Gå til innhold

Sebbetheking

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sebbetheking

  1. Ville nok kun prøvd å kjøpt et skjermkort i første omgang, skal du oppgradere noe mer enn det, er det ikke så mye å gjøre med det du har annet enn å sette inn mer ram, men da må du kjøpe ram som er til et eldre hovedkort, som du ikke får brukt hvis du skulle oppgradere det senere.

    Se etter et gtx 1050 ti, eller et RX 570 fra amd.
    Vil nok komme best ut av det prismessig å gå for 1050 TI.

    Hvis jeg skulle anbefalt noe ville det vært å byttet ut hele maskinen med en ny.
    Feks 
    https://www.komplett.no/product/11279/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer/komplett-gamer-a25?offerId=KOMPLETT-310-11279# 

     

  2. Har tidligere jobbet med å bytte glass på tlf så har sett og selv erfart at nyere tlfr knuser lettere, de eldre galaxy tlf tålte mye mer enn de nye.. men kansje ikke så rart når de skal krølle glass rundt på siden av tlf.. 

    Jeg vil nok tro dette er gjort bevist i fra produsentene. Det er jo et faktum at veldig mange bare kjøper seg en ny tlf når den "gamle" blir ødelagt, å hva skjer da? produsentene tjener mer penger. Gorilla glass versjon 20 kan du nok ikke se for hardt på før det knuser, 

    Kan de ikke bare lage et forbanna tlf glass som ikke knuser, teknologien er der og har vært der lenge, men er viktigere med 6 kamerar enn å bytte ut et glass som sprekker i lomma om man slipper en fis.. Men det ville jo vært krise tenk om folk ikke byttet ut tlf vært år :O

    Produsentene har funnet en måte å dra mer penger ut av forbrukerne på så er nok lenge før vi ser glass som ikke knuser.

    (Ja jeg vet det finnes tlf som har bedre glass, feks den motorola tlf, sikter mer til top modellene)

     

  3. Da jeg fikk min Galaxy S8+ presterte jeg å ødelegge den første dagen. Jeg hadde ventet i årevis fordi jeg var skeptisk til glasstelefoner. Jeg leste nøye om Gorilla-glasset som skulle tåle en støyt før jeg bestemte meg for å kjøpe S8+. Da jeg pakket den ut var den såpeglatt pga alt glasset. Jeg var redd for å ta på den. Jeg bestilte beskyttelse. I mellomtiden la jeg dessverre i lommen på en ullgenser. Det gikk bra så lenge man satt eller stod oppreist. Men da jeg skulle bak i garasjen for å lirke opp en port hvor jeg måtte bøye meg ned, skle den ut og landet rett i myk singel Jeg trodde først det gikk bra. Dette måtte den da tåle fint. 30 cm høyde i mykt underlag. Men nei, den hadde fått en skikkelig knus på hørnet bak og riper foran. Glasse tålte altså ikke særlig mye til tross for reklamen til Corning. Så kom dekslet noen dager senere og jeg dekket over det knuste på baksiden og har levd med litt riper på forsiden. Det er idiotisk at en telefon skal tåle så lite og at man må pakke den inn i polstring for at den skal bli et fullverdig produkt som ikke blir ødelagt. Det er jo ikke noe poeng med fancy glass på baksiden om man uansett må dekke inn telefonen i deksel. Reklamen om glasset var bullshit, for reklamen sa at glasset skulle tåle mye tøffere behandling uten å bli ødelagt. Her skel telefonen ut i 30 cm høyde i myk singelunderlag og ble likevel sterkt skadet på alle stener den traff.

     

    Har også en s8+ som knuste veldig lett, dritt skjerm på denne tlf, selv min s6 har gjennomgått mer uten å ha knust, virker som de blir mer knusbare ettersom da vil folk kjøpe seg ny tlf kjappere...

