Jump to content

D15a5t3r322

Medlemmer
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D15a5t3r322


  1. Hei!

     

    Hørtes jo nesten ut som du kjørte det ganske bra. 120-90 frames er jo ganske bra.

    Når man setter på V-sync så blir jo fps'en låst til 60 f.eks hvis skjermen din kun takler 60Hz eller 120 hvis du har 120Hz.

     

    Jeg bruker selv sammen CPU. Men jeg bruker 680GTX kort. Jeg sliter ikke med at det hakker osv. Vet ikke om spillet reagerer hvis man har dårlig internettlinje? For skulle jo ikke trodd at det skulle hakke/lagge på 90fps? fps drops fra 120-90 burde ikke være så plagsomt heller.

     

    Jeg ville prøvd å oppdatere alt av .NET, directX, Windows oppdatering osv, sjekket anti virus program. Sett om det er en prosess i bakgrunn som kanskje starter/krasjer/minnelekkasje/stopper, som gjør at du får disse fps nedgangene.

     

    Hei.

     

    Takk for svar.

     

    Utførte en liten pingtest nå og her er resultatet: http://oi39.tinypic.com/28b5hms.jpg

     

    Er noen hopp der, kan dette føre til at jeg får FPS drop?

    Og er det eventuelt noe måte å fikse dette på?

    Sjekket drivere og disse er oppdatert.

     

    Er noen andre norske på denne serveren og de opplever ikke FPS drop.

    Hvis det har noe å si så har jeg 40/10 mbps linje.

     

    EDIT: Kan også nevne at server IP er: 85.236.100.187:28515 og jeg lurer da på om 28515 er porten denne serveren kjører på? (helt sikkert ikke riktig å skrive det sånn) Vil det hjelpe å åpne denne i routeren?

     

     

    -Di5a5t3r


  2. Hei.

     

    Specs:

     

    Intel i7 3770k

    GTX 660 2 GB

    16 GB DDR3 1333 mhz

     

    Har et veldig irriterende problem med RUST.

     

    Jeg får FPS drop rundt hvert 10 sekund.

    Har rundt 120 FPS og detter ned i 90 FPS og da lagger det.

    Har satt på Vsync og får da 60 FPS og faller ned til 40 FPS og rett opp i 60 FPS igjen, men gjentar seg hele tiden. Får FPS drop selv når jeg står stille.

     

    Spiller på en engelsk server, men har prøvd andre servere som bla. er norske, men er det samme som skjer her.

    Får FPS drop med en gang jeg starter spillet og PCen har vært avslått flere timer.

     

    Battlefield 4 fungerer som en drøm på Høy grafikk.

     

     

    Dette er forsøkt:

    Vsync

    Satt ned oppløsning til 1280*720 og laveste grafikken.

    grass.on false / grass.on displacement false

    Gamebooster

    Prøvd tidligere Nvidia drivere

    Ingen programmer som kjører i bakgrunnen

    Endret spillet til "Høy prioritet"

    Reinstallert spillet.

    Kjørt som administrator

    Slått av Aero

     

    Er nok noen flere ting som er forsøkt, men har forsøkt ganske mye nå, så husker nok ikke alt.

     

    Kan også legge til at jeg chattet med en annen i RUST som har samme HW som meg og han opplever ikke FPS drop.

     

    EDIT: Vet at det er alpha, men når mange andre ikke opplever FPS drop så skal vel ikke jeg få gleden av det heller?

     

     

    Håper noen kan hjelpe meg.

     

     

    -Di5a5t3r


  3. Høres rart ut.

     

    Spillet "skal" hakke. Det kjører under 30fps 99% av tiden, ofte med drops til under 20fps.

     

    Synes det er mer rart du sier det ikke hakker på PC skjerm, skal jo ikke være noen forskjell.

     

    Eneste som vil gjøre spillet smoothere er motion interpolation, men det finnes jo bare på TV'er og ikke på PC skjermer etter hva jeg vet.

