Gå til innhold

Storet

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Storet

  1. Dama er vel verdt flere millioner for han antakelig, men hvis hun kan bli fornøyd med en mobil til 2000kr er vel det greit? Også kan evt bruke pengene som ble til overs til å invitere henne ut på en middag :love:

    Jeg (som selv er jente) synes at s500i er kjempefin! vet den ikke appellerer til gutta, men den har et utrolig stilig design. Hvis man skal se på filmer på mobilen bør man heller gå for w910i da den har større skjerm. om man ikke har tenkt å sitte og se på filmer på mobilen er s500i sikkert bra nok :)

    Selv har jeg kjøpt en julegave til kjæresten min som kosta 1000kr, betyr vel ikke at han ikke er verdt mer :roll:

     

    Hehe.. denne likte jeg veldig godt... dama er nok verd mer enn en tusing ja. Hadde tenkt å kjøpe noe i tillegg da..

  2. Hei allesammen

     

    Lurer på desse telefonenene, ser på sammenligningene på amobil, de er ikke så extremt ulike. Rekner med att hun vil ha en telefon med ok design..

     

    Har noen av dere en av desse telefonene? Er dere fornøgde med de? Vet om taste greierne på S500i, så dere slipper å ta det med.

     

    Har du sett på w580i i hvit? mpx.no har den.

     

    Nei synst ikke noe om denne..

  3. Når jeg prøver å logge meg på fra pspen så klarer jeg å gjøre dette over lokalt ps3 nett, men viss jeg prøver gjennom routern min, å skriver inn mail adresse og passord får jeg dette ikke til.. får bare att jeg har tastet feil passord eller brukernavn...

  4. Okay.. Merkelig dette her..

     

    Du hadde 2.71 SE?

     

    Hvis du gir helt opp, kan du gå tilbake til 1.5 firmware ved å følge guiden på førstesiden ved navnet "Gjenopprette fra semi-brick"

     

    Og fra 1.5 igjen kan du følge 3.52 M33 guiden min.. :) (Du kan jo gjøre det enkelt å laste ned Sony's siste fw, men da hindrer du alle muligheter for homebrew.)

     

    Prøvde på nytt å laste ned sony org, men det står " the game could not be startet" (DADADADA)

     

    skal teste semi brick nå

  5. Hei.. jeg har en gammel psp som jeg tenkte jeg skulle oppgradere filrmware på, har nå 2.71 SE-B. Lastet ned den nyeste orginale psp firmwaren direkte til pspen fra nettet., fikk da feilmelding DADADADA eller noe i den dur. testa div andre oppgraderinger og, legge de da i UPDATE i GAME mappa, da låser pspen seg å jeg må restarte hele greia å ingen ny firmware. Håper noen har ett godt tips til meg!!

  6. hey, lurte på hvordan jeg legger over UTZ. filer til P1i. Finnes så mange bra themes.... må få lagt dem inn.

     

    Håper på svar :cool:

     

    ps; og JA, jeg har fått ny mob idag etter over 1 mnd med venting, og denne virker mega bra :thumbup:

    9441763[/snapback]

     

     

     

    Eh.. å hvor finner du alle de bra themes da???

  7. Finnes der noen gode 3parts programmer der jeg kan fixe opp i kontatlisten min via pcen?? har dobbelt og trippelt av noen kontakter, men det tar for lang tid å gjøre dette via telefonen..

     

    Eg bruker Outlook og SonyEricsson si PC-Suite. Det fungerer heilt fint, men Outlook er jo ikkje akkurat gratis :(

    9412600[/snapback]

     

    Bruker Sony sin org pc suite men er ikkje heilt fornøgd med tinga som eg kan gjere der... er vant med å bruke myphoneexplorer til min gamle K800i der var alt mykje bedre.. men dette fungerer såklart ikkje med P1i

×
×
  • Opprett ny...