Gå til innhold

clueless1995

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clueless1995

  1. Hvis du ser på Samordna opptak sine oversikter over antall søkere, så er det jo litt flere søkere i år enn ifjor. Likevel var det flest søkere i 2012 sammenliknet, så betyr vel at søkertall ikke nødvendigvis sier noe sikkert. Tror kvotene pleier å være ganske stabile, så den vil neppe øke tilsvarende ved årets inntak.

    Håper du har rett, men man kan aldri vite

  2. Når problemet bare er på trådløst, så kan det skyldes forstyrrelser fra nabonettverk. Dette kan sjekkes med f.eks. inSSIDer og eventuelt endre til en annen bedre kanal. Men når du oppgir at du har en Jensen ruter, er det veldig fristende å forslå å investere i noe bedre (f.eks. Asus).

    Okei, takk for svar. Ja, har faktisk til tider sterkere signaler til nabon enn mitt eget nett.

     

    Det som er veldig rart er at dette kun gjelder hvis jeg spiller online på PS3 / PS4. Om jeg kun er på PCn så fungerer alt som det skal. Uansett om jeg spiller på PCn, laster ned etc..

  3.  

     

    Du kan jo bare teste i første omgang for å se om det blir bedre. Er ganske mange ting som kan forstyrre trådløse signaler. Man merker ikke så mye til det visst man bare ser Youtube eller er på FB, men det merkes veldig godt når man spiller online.

    Kan teste så vidt med kabel. Men er ett eller annet som ikke stemmer. Bor to forskjellige steder, og på sted2 så har jeg 1/3 av hastigheten, fortsatt trådløst, og har aldri problemer med lagg.

     

    Hastighet har ikke så mye å si når det gjelder spilling. Du kan fint spille med 1/1 Mbit linje så lenge du har god ping.

     

    Pingen er til vanlig rundt 10. Men når de "anfallene" kommer så bumpes pingen opp til nærmere 100, eller så står alt helt stille så jeg ikke får tatt en speedtest i det heletatt.

  4. Du kan jo bare teste i første omgang for å se om det blir bedre. Er ganske mange ting som kan forstyrre trådløse signaler. Man merker ikke så mye til det visst man bare ser Youtube eller er på FB, men det merkes veldig godt når man spiller online.

    Kan teste så vidt med kabel. Men er ett eller annet som ikke stemmer. Bor to forskjellige steder, og på sted2 så har jeg 1/3 av hastigheten, fortsatt trådløst, og har aldri problemer med lagg.

  5. Ville prøvd å strekke kabel fra modemet til konsollen din for å se om det hjelper.

    Er dere flere som bruker nettet så påvirker det også pingen.

    Problemet er at det er en etasje mellom modem og konsollen. Tenkte du som en permanent løsning, eller kun for å teste om det er noen forskjell?

     

    Ingen forskjell om det er flere hjemme på nettet eller om jeg er helt alene. Skjer nøyaktig det samme.

  6. Jeg spiller en del online på konsoll, sammen med kompiser og vi snakker samtidig på skype. Problemet er at jeg får perioder med ekstrem lagg og "skipping", og jeg blir disconnecta i en liten stund fra skype-samtalen. Jeg detter aldri helt ut av nettet, verken på PCn eller konsollen, men alt lagger.

     

    Har et ganske brukbart internett (nettopp oppgradert):

    3355116851.png

     

    Fant ut at jeg hadde dårlig signalstyrke, men kjøpte en utvider så har 100% signalstyrke hele tiden. Likevel fortsetter laggen å komme, og det er ikke bare litt lagg, men så mye at jeg ikke får gjort noen ting. Ingen andre jeg spiller med har samme problemet så må være nettet mitt.

    (Spiller forresten trådløst, men skal likevel ikke være sånn som det her)

     

    Hva er det mest sannsynlig at dette skyldes?

     

    Modemet:

    Cisco_Linksys_DPC3008.jpg

    Routern:

    AL89300_v3_BIT_500x500.jpg

     

    Har prøvd å endre innstillinger på router-login, og customize innstilingene på konsollen, men ingenting funker...

     

    Er det router/modem som har skylden? Takker for alle svar :)

  7. Skal opp som privatist i R2 den 29. november, og begynner å få dårlig tid med lesingen. (Har kun meg selv å takke for det).

     

    Har hatt faget før så vet hva det meste går i, og jeg har en helt ok karakter som jeg ønsker å forbedre. Tror ikke jeg rekker å gå gjennom alt med så liten tid, så lurte på om noen har forslag til hva jeg burde fokusere mest på frem mot eksamen? Skal regne tidligere eksamenssett dagen før, men må friske opp kunnskapen litt før jeg går løs på dette. Noe som er veldig viktig, noe som er mindre viktig?

  8. Jeg er sikker :) Det finnes mange måter for å samle poeng, vet ikke på hvilket nivå du ligger i de ulike fagene, men oppfordrer deg til å ta opp alle fag der du har 4 eller lavere i.

    Okey, takk for svar uansett :)

    Hvordan er det med R1, der har jeg 4 i standpunkt, men 5 fra eksamen, må jeg da ha 6 for å stryke de gamle karakterene? Det kan bli litt hardt

  9. Det er viktig å presisere at begge vil kun bli slettet hvis TS får karakteren 5 eller 6, 4 holder ikke. Den må altså være høyere enn de nåværende karakterene.

    Ahh, er du helt sikker? Gir jo forsåvidt mening.

    Prøver å finne ut hvordan jeg kan øke poengsnittet mitt mest mulig.. Ordinærkvotene på siv. ing. har skutt i været de siste par årene

  10. Hei, er ny så beklager hvis det finnes mange lignende tråder, men kjører på likevel. :)

     

    Kom ikke inn på studiet jeg søkte så skal jobbe og ta opp fag et år nå.

    I matematikk R2 har jeg karakterene 4 fra standpunkt og 4 fra muntlig eksamen.

     

    Så er spørsmålet mitt: dersom jeg tar opp R2 som privatist, og får karakteren 4 og velger å føre denne inn på vitnemålet mitt, vil den nye karakteren kun "erstatte" den gamle eksamenskarakteren, eller vil begge de to gamle karakterene bli overskrevet så det kun står igjen ÈN 4'er på vitnemålet? Altså at jeg da står igjen med 23 karakterer istedet for 24.

    Høres kanskje litt rart ut... Men om jeg får fjernet en firer så hjelper det veldig på snittet.

     

    Takker for alle svar, håper noen har peiling :)

     

    -PM

×
×
  • Opprett ny...