Macbook Air får du et batteri som kan drive maskinen i over 12 timer, og som er lettere å transportere fordi den er så liten og lett.

     

    MacBook Pro er tyngre. Det finnes en dyrere Retina-utgave av MacBook Pro, den er lettere, og har mer høyoppløst skjerm. Men fortsatt noe tyngre enn Air.

     

    Pro er kraftigere, ja. Fint hvis du redigerer bilder og film. Air er mer enn bra nok for surfing og YouTube, men har ikke Retina-skjerm.

     

    Da må jeg nok gå for pro ja! hehe takk for svar :)

  3. Kjøpte min første Macbook i 2010, må si at det er så og si det beste kjøpet jeg har gjort. Operativ systemet elsker du til slutt, trackpaden er himmelsk i forhold til alt annet dritt som er på windows maskiner (min mening etter de jeg har prøvd). Samt at det er deilig å ikke ha en plast PC, den føles mer kompakt. Har aldri hatt et virus, har aldri hatt et problem i det hele tatt, så for meg har det vært et herlig kjøp. Nå kommer jo det også ann på hva du skal bruke den til, og om det er trangt om pengene er det muligens ikke verdt det. God under bruk av Final cut og Photoshop er et stort pluss i min bok.

     

    Det som er kjipt er jo selvfølgelig prisen, samt at noen programmer ikke har OS X støtte. Ikke det beste valget til spill, men det antar jeg du vet. Utenom det er det egentlig ikke noe mer negativt jeg har å si om maskinen, fungerer knallbra enda selv etter noen tusen timers bruk.

     

    Har Macbook Pro 2010 Early edition, 15 tommer. Ser ut som jeg går til innkjøp av en ny Pro 15 tommer med Retina display utover året.

     

    Vurderer mellom macbook air 13 og macbook pro 13, arg.... vanskelig...

  4. Gå i en butikk å se på forskjelle, tror du da vil oppleve en 11" som liten... sitter selv på en 17" og skulle gjerne hatt en 20"...

     

    okei! Siden du har vært medlem så lenge, så må jeg bare spørre - går det ann å kjøpe/selge ting her?

  5. Visst du med "minnekort" mener harddisk så kan du sikkert bytte harddisk men det er en jobb som ikke er for hvem som helst. men det er jo mulig å koble til en harddisk for å lagre ting på visst du ikke har nok lagringsplass. håper dette var til hjelp. :)

     

    Okei, tusentakk!! :-)))

  6. Hvis den "lader" men ikke lader likevel, er den ettter min erfaring død. Litt google og litt å snakke med en Apple-forhandler, er nok mine beste forslag til løsning.

     

    ...det kan hende jeg tar feil, og det kan være den bare trenger en rens i ladepluggen.

     

    Da er det vel bare til å kjøpe ny da, er det noe måte jeg kan få alle bildene mine osv innpå pc?

  7. Hei, har en iphone 4S som ikke vil på, den er ikke for varm eller noe. Har heller ikke skjedd noe med den så forstår ikke helt. Har prøvd å holde menyknappen og "låse"knappen inne i ca 10 sekunder, ingenting hjelper. Det står at den lader( bilde av et stort batteri med et lyn under) og den har ladet i hele dag men vil fortsatt ikke på? hva skal jeg gjøre??

     

     

    - desp!!!!

×
×
  • Opprett ny...