Gå til innhold

Gut1994

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gut1994

  1. Hvor gammel var du da du fikk dorullene?

     

    Forutsatt at du da var over 18: Det er ingen tvil om at du kan binde deg også uten kontrakt, og kravet er ikke foreldet. Hva gjelder hvor mye penger det er snakk om så er jo den vanlige løsningen at man forplikter seg til å bli kvitt rullene og betale full pris for alle sammen etter en stund, uavhengig av hva man har endt opp med å gjøre med dorullene. Med mindre dere har fraveket dette er det naturlig å legge til grunn at du skylder dem normal salgspris for rullene. Her har du jo også "solgt" dem til deg selv, og det er jo liten grunn til at du skal få noen rabatt. Som et absolutt minimum skylder du dem innkjøpspris.

     

    Om de er en organisasjon eller ikke kan jeg ikke se skal ha noen relevans. I verste fall får en av dem sende deg faktura i eget navn på vegne av hele gjengen.

    Jeg var under 18 når jeg fikk disse dorullene

  2. Eneste du kan gjøre her er vel egentlig å prøve å betale til innkjøpspris, mer enn det kan du nesten ikke forvente. Skjønner ikke helt tankegangen ved at du har brukt rullene og bare forventer at det er ok?

     

    Går du i butikken og spiser varer, og går ut igjen uten å betale også?

    Greia var at jeg droppet ut av bussen i februar ifjor.. De har ikke snakket om dorullene helt til nå. Hva skal jeg gjøre? kaste dem?

    Seriøst, du driter deg ut.

     

    MAN UP og betal tilbake til vennene dine og ikke lag en scene fordi du mener det ene eller andre.

    Er ikke akkurat "Venner" lenger.

  3.  

     

    Hvor mye penger er det snakk om? Hvis det er noen hundrelapper synes jeg du bare skal betale..

    Det er en prinsippsak.. De mener jeg er i gjeld for dem når jeg ikke har signert noen kontrakter hvor det står at jeg må betale inn for mine dugnader. Jeg hadde tidligere betalt inn penger til bussen før denne dugnaden og jeg mener at de pengene skal "dekke" gjelden min. De har ingen rett til å si at jeg er i gjeld

     

     

    Du trenger ikke å signere noe for å komme i gjeld til noen.

     

    Dette er en no-brainer. Du har fått en vare av noen. Du skulle selge dette for å bidra med penger tilbake.

    Istedenfor har du brukt opp varen selv.

    Klart du må betale tilbake.

     

     

     

    De mener at DE (som i guttene på russebussen) kan sende meg en faktura hvor det står at jeg må betale disse dorullene? denne bussen mener at de er en organisasjon (som jeg fikk vite at de hadde blitt idag) og kan sende fakturaer til meg.

     

    Det er jo selvfølgelig frekt gjort. jeg skjønner jo dette! men det er lurer på er om de FAKTISK kan teoretisksett si at jeg er i gjeld for bussen og at hvis jeg ikke betaler så kan jeg ende med store konsekvenser.

  4. Hvor mye penger er det snakk om? Hvis det er noen hundrelapper synes jeg du bare skal betale..

    Det er en prinsippsak.. De mener jeg er i gjeld for dem når jeg ikke har signert noen kontrakter hvor det står at jeg må betale inn for mine dugnader. Jeg hadde tidligere betalt inn penger til bussen før denne dugnaden og jeg mener at de pengene skal "dekke" gjelden min. De har ingen rett til å si at jeg er i gjeld

  5. Selvsagt må du betale for dorullene! Noen må jo betale for de, synes du ikke?

    Disse dorullene ble betalt når vi kjøpte dem. Vi fikk dem for en mindre sum.. så vi solgte dem for dyrere på dører! men jeg føler ikke at dette er riktig når jeg ikke har signert noe kontrakt! Jeg mener at de pengene jeg allerede har betalt inn til bussen før dugnaden skal "dekke" gjelden min

  6. Regner med at du fikk doruller siden du ikke skriver du ikke mottok noen :p

    Så lenge de ikke krever mer enn det var verdt er det vel ikke noe problem?

    Spm er om jeg må betale dem dette tilbake? for jeg er ikke akkurat noe fan av disse gutta.. (lang historie) så jeg VIL jo ikke betale dem dette tilbake. Jeg føler dette blir påtvunget gjeld på en måte

  7. Spørsmålet er vel om du har fått doruller eller ikke?

     

    Har du fått doruller og solgt de, så de som gav deg dorullene ha pengene sine, hvis ikke så har de ingen sak

    Jeg fikk dorullene ja.. dette er for 1 år siden AKKURAT og jeg hadde dem på rommet mitt i evigheter så det endte opp med at jeg brukte dem selv.

     

    • Liker 1
  8. Jeg er i en liten knipe her....

     

    Jeg er russ i år og trenger litt hjelp her.. for ett år siden så var jeg med på en russebuss og vi hadde en dorulldugnad. Denne dugnaden gikk ut på at vi fikk utdelt doruller, så skulle vi selge disse. på den tiden så droppet jeg ut av bussen for jeg følte ikke det var verdt det! Jeg signerte aldri noen kontrakter med den bussen eller noe..

     

    Nå kommer de tilbake og sier at jeg skylder dem penger for denne dugnaden.. De mener at beviset de har er øyenvinter som har sett at jeg har fått doruller.

    de sier at de skal sende meg faktura og at jeg MÅ betale dette. Så spm mitt er, trenger jeg virkelig og betale dette?

     

    JEg aner ikke hva jeg skal si til dem!