  4. Hele skiten er bare piss, hvorfor skal de lage alt i glass når de fint kan lage noe som ikke knuser i det hele tatt.. er kun for at folk skal ødelegge sin tlf å dermed kjøpe en ny.. tåle å gå i bakken 15 ganger, så om jeg slipper tlf fra en skyskraper så vil den ikke knuse før den 15 gangen jeg slipper den?.. kommer jo helt ann på hvordan tlf faller.. En annen ting som er like irriterende er at mange har begynnt å ikke bare ha glass forran men også bak på tlf, enda et sted å knuse enda en inntekt for de pengegriske mobilprodusentene.

  5.  

     

    Problemet er at han er en toppsjef, uansett hva som skjer i positiv retning for den andre ansatte så vil det bli sett på som favorisering, derav er det riktig at det er han som må gå.

    Regner med at denne sjefen har en sjef også, som kan ta beslutninger for kjæresten til sjefen

    Hadde skjønt det om det hadde vært en nyansatt

    Han er toppsjefen i selskapet.

    Board of directors?

  6.  

    Virker som en problembil som ikke er ferdig utviklet enda. Kunne noen tenkt seg å eie en bil som nektet å ta imot bensin etter å ha gått tom?

     

    Mener å huske at dieselbiler ikke har så godt av å kjøres helt tomme? Nå gjenstår det jo bare å se om det blir like dyrt å få fikset model 3 som å bytte ut alt som går filleveien på en dieselbil med tom tank...

    Har gått tom med dieselbil flere ganger, ikke vært noe problem, en saab 93 og en volvo v50. bare å fylle på å dure vidre =)

    • Liker 1
  7.  

    Alle maser om historisk korrekt.. har de noen gang sagt at det skal være det?

    De har sagt at det er WW2, at det er "authentic and immersive" i intervjuene sine. Når det dukker opp en kvinne med steampunk robotarm, en mørk fyr med gullkatana så blir det skivebom med tanke på hva jeg har lest, sett og hørt av historie. Skal ikke stikke under stol at spill flest har balanse mellom arkade og realisme. DICE uttalte seg allerede i 2002/03 at Battlefield 1942 handler om balansen mellom arkade og realisme. Steampunk har ingenting med arkadebiten å gjøre, det er kun kosmetisk. Så hvorfor blande det inn med WW2 når det markedsføres som et autentisk WW2 spill?

     

    Ikke veldig autentisk at britene kjører rundt i en "britisk" Kettenkrad (Tysk beltemotorsykkel).

     

    Det som er mest provoserende er dustekommentarene/trolling. "Åhh hater du kvinner?" "Åhh men japsene hadde da sverd, folk tok med seg det som suvenirer blablabla...." "De hadde jo proteser på den tiden"

     

    Nei, du hater ikke kvinner fordi du mener det er malplassert. Kvinner var en sjeldenhet. Kvinner var vel mest kjent for å jobbe i omsorgsyrker, fabrikker o.l, også har du noen spesielle tilfeller med kvinnelige piloter og snikskyttere.

     

    Ja, flere japser hadde med sverd i felten. I traileren så er de på britiske siden, og befinner seg et sted i Europa. Der finnes det svært lite gullkatanar eller katanar, så det argumente der er elendig... Eneste tilfelle jeg kjenner til i Europa må vel være Jack Churchill "Mad Jack" han hadde visst med seg et sverd og langbue i strid. Igjen et enkelttilfelle.

     

    Det fantes proteser på den tiden. Men du gikk ut i felten igjen etter å ha amputert armen. Cyborg-arm slik det vi ser i traileren fantes ihvertfall ikke. Er du våken så kan du enkelt se at det er en robotarm, og ikke en protese.