     

    Ja, det er et veldig irriterende problem som jeg gjerne vil få fikset.

    Regner ikke med at Xboxen ikke takler dette spillet? Har spurt flere jeg kjenner som har Xbox og de sier at det ikke hakker. Ene jeg kjenner har også en LG tv. Vet ikke om det er nyere eller eldre modell.

     

    Har et valg på tven som er true motion, men denne står nå av og er grået ut så får ikke skrudd den på. Fikk gjort det tidligere.


  4. Jeg har faktisk samme problem som deg, jeg har ikke en stabil FPS og det hakker til tider, som noen ganger kan være irriterende.. Jeg skal selv kjøre en runde med luft-på-boks, da min xbox ikke har vært renset på mange år, forhåpentligvis hjelper det.

     

    Ikke installer play-disken forresten, da får du problemer, ifølge Rockstar.

     

    Luft på boks tror jeg dessverre ikke hjelper for meg da denne Xboxen er under 1 år gammel. Hakkingen har vel vært siden dag èn.

     

    Som skrevet tror jeg det er noe med tven, men er ikke sikker.

     

    Play disken er avinstallert og merket ikke noe forskjell selv om den var installert.

     

    EDIT: Har prøvd den på tv nr 2 som er en Toshiba 32" og det hakker her også, men som skrevet, hakker ikke på PC skjermene.


  5. Hei.

     

    Dette gjelder Xbox 360 Slim 250GB.

     

    Siden jeg kjøpte GTA 5 har jeg plages med at spillet hakker på LG 42".

    Noen ganger så kan spillet fungerer veldig fint, men hakker som regel hele tiden.

     

    Har prøvd Xboxen til en LG 23" PC skjerm og her fungerer det helt fint.

    Har prøvd med AV kabelen som fulgte med Xboxen og andre HDMI kabler uten at dette hjelper.

     

    Dette er et problem jeg har hatt en god stund, også før GTA 5 og på Xbox 360 (ikke slim). Så for meg så virker det som problemet ligger i tven, men vet ikke hva det kan være.

     

    Har en AV knapp på fjernkontrollen til tven som endrer mellom Av, Kino, Sport og Spill. Har prøvd alle sammen.

     

    Har også endret fra 1080p til 720p og oppløsningen under dette igjen (husker ikke hva det sto der).

     

    Her er det kun disk 1 som installert. Installerte disk 2 i dag, men dette hjalp ikke, så avinstallerte denne.

     

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette.

     

     

    -Di5a5t3r


  6. Hei.

     

    Jeg har nå nylig kjøpt meg 2 stk "LG 23" LED-skjerm IPS237L-BN".

    Bruker skjermkort NVIDIA GeForce GTX 660.

     

    Det går èn HDMI kabel fra skjermkort til en monitor. En DVI kabel til den andre monitoren. Displayport kabel til forsterker.

     

    Så alt i alt, 2 PC skjermer og èn TV så jeg får sett serier o.l på denne.

     

    Problemet er når fruen setter på tven (som er koblet til forsterker) så blir begge PC skjermene svarte i et par sekunder. Det samme skjer når forsterkeren blir slått av. Dette er spesielt irriterende hvis jeg spiller.

     

    Har prøvd å deaktiverer skjerm 3 (som er forsterker), men denne aktiverer seg selv igjen når den blir skrudd på. Har gjort det i NVIDIA kontrollpanel og inne på skjermoppløsning. (bruker windows 7). Skjerm 3 er heller ikke synlig i enhetsbehandling.

     

    Er det noen forslag der ute som kan hindre at dette skjer? Utenom å koble i kabelen til forsterkeren hver gang, eller la være å slå den på.

     

    EDIT: En annen ting, hvordan får jeg musepekeren over til skjerm 2 når jeg spiller? Uten å ALT + TAB? Og helst uten "borderless window"

     

    Takker for alle forslag.

×
×
  • Create New...