Gå til innhold

Marlos67

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marlos67

  1. Oisann! :o Å bli frastjålet en så dyr sykkel må nok vere surt.. Tusen takk for all hjelp! :) Ja den nåværende sykkelen min koster 5k så er ganske sikker på åkjøpe 8-10k neste gang ;) Blir nok en hybrid, med tynne hjul og som du sier, en bra sykkellås :) Sykkelen vil ikke bli kjøpt før i 2015 men ville bare høre litt uansett :3

  2. Jeg har iPhone 4S og er stor fornøyd med den :) Litt av grunnen til jeg kjøpte den var jo den klassiske "men alle andre har den" ;) Men jeg har egentlig ikke noe særlig negativt å si om iPhone utatt prisen er litt høy, og skjermen er ikke så veldig stor, vist du er vant til disse android telefonene ;)

    Men det er egentlig ikke så stor forskjell på Galaxy S4 og iPhone 5S. Handler mest om hvilket operativ sytem, skjerm, og design du liker best :)

  3. Hei.

    Jeg fikk meg nettopp en ny pc (windows) , og kom plutselig på at jeg fikk lyst til å spille litt :) Men så kom jeg på at jeg trengte hovedpakken for å laste det ned.. Når jeg hadde den gamle pc'n å skulle spille sims fikk jeg låne hovedpakken av en venn :) Men hun har jeg ikke noe særlig kontakt med lenger.. Men jeg har altså tillegspakker (Helaften, showtime, dyreliv) men ikke hovedpakken..

    Har dere noen forslag til noe jeg kan gjøre? :)

×
×
  • Opprett ny...