     

    som sagt jeg har ikke underskrevet NOEN kontrakter med denne bussen.

     

    Vet ikke om det er den riktige tråden men ja..

  9. Ser du selvmotsigelsen? Jeg ville vel heller si at du må være MER moden i hodet for å ha casual sex. Dere skal altså fint kunne kline med andre, men IKKE ha sex med værandre...?

     

    Tror du har blitt et rebound leketøy. Magefølelsen min sier at det neste forholdet hun går inn i ikke blir med deg desverre.

     

    hun har allerede hatt rebounden sin.. Det som er greia. hun sier at jeg ikke er det

  10. "vil ikke at jeg skal bli sur hvis hun kliner med andre gutter på fester"

     

    Eh, unnskyld språket - men hva faen. Det virker bare som om hun har fått deg rundt lillefingeren sin nå. Og ja, det virker som om du gir 70% - og hun 30%. Hvis hun allerede har tenkt ut det å kline med andre gutter, så virker det ikke bra. Dette høres bare ikke sunt ut..

     

    Greia er at hun SA hun vil ha en "casual" greie mellom oss, altså at hun vil ikke binde seg til noen for hun har akkurat blitt singel.. Sagt sånn 40 ganger at jeg ikke gidder det her men hun sier at hun vil ikke miste meg for det er noe mellom oss.. Hun må bare finne ut av om hun kan gå i noe "forhold" igjen. Hun har sagt til meg at det er ikke noe problem om jeg kliner med andre jenter.

     

    Men jeg tenker at hvis hun faktisk hadde "likt" meg som hun sier så hadde hun ikke hatt noen intensjoner å drive å kline med andre gutter.. jeg trenger å høre hva andre mener om dette :)

  11. Okei, la oss gå noen uker tilbake.

     

    Jeg var på et utested med noen kompiser, vi hadde det drit fett og koste oss som bare det! Så plutselig begynte denne jenta å snakke til meg helt ute av det blå. hun er ett år eldre enn meg og gikk på skolen min. så vi snakket da og hadde det veldig koselig! Vi begge var ganske beruset av alkohol så det endte bare med klem og hade.

     

     

    Så møtte jeg henne igjen til neste helg på samme sted bare at denne gangen så var jo hun mer opptatt av og få tak i oppmerksomheten min enn å være med venninene sine. så vi pratet veldig mye og koset oss veldig og endte med litt klinings da.

     

     

    Dagen etter så begynte vi og snakke litt på Facebook og begge hintet til å bli bedre kjent med hverandre. Så vi ga Nr til hverandre og gjorde ikke noe annet enn og prate KONSTANT..

     

     

    Så jeg sendte henne en melding og spørte om hva som skjer mellom oss da? hun svarte med at hun ville ha noen å forholde seg til, hun er ikke så fan av å ligge rundt med gutter. Noen hun kunne kose seg meg litt og slappe av med.

    På den tid så var jo jeg også enig med henne fordi jeg skjente henne ikke så godt. Hun sa hun ikke ville "Binde" seg til en person nå.jeg trodde aldri jeg skulle få noen spesielle følelser for henne. Jeg digga hun liksom, vi klenger sammen veldig bra og har veldig like interesser men følelser var helt ute av bildet.

     

     

    Så vi møtte hverandre ganske ofte, vi slappet av og så på film osv. Ble mer og mer intimt, men det kom aldri til at vi hadde sex fordi vi begge liker ikke folk som bruker sex og ha sex bare "For the sake of it".. Litt mer "Modne" i hodet.

     

     

    etter en stund så ble det bare mer og mer seriøst mellom oss, vi begge la merke til at det begynte og gå mot at vi fikk følelser for hverandre.. jeg syntes faktisk ikke det var dumt! begynte faktisk å like henne veldig. (Noe som var veeeeeeldig dumt)

     

     

    Plutselig så kom det en melding hvor hun sier at "Jeg har skjønt nå at jeg ikke klarer det her. Det blir for seriøst for meg, og jeg må lære meg å være alene for en gangs skyld. Jeg er glad i deg, men jeg må begynne å tenke litt på meg selv." (Hun slo opp med kjæresten for 4 mnd siden og de var sammen i 1 år)

     

     

    Så jeg blir jo jeg helt fra meg for vi hadde det drit bra liksom, så jeg spørte om vi kunne møtes og snakke om det!

    når jeg møter hun så blir det helt anderledes, hun sier at alt blir noe helt annet når hun møter meg. hun ble "forelska" i meg igjen. Hun sa at vi ikke skulle stoppe men hun måtte bare tenke hva over hva hun vil gjøre, hun vil ta det rolig men vil ikke at jeg skal bli sur hvis hun kliner med andre gutter på fester.. Jeg skal reise om 4 dager og kommer ikke til å ha kontakt med henne på 4 uker.

     

    VI møttes i dag og hadde det veldig koselig sammen som vi alltid har hatt det før men fortsatt så klarer jeg ikke tanken over at hun ikke er "Min" liksom.. Jeg føler at jeg gir 70% og hun gir meg 30%, skjønner? hun kan være super gira en dag også er hun helt nede en annen dag.

     

     

    såå spm mitt er

    Hva skal jeg gjøre? hva ville du gjorT?

    Jeg er veldig glad i hun og jeg pleier egentlig ikke å bruke så mye tid på jenter på fritiden men hun vil jeg faktisk bruke tid på! hun er en utrolig søt og koselig jente som jeg har "desverre" fått følelser for. Skal jeg gi henne tid til å tenke eller skal jeg droppe kontakten? Hva gjør jeg?

×
×
  • Opprett ny...