Gå til innhold

Martin Toto

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin Toto

  1. Utfordrende og kreativt. Får ikke helt fatt i det eventuelle budskapet, men det er kanskje litt av hensikten med bildet, at en må bruke fantasien og tankene...

    Jeg setter stor pris på tilbakemeldingene du gir meg Pentaxen. Det setter alltid et smil på dagen! Jeg har prøvd å utfordre meg litt når det kommer til kontekst og den helhetlige "historien" om man kan si det sånn. Det er selvfølgelig kult å lage bilder som vekker tanker individuelt enn å forklare alt til alle, men jeg har forstått og jobber med å lage mer historiefortellende bilder; og det skal jeg prøve å fortsette med. På dette bildet endret jeg navn til bare "Souvenir" isteden for "Souvenir for a peaceful planet". Følte at det klaffa litt mer og åpna for flere tolkninger.

     

    Glad du liker'e!

  2. Effekten var isolert sett smart nok. Sliter nok litt med å se konteksten den på en eller annen måte bør knyttes til. Har du noen tanker å dele om det : ) ? mvh Ibn

     

    Tenker du atmosfæren rundt og hvor det hele er plassert? Vel, jeg har jo ikke tilgang til all verdens her jeg holder til så for å være ærlig så er det ikke så mange utrolige baktanker. Jeg pleier som regel å ta bilder spontant; finne et kult sted å knipse noen ideèr som har tatt sted i hodet mitt. Ellers så ønsker jeg å lage tanke-vekkende bilder, jeg ønsker ikke nødvendigvis å forklare hva andre skal føle ved å se på verket; jeg ønsker at andre skal danne sine egne følelser og tanker og skape sin egen tilknytning til hva jeg har lagd. Så jeg er veldig interessert i å høre din tolkning over det hele; Dét syntes jeg er spennende å høre! :D

  3. Gratulerer med dagens bilde! Det var tøfft!

    Hilsen Tove

     

    Har ikke kommentert bildet ditt, men ser det er valgt ut til dagens bilde. Ikke uventet ut fra kreativ og stilig, ren komposisjon. Da er det bare å gratulere !

     

    Vennlig hilsen Ragnar

     

    Takker og bukker, Ragnar & Tove. Takk for kommentar! :)

  4. Oi oi! Disse kommentarene var kjempe koselig å se!

    I går natt satt jeg og funderte på om jeg skulle legge det ut eller ikke, og jeg bestemte meg egentlig for å spare det - fordi så seint på natta etter mange timer stirring på ett og samme bilde gjør en blind. Etterhvert ble jeg så trøtt at jeg bare gikk for det - og det lønte seg! Angrer ikke et sekund. Dere er best! :D

     

    Veldig fin komposisjon, ren og god utnyttelse av flaten med harmoniske farger. Mangler jo merke på veggen og ned på bakken for å vise hva han driver med, men det er kanskje bevisst at du har latt være å helle litt vann på veggen?

     

    Henning

     

    Jeg krysser fingra på at onkel politi ikke ser dette, men jeg skal være ærlig med deg å si at jeg faktisk pissa på veggen. Uff. Lyset og den hvite veggen gjorde at det ikke syntes. Hva man ikke gjør for et bilde, hæ? Liker å være litt bad boy i blant...

    • Liker 1
  5. Du skal få for kunstnerisk utførelse og kreativitet !

     

    Vennlig hilsen Ragnar

     

    Det er så gøy å se deg kommentere, Ragnar - fordi nå vet jeg at du ikke liker konseptuell fotografi, men jeg klarer fortsatt å pirre nysgjerrigheten din litte grann! :D

     

     

    Veldig severdige og spesielle disse bildene dine. Har sett på dem, men ikke turt å kommentere. Hva skal en fotoamatør si? Dette er jo fotokunst av høy klasse. Virkelig bra!

     

    Tusen takk for at du tar deg tiden til å kommentere, Helene. Amatør eller ikke! En kommentar gjør dagen min så mye bedre, positivt eller ei! Jeg setter kjempe pris på det. Hadde aldri forventet så mye fokuse rundt dette bilde da jeg satt å redigerte det...

    • Liker 1
  6. Det er noe som sier meg at det er ikke en karakter av den hyggelige typen. Tror ikke jeg hadde likt å møte på ham i en mørk og skummel skog.

     

    Den øvre delen av bildet liker jeg veldig godt. Der stemmer ting veldig bra og den midstilte komposisjonen passer også flott her. Nederst derimot er det noe som ikke stemmer helt. For meg virker det som at kappen og dammen ikke ligger i samme perespektivplan. Det blir en "giveaway" på at bildet er satt sammen av forskjellige eksponeringer. Det er et eller annet som ikke stemmer helt i mine øyne.

     

    Det er bare pirking. Synes som sagt at bildet er kult og når du holder et så pass høyt nivå så må jeg tillate meg å pirke litt på småtingene :)

     

    Veldig god tilbakemelding, Mikael!

     

    Når jeg leste kommentaren din så klappa jeg meg selv i panna og tenkte at det var utrolig dumt at jeg ikke tenkte på å sette bakgrunnen mer i perspektiv. Jeg satt og funderte i mange timer på hvordan jeg skulle få nederste del av bilde til å se mer realistisk ut fordi jeg tenkte det samme som deg, men perspektivet tenkte jeg overhode ikke på... Tusen takk for konstruktiv kritikk; nå lærte jeg noe!

  7. Jeg har sett flere av disse bildene dine og det er ingen tvil om at du er god på det du driver med. Dette er langt unna min stil og derfor er det vanskelig å gi noen gode kommentarer, men jeg håper du fortsetter å laste opp for jeg liker det godt.

     

    Om jeg skal komme med en personlig subjektiv bildekritikk så vil jeg si at jeg liker best de bildene hvor du levner noe igjen for betrakteren å finne ut, noen ganger blir noen av bildene litt for tydelig i sitt budskap og mening og da kan de bli litt endimensjonale. Uansett er bildene dine blant de mest spennende her inne.

     

    Henning

     

    Tusen takk for konstruktiv kritikk, Henning! Det treffer rett i hjerterota og jeg kunne spist kritikk til middag hver dag. Det er tross alt derfor jeg går igjennom dette prosjektet; for å få kritikk og bli bedre på lidenskapen min. Det settes stor pris på, du aner ikke!

     

    Jeg syntes også de bildene jeg lager som det er litt opp til en selv og tolke som er best, men jeg er nødt til å forsvare meg med at å komme på en idè hver dag er ingen easy task. Så noen ganger er jeg nødt til å skape noe flatt også. Men jeg er helt enig med deg! Takk for tilbakemelding, kompis!

     

     

     

    I utgangspunktet burde jeg ikke gi deg noen kommentar for jeg er personlig ikke er noe stor tilhenger av tydelige "konstruerte" bilder. (men vet jo og aksepterer at mange andre mener noe annet)

     

    Men må innrømme at dette fotografiet er forbasket godt teknisk utført både når det gjelder lys, skygge og farger.

    Derfor får du min velfortjente og positive tilbakemelding denne gangen. (Skulle gjerne sett fulle exif-data på bildene dine)

     

    Vennlig hilsen Ragnar

     

    Dette var en utrolig koselig kommentar, Ragnar! Å kunne få deg fascinert av noe du egentlig ikke er fan av fikk meg til å smile fra øre til øre. Tusen takk for tilbakemelding, jeg håper du fortsetter fordi kommentarer gjør dagen min mye mye bedre. Jeg blir kjempe glad!

×
×
  • Opprett ny...