Gå til innhold

firma9

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av firma9

  1. Takk for tipsene. Jeg gjorde som dere anbefalte og det rettet på problemene og litt til. Kanskje dere kan hjelpe med et annet problem også da. Av og til så legger det seg ut snarveier ut på skrivebordet mitt til sider som jeg ikke er interresert i at skal legge seg ut der. Det er egentlig ikke noe stort problem, men litt irriterende. Det er jo en form for reklame. Har kjørt spybot og alt det derre, men hjelper ikke. Andre tips ?

  2. Jeg ønsker å fjerne en såkalt verktøyknapp fra verktøylinja mi. Den har lagt seg der selv, men jeg ønsker ikke å ha den der. Hvordan fjerner jeg den helt. Jeg vet hvordan man fjerner den så den ikke vises på selve verktøylinja, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fjerne den helt fra systemet.

  3. Når jeg logger meg på messenger eller andre bruker messenger hos meg så ligger epost adressen igjen der man skriver epost adressen. Dette er irriterende, når mange har brukt messenger. Får ikke til å fjerne dette. Hvordan gjør jeg det?

  4. Loomy skrev:Den mappen høres mistnekelig ut. Hel tikkert noe spyware opplegg. Ta backup av mappen og og slett den. Hvis du får problemer med noe så gjenoppretter du den bare.

     

    Enig, og har antagelig noe med den andre tråden du har: Hva er cydoor.

    En av grunnene at spyboot ikke greier å gjøre noe med det er at  

    det ligger å kjører i bakgrunnen, og må avsluttes først.

     

     

    Jeg slettet den adcache mappen, men den gjennopprettet seg selv etter få sekunder. Hver gang jeg slettet den og innholdet, så la det seg inn igjen etter få sekunder. Hvordan har det seg?

     

    har forresten fortsatt ikke fått til å bestemme egen startside...

  5. hva er cydoor egentlig? Kan jeg slette cydoor filer som lagrer seg på maskina mi? når jeg kjører spyboot så kommer det noen ganger cydoor filer opp, men det er alltid spybot ikke vil reparere. som lagrer seg i system32. det cd_clint.dll (på egenskaper så står det at det er en cydoor fil) .. men det går an å slette disse filene selv... bør jeg gjøre det.. er det noen som har peiling på hva jeg prater om?

     

    takker på forhånd til de som vet :)

  6. Et par muligheter til.

    1.Gå på start-run- skriv inn: msconfig og se på hva som starter

      opp med windows.

    2.Gå på start-søk-a word or phrase in the file, skriv inn html.

    Html sider etter 2002 kan du kikke litt nermere på(jeg har ingen).

    Hadde to sider som la seg inn i system32 mappa og skapte    

    broblemer engang. :)

     

    Edit: Husket du å trykke apply etter du skrev inn startsiden din.

    Hvis ikke må du ta vekk de tre fluebeina i spyboot og ta  

    det på nytt.

     

    1. Skjønte jeg ikke så mye av egentlig. masse som kom opp men vet ikke helt hva jeg skal lete etter

     

    2. heller ikke her visste jeg helt hva jeg skal lete etter

     

    Jeg har en mappe som heter system32/adcache... hva er det? der lå det mange reklamebilder fra ulike sider og htm filer? kan noen forklare hva det er. kan jeg slette det?

     

    Takker fortsatt for alle innspill :smile:

  7. hver gang jer reinstallerer Windows jeg så må jeg konfiguere lydkortet mitt, etter at jeg har installert Lydkort Driverne. hvis ikke virker ikke Lydkortet. trodde XP hadde automatisk installering av sånn drivere.

     

    Hvordan konfiguerer jeg lydkortet.. Jeg har også en fujitsu siemens maskin 120 gb harddisk

     

    er ganske fersk i data så må ikke le om jeg ikke vet hvordan man konfiguere lydkortet.. hehe :) :)

  8. Du kan prøve å gå på tools-internet options, skriv inn startsiden

    din.

    Start opp spyboot-immunize, sett fluebein ide tre boksene under

    recommended miscellaneous protections.

    Bruker det selv plus de to opsjonene over, det er bare å gjøre

    om hvis du skal inn i tools osv.

     

     

    Takker for nytt tips... men det hjalp dessverre heller ikke. Håper på fortsatt hjelp :) Det er litt merkelig dette ja. Hvis dette er et virus som en nevnte, så hvordan i såfall kan jeg kvitte meg med det.. Men det er jo et merkelig virus da på en måte som kun velger startside for meg og ikke annet ??? Håper noen fortsatt kan hjelpe. ghbing har lært meg mye ihvertfall. Håper noen virkelig kan hjelpe meg med dette lille problemet fordi det begynner på en måte å bli et litt irriterende problem :)

  9. Takker for svar fortsatt, men jeg har allerede kjørt både adaware og spybot og gjort det samme som han første som svarte sa, nemlig det med regedit. Ingenting av det har hjulpet ennå. Er det noen som fortsatt kan hjelpe???

     

    Kan problemet ligge et annet sted?

     

    Ihvertfall en ting er sikkert.. mange andre småproblem jeg hadde forsvant veldig fort etter å ha kjørt spybot, så det var et nyttig tips. Bra forum det her.

     

    Håper på fortsatt hjelp med det med startsiden!

  10. Har fått problemer med lyd. Jeg er ganske fersk i databruk så det er mulig jeg har gjort noen enkle feil, i såfall håper jeg det er noen der ute som kan hjelpe meg. Jeg må starte maskinen uten at nettverkskabelen står i, for hvis jeg ikke gjør det så forsvinner lyden helt. Det er drit kjipt å dra inn og ut den nettverkskabelen hele tiden, så det hadde vært greit om jeg kunne slippe det. Noen tips noen?

     

    Håper jeg får hjelp :)

  11. Problemer når jeg velger startside. Jeg har valgt å bruke yahoo som min startside, men når jeg slår av maskinen og starter den opp på nytt så har en annen side lagt seg som min startside. Dette skjer hver gang jeg slår av maskinen og setter den på igjen. den samme startsiden som jeg ikke ønsker ligger der og jeg må inn på kontrollpanel hver gang jeg slår på for å forandre. Dette er kjedelig. Noen tips om hvordan jeg kan få slutt på dette problemet?

     

    Takker alle som kan hjelpe meg med dette...

     

    jeg er ganske så fersk på data skjønner dere :)

×
×
  • Opprett ny...