     

    Når du blander alt disse nokså sjeldne tilfellene og fremmede elementene inn i et WW2 spill, så er det ikke lenger autentisk eller gjør det mulig å få noe form for innlevelse. Da det blir ekstremt usannsynlig. Det er ikke noe galt å blande inn alle disse fiksjonelle elementene, men å si at spillet er et autentisk WW2 spill eller prøver å legitimere slike historiske feil forblir idiotisk. Det viser bare at en er evneveik.

     

    Grunnen til hate til traileren er vel fordi alt var feil. Det var kaotisk, karakterene, katana, pønkeklær, robotarm, MG-våpenet, jaget av egne allierte tankser, hopper ut av vindu, allierte som bruker tyske kjøretøy som deres eget, post-apokalyptisk bro, kjøretøy som ramler ned i hode på en mann. Alt ble feil. Dette var større lavmål en CoD WW2, og det er ikke forventet av et Battlefield-spill. Når du tenker på WW2-spill, tenker du på noe helt annet en det som ble representert i traileren og derfor ble det kræsj. Traileren stod ikke i stil med forventingene.

    Okei.. deg om det, likte den jeg. ser frem til spillet =)

    Å nei var faktisk over 1000 kvinnelige Norske soldater under krigen og over en million russiske...

    Så kvinner var det, men samme det du har satt deg fast bestemt på at det er dritt så egentlig samme hva jeg sier :p

    • Liker 1
  8.  

    Er det noen som vet poenget med å "grille" maten uten røyk som man bare får med kullgrill?

    Hva er forskjellen på elektrisk grill og en stekepanne? Eller rett og slett bare varme i ovnen med marinade. Er ikke det lettere, like bra og mye billigere?

    Dette har jeg alltid lurt på

     

    Jeg har akkurat svart Dubious på det :)

    Samme vil du vell få i en stekeovn med grill funksjon?

  9. Ja gi oss 80" monitor til kr 15.000, da skal jeg vurdere det :)

    Montor fordi det strengt tatt burde vært rimeligere, når de slipper mye styr med TV-modul og andre fordyrende tillegg. Problemet er jo at monitorer ikke masseproduseres i like store volum som TV (tipper jeg).

     

    Det du snakker om heter public display, dette har vært lenge, er basicly en tv uten tv-modul,

    Egnes feks til å henge opp på flyplasser etc for å vise flyavganger osv, dette er veldig fint for bedrifter da de må betale tv lisens per tv og ikke per adresse slik som privat folk. Kan også brukes som en pc monitor om du ønsker det. problemet er bare at dette ofte er dyrere enn en vanlig tv selv uten alt mikk makk.

     

    https://www.komplett.no/product/982437/datautstyr/skjermer/public-display/samsung-75-4k-public-display-qb75h?offerId=KOMPLETT-310-982437#

     

    Feks denne en 75'' 4k public display, koster nå 30k men finnes gjør det =)

  10. Blir anbefalt av veldig mange å ikke kjøpe grafikkort som har blitt brukt til mining. De fleste selskapene har vel også sagt det at man mister garantien, om kortet har blitt brukt til mining.

    Som Dreamfault sier så er det ikke mulig å se om kortet har blitt brukt til det hvis det ikke selges i en mining rigg eller noe slikt da. Men en grunn for å ikke kjøpe miner kort er bare pga de har mest sannsynelig gått kontinuerlig i lengere tid med viftene på grei hastighet, så levetid på viftene vil nok antagelig være dårligere på et slikt kort enn et som bare har blitt brukt til spill. Men dersom du får med kvittering på kjøp kan du reklamere om det skulle være noe innen 5 år. Det er så lenge at du mest sannsynelig vil oppgradere igjen før den tid er ute. :p

     

    Så egentlig ikke noe stress å kjøpe kort som har blitt brukt til mining :)

     

    Har selv hatt et skjermkort hvor jeg byttet firmware på, ble defekt en tid etter sendte inn og fikk nytt.

    Kortet må jo funke for at de skal kunne se det, og uansett er det bare og reflashe med stock firmware dersom man skulle måtte sende inn et kort som viftene eller slikt er fucked på.

