Gå til innhold

Mr_totto

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr_totto

  1. Mr_totto: Det er ofte slik vi omtaler det når vi ikke har fått informasjon om når/om produktet kommer til Norge. Ifølge Samsungs norske representanter her i Berlin kommer ikke Gear VR til Norge. Like fullt hender det seg at slike ting likevel finner veien til Norge gjennom det som er kjent som "gråimport", altså forhandlere som importerer varer som egentlig er tiltenkt andre markeder. Det hender seg også innimellom at produsenter ombestemmer seg når de får se hvor stor etterspørsel og oppmerksomhet det er rundt produktene i et marked. Lite er satt i stein, men foreløpig ser det ikke ut til at vi vil se Gear VR i vanlig salg hjemme i Norge. Synd egentlig, for både den og Note Edge er utrolig spennende produkter.

    Åja! Ja, du sier det så gir jo det en del mening.

    Takk for oppklarende svar! :)

     

    *EDIT*

    Forøvrig gleder jeg med noe fælt til disse (eventuelt) kommer til Norge :D

  2. Er det tilladt i Norge at montere noget på forruden som de to sugekopper på billedet? Det er forbudt i Danmark... (selvom ikke mange ved det)

     

    Dette er jeg ikke sikker på, men jeg tror at så lenge den ikke hindrer utsikt for føreren så går det fint, og så skal den ikke plasseres i et visst område på frontruten, en vertikal stripe like bredt som rattet, foran føreren.
  3. Nå har jo eieren forklart grunnen til at de ikke er önsket tilbake, og også forklart at uanstendig oppförsel ikke tolereres uansett legning.

     

    Men selvfölgelig, siden det er snakk om "gay rights" så skal man få lov til hva som helst, ellers er det diskriminering.

    Har du ikke lest artikkelen? Det står ingenting om at paret oppførte seg uanstendig og den eneste grunnen datteren til eieren oppga var at de var "fags" og derfor ikke ville betjene dem. Hvis du hadde blitt kastet ut av et spisested bare på grunn av din seksuelle legning, hadde ikke du også reagert da?

  4. Jeg syns det var helt fortjent! Og uttalelsen til han "Lederen for "pro familie"-organisasjonen Texas Eagle Forum" er jo helt bak mål.

    Vi kan jo bytte ut et par ord i "At det homoseksuelle samfunnet angriper en restaurant og skikkelige folk er stygt og ubegrunnet." slik at det blir "At restauranteieren og datteren angriper et homofilt par og skikkelige folk er stygt og ubegrunnet."

    Det var jo stygt og ubegrunnet mot paret også!

    • Liker 2
  5.  

    Den er faktisk litt skummel. Med litt uflaks mister du iPhonen i bakken under seansen og kutter opp fingrene på ordentlig!

    Ser ikke helt hvorfor "Cut Fingers" er ukens "Styr unna!". Eneste grunnen som blir oppgitt som jeg oppfatter som negativ er det som står over. Det er da mange andre apper der ute som er mye verre enn denne.
    • Liker 1
  6. Sto det noe sted at de ikke var tilgjengelig på Google Play Store?

    Nei, og var ikke det jeg mente heller (men ser at det var lett å tolke det slik ut i fra hva jeg skrev :hmm:), men syntes det var verdt å nevne at de også finnes til Android. I hvert fall med tanke på at i "Ukens Utvalgte Apper" er det en del som har klaget på at redaksjonen fokuserer for mye på iOS :)

  7. Grunnen til at den trenger sms tillatelse er jo rett og slett fordi man kan sende vanlige tekstmeldinger der.

    Samme som at den trenger tilgang til telefonboka di for å kunne ringe direkte.

    Eller galleriet fordi du kan laste opp bilder direkte fra appen.

     

    Dette er nok ikke noe problem med kjente tjenester, men dersom man laster ned et live wallpaper som krever disse tillatelsene er det lov å tenke seg om en gang til

    Nettopp! Ser ikke grunnen til hysteriet rundt dette... Er jo en hele logisk grunn til at de trenger disse tillatelsene...

×
×
  • Opprett ny...