Gå til innhold

Påfugl

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Påfugl

  1. Hei. Sitter nå med denne tven: Samsung B550. Nå ser jeg at elkjøp selger en LED-tv til 2500 kr: Samsung UE42F5005.

     

    Spørsmålet mitt er om jeg burde kjøpe denne. Er det stor forskjell på bildekvalitet eller noe annet i forhold til den jeg har nå. Det eneste jeg legger merke til er at den nye har 100Hz i motsetning til min med 50/60Hz.

     

    Kort sagt, er det verdt å kjøpe ny med tanke på den jeg har?

     

    Takk for svar :)

  2. Hei.

     

    Regner med at det er noen her som har hatt exphil03. Bare lurer på om jeg burde velge selvstudium eller seminar. Og hva er ''lettest'' av eksamensformen og semesteroppgaven. Jeg må også velge seminargruppe og det er liksom 10 forskjellige å velge mellom, skal jeg bare ta en tilfeldig?

     

    Takk for svar :)

  3. Har det noe å si om jeg kjøper pensumbøker for 1. semester nå, eller burde jeg vente til skolen starter? Tenker å kjøpe fra Akademika. Er bare ikke helt sikkert på hvilke bøker jeg trenger til 1. semester. Har sett på pensumlista her, men ser at det er flere bøker som står under ''anbefalt'' på Akademika, enn det er bøker på pensum lista. Noen som kan gi meg en oversikt over alle bøkene jeg trenger?

  4. ''Medisinsk testing

     

    Du får i dette brevet tilbud om plass ved et studium med krav om medisinsk testing i forbindelse med obligatorisk praksisopplæring/klinisk undervisning. Ved studiestart vil lærestedet informere nærmere om kriteriene og prosedyrene for medisinsk testing.''

     

    Noen som vet hva denne testen går ut på?

  5. Sånn til å begynne med tenker jeg en tannlege og en assistent, ja. Det er jo en god del år til før jeg evt. kan starte (må bli ferdig utdannet først). Men tenkte å starte litt i det små bare for å få en oversikt over hvordan det gjøres og hva som kreves. Du nevner det å være flink på business ved siden av praksisen. Tenker du da på investering i aksjer, valutahandel eller noe i den duren? :)

  6. Hei.

     

    Noen her inne som vet hva som skal til for å starte sin egen tannlege praksis?Hvor mye trenger man f.eks i egenkapital. Får man noe spesielt lån av banken for å starte. Tenker på en liten klinikk med få ansatte, men som har potensiale til å utvides hvis det blir større etterspørsel og da behov for mer kapasitet. Har søkt rundt på nettet, men finner bare sider som Altinn . Den er bra og utfyllende sånn generelt, men kan ikke svare meg på alt jeg lurer på. Dette er altså da et enkeltmannsforetak.

     

    Takk for svar :)

  7. Hei.

     

    Jeg har en Acer aspire 5920g. Jeg har akkurat fikset skjermkortet ved å bake det i ovnen. Før jeg gjorde det var skjermen bare helt svart, men om jeg koblet den opp til en ekstern skjerm funket det. Men jeg hadde også samme problemet da. Og det er at den spammer 5-tall. Så uansett hvor jeg trykker skriver den 5-tall hele tiden. Har prøvd å se om 5-tallet på tastaturet sitter fast, men det er ikke tilfellet. Etter jeg baket skjermkortet har jeg ikke hatt dette problemet, frem til nå. Jeg tok ikke på ny kjølepasta etter bakinga. Kan det være at skjermkortet holder på å ryke igjen?

     

    Takker for svar :)

     

    (Usikker på om tråden tilhører her eller i tråden for skjermkort)

  8. Søkt odontologi i oslo, Bergen og Tromsø. Venteliste for Oslo nr 13, nr 2 for Bergen og fikk tilbud i Tromsø. Vil helst studere her i Oslo, men 13 er nok mye, og for ventelisten til Bergen så var det et slikt tegn '*'.

    Ok, sterkt å komme inn da :) Kan jeg spørre hvor mange poeng du har, og hvilken kvote du søker i?
  9. Hva betyr det stjernestegnet (*)? Betyr det at jeg ikke kommer inn uansett om jeg ligger på nr.2?

    ''Dersom det står et stjernetegn ved siden av svaret ditt, viser dette til en kommentar som du kan lese rett under tabellen med svar. Ofte betyr stjerne ved 'venteliste' at studiet trolig ikke blir etterfylt, men at du kan fortsette å stå på venteliste dersom du ønsker det.''

     

    Sitat fra Samordna Opptak

  10. Hei.

     

    Skal selge min HP Mini 110-1100. Lurer på hva jeg kan forvente å få for den. Trenger derfor en veiledende pris. Selve PC'en er i god stand, men brukt.

     

    Spesifikasjoner:

     

    Intel Atom N270 1.60GHz

    2GB minne

    Mobile Intel 945 Express Chipset Family

    250GB HDD

     

    Takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...