  11.  

     

     

    De svarte meg også på Facebook at prisgarantien også gjelder internt hos dem, så hvis man kjøper noe som kommer på tilbud innen 60 dager (f.eks. Superweekend) kan man få gavekort på mellomlegget.

    Det var på tide, selv om jeg fremdeles syns det mest logiske hadde vært tilbakebetalt mellomlegget her.
    Da kan man returnere tingen gratis og kjøpe den samme på tilbud. Eller kanskje kjøpe noe med gavekortet og angre kjøpet.... ;)
    Ja, vet måtte returnere tidligere, selv om det var komplett tilbudet var hos, var helt idiotisk. Måtte returnere en støvsuger og kjøpe den samme på nytt. Greit for min del, fikk jo ny pose og filterer, men veldig kundefiendtlig opplegg de holdt på med på akkurat den delen av virksomheten sin tidligere.

    Jeg jobbet på komplett kundesenter tidligere og ordnet alltid kreditering av mellomlegg i slike tilfeller, helt idiotisk at man skal måtte retunere for så å kjøpe samme vare, blir ikke noe mindre kjøp og kast av det akkurat :p Men vet det har vært litt frem og tilbake akkurat rundt det fint de har fått en ordning så det er likt for alle.

    • Liker 1
  12. Blir jo ikke påpekt i testen som jeg ser, i hvert fall veldig dårlig skrevet om hvilket nettverk de bruker. Komplett bruker Telenor, som jeg vil regne med er dyrere enn Netcom sitt. Det er veldig mange steder i Norge hvor Netcom nettet ikke fungerer og må derfor ta i bruk Telenor. Selv er jeg en av disse. Det jeg merker at jo at alle de "billige" mobilabonnentene bruker Netcom sitt, mens ytterst få av de som tilbyr Telenor sitt, er i samme prisklasse. Testen burde ha tatt for seg nettverk som blir tatt i bruk og hvilken som er billigst innen de forskjellige. (Netcom=Telia)

     

    De aller fleste bruker telenor, kun chilli og ice som bruker telia sitt, ice bruker også sitt egen så antagelig noe bedre, men Komplett som er "best i test" i de fleste klasser bruker telenor.

     

    https://www.tek.no/mobilabonnement - oversikt over de fleste av landests abonnement med nett.

  13. Eg har Ice sin pakke til 129 kr måneden. Eg må si at det er verdt et 4 kr dyrere abonnement at eg kan dele datamengde med de andre i familien. Det gjør at en får max utnyttelse og en trenger ikke å bestille noe ekstra datapakke. Så inntil de kommer med noe bedre i komplett så mener eg Ice sin skulle vært på første.

     

    Ice har en funksjon som sikkert er veldig flott for deg men ville vært helt ubruklig for meg og mange andre som ikke har behov for å dele data, har Komplett, hatt siden de startet opp, de kommer stadig med noe nytt, så tenker hvis de ser at mye kunder velger ice i stede pga de har en slik funksjon vil de nok legge det til uten kostnad.

     

    Men nå er dette er jo hva Tek mener er "best" generelt, Ice er nok best for deg =)

  14. Blir spennende å høre hvordan neste Siri verbalt forklarer meg løypekartet over Hardangervidda. Blir jo en «stor» forbedring fra dagens bilde på skjerm. I samme slengen kan Siri fortelle vennene mine innholdet i siste selfie fra Hårteigen. Blir vel et verbalt bilde for deres indre blikk?

     

    Om noen år vil det nok være slik:

    Du spør siri om

    løypekartet over Hardangervidda.

    Siri viser så et kartet på brillene eller linsene du har på deg som har AR.

     

    Ta en selfie og sende den til vennene mine.

    Fra klokka de letter en mini drone som flyr opp forran deg og tar en selfie og flyr tilbake.

