Gå til innhold

BloodSpilla

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BloodSpilla

  1.  

    Var egentlig helt ekstremt så Iphone/Apple tronet listet med mobil feil/reparasjoner.. blir litt skeptisk... spesielt med tanke på at det ikke reflektere litt engang på markedsandel til Iphone i Norge.

     

    Noen som kan klare å forklare hvorfor Apple kommer så dårlig ut her?

    Er antall skader i % av antall solgte? Hvis ikke så sier det seg vel selv at iphone ligger i toppen. Selv om at iphone skulle bli like lett skadet som htc telefoner så ville jo iphone ligger skyhøyt på statistikken og htc såvidt vært med.

    Så sier har i artikkelen "Dette skyldes til dels at det selges mange av disse telefonene, men de er likevel proporsjonalt mer sårbare for skader enn flere andre telefoner"

    • Liker 2
  2. Jeg har virkelig tro på at Project Ara åpner for et nesten uendelig antall muligheter! Og at telefonprodusenter som Samsung, HTC, Apple ect. må gjøre store endringer internt og endre markeds fokus for å holde tritt med denne fantastiske endringen i mobilens verden!

    Om 10 år tror jeg at de aller fleste du kjenner går rundt med en eller annen form for telefon som er basert på dette konseptet!

    • Liker 3
  3. Oi oi oi... Nå syns jeg folk må slutte å grine!

    Er du missfornøyd så lag din egen test!

    Synes du andre sider tester deres telefoner på en bedre måte så for all del, les slike tester der du synes de utføres på den beste måten!

     

    Kommentarfeltet her på Tek.no er full av latterlige barnslige kommentarer av folk som aldri blir fornøyd!

     

    Det største problemet Tek.no har er ikke journalistene! Men heller alle leserne som fyller kommentarfeltene med sludder og kritikk som ikke finnes konstruktiv!

    Ta dere sammen folkens!

     

    Hvis du føler deg bedre en det Tek.no leverer, så finn et annet sted å les tilsvarende produkt.

    (Gjelder selvfølgelig ikke de som leverer faktisk konstruktiv tilbakemelding og andre relevante innlegg)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...