Gå til innhold

Tuxinet

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tuxinet

  1. Skjønner godt at folk vil laste det ned pirat, orginal versjonen fungerer jo ikke for f**n. Social club loading screenen loader jo i evig tid. Har prøvd all slags mulig fix uten hell. Har jeg vist dette har jeg aldri kjøpt det, istede så har jeg bare lastet ned piratversjonen hvis den finnes ut nå. Makan for et spill som er så mye bugs i før man i det hele tatt får startet spillet.

     

    Hvordan kan du vite hvor mange bugs det er før du i det hele tatt har fått deg inn i spillet? ;) Jeg personlig har ikke hatt noen problemer, men noen av knappene til social club launcher tingen gjemte seg bak en melding fra steam overlayen...

  2. Hvordan oppskalerer du fra 1360x1080 som nesten er en 4:3 ratio til en 16:9 flate, strekker de ut bilde? Ved fornuftig og god oppskalering så er du jo gjerne avhengig av tilsvarende aspect ratio eller så driver du jo plutselig å strekker og tuller noe alvorlig med bilde og må reskalere det til tusen for å få det til å passe innenfor skjermflaten som på TV i 99,99% av tilfellene er 16:9.

     

    Hadde det vært snakk om en lavere, men fremdeles 16:9 oppløsning så hadde jeg jo forstått det, enhver TV skalerer jo til sin native oppløsning så om spillet / Xbox One i seg selv ikke hadde gjort det så ville jo fremdeles TV-en ha gjort det og mange TV-er har jo bedre maskinvare for skalering enn hva du finner i Xbox One vil jeg tro så dette ville jo fort ha vært ideelt i mange sammenhenger.

     

    Jeg tipper de kanskje "skviser" bilde sammen når de rendrer for så å strekke ut pikslene slik det fyller skjermen.

×
×
  • Opprett ny...