     

    Alt gjort med en klokke og AR

  15. Syns det egentlig var litt kjedelig innholdet, skulle tro dette var fra 2010 eller noe slik.

    Snakker om 1 gigabit ikke mange pcer som klarer dette.

    Har TG gjort spørreundersøkelse hvor mange har pc nyere en 2010?

     

    Er ikke uvanlig med 2.5 Gigabit eller 5 gigabit i dag selv få som trenger det.

    TG er blitt utdatert syns jeg.

     

     

    Kablehastigheten per kabel til en switch er 1 gigabit. Det er tre kabler, altså går det 3 gigabit inn i hver switch. Den teoretiske hastigheten er på 1000 Mbit/s. I praksis får deltakerne alt fra 100-800 Mbit/s. Farten avhenger nødvendigvis av nettverkskortet og belastningen på switchen de er koblet til.

    – Flaskehalsen er på 1 Gb. Switchen klarer fin opp til 3 Gb hvis noens kal tyne den, men det er ikke mange PC-er som takler det!

    Samme har jo house of nerd i oslo. Så de 40 Gigabit kan man se langt etter.

    Likte denne saken veldig godt, TG er ikke utdatert bare pga de ikke prøver ny verdens rekord i nett vært år.. Hva skal du med raskere enn 1gbit?

    Dersom du skal fjernstyre en operasjons robot i usa kan det være greit med så mye som mulig, men har jo ingen hensikt når du skal spille, se på ting og laste ned litt smått, åå neeii det tok 5 min i stede for 2 å laste ned den filmen... -_-

    • Liker 2
  16. Hadde gått for komplett sin og konfigurert med et 1070 kort, litt dyrere med får så mye mer, maskinene fra power og elkjøp er helt ubruklig når det kommer til oppgradering, maskinene fra komplett og mulitcom har man mye større mulighet til å oppgradere da de har brukt enkelt deler med "ekte hardware" og ikke noe rart satt sammen for akkurat dette oppsettet. Så invisterings messig er det uten tvil best å gå for maskin fra komplett eller multicom. Da er det bare å kjøpe nytt skjermkort om et par år å forsatt henge med i spillverden =)

     

    Ville også satt inn en ssd som c disk

  17. Hadde gått for komplett sin og konfigurert med et 1070 kort, litt dyrere med får så mye mer, maskinene fra power og elkjøp er helt ubruklig når det kommer til oppgradering, maskinene fra komplett og mulitcom har man mye større mulighet til å oppgradere da de har brukt enkelt deler med "ekte hardware" og ikke noe rart satt sammen for akkurat dette oppsettet. Så invisterings messig er det uten tvil best å gå for maskin fra komplett eller multicom. Da er det bare å kjøpe nytt skjermkort om et par år å forsatt henge med i spillverden =)

  18. Takk og pris at OHJohansen endret tittelen til "Gigantisk bitcoin-brekk på Island" for oss idioter på diskusjon.no. Uten "bitcoin" i tittelen hadde jeg neppe forstått hva det var snakk om.. Så får det heller være at det neppe ble "gravd frem" en eneste bitcoin med disse grafikkortene, ettersom det er en kryptovaluta som det ikke er lønnsomt å mine etter med grafikkort..

     

    Bitcoin har jo nesten blitt en fellesbetgnelse på kryptovalutta, står det noe sted at det var faktisk bitcoin og ikke en annen form for kryptovaluta som mines?

  19. Jeg skjønner ikke helt hva disse brillene kan gjøre som ikke et par hodetelefoner fra bose kan gjøre?

     

    "Måten dette fungerer på er at brillene sender relevant informasjon, for eksempel retningsbeskrivelser og opplysninger om omgivelsene, til brukeren i form av lyd."

     

    Akkurat det samme som skjer når jeg tar på meg mitt BOSE QC35II og starter navigasjon i google maps.

     

    Dekke ute sollys?

×
×
  • Opprett ny...