Gå til innhold

LulzPat

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LulzPat

  1.  

     

    Problemet for MS er at de må ha med seg masse legacykode for å støtte gammel software, noe som gjør Windows unødvendig tungt å drive.

    Det det forøvrig her er snakk om, er å slå sammen teamene som jobber med Windows for ulike plattformer, og fortsette arbeidet med å gjøre det lettere å skrive apper som kjører på PC, nettbrett og mobil uten å måtte lage det som tre separate apper.

     

    Dette fører til:

    1. Reduserte kostnader med å lage apper for Windows på PC, nettbrett og mobil.

    2. At man når et langt større marked når Modern UI-apper kan kjøre som vinduer på skrivebordet, slik tradisjonelle apper gjør. Selv om Windows på mobil fortsatt har relativt lav markedsandel sammenlignet med konkurrenter er Windows på PC rake motsetningen.

    3. Totalt sett blir det mer lukrativt å lage apper for Windows.

    This!

    Denne tråden altså.. Kan folk slutte å skrive så mye tull i denne tråden om blabla "windows blir likt på phone/tablet/pc jeg går over til linux", "jeg hater windows, jeg liker linux" blabla. Så flott for deg, men det er ikke det dette handler om. Det er for å strømlinjeforme utviklingen av apps på de forskjellige platformene, så utviklere slipper å skrive forskjellige versioner av sin app til hver platform. Bra ikke sant?

    Du glemte forresten Xbox One, som også kjører Windows 8 kjerne. Det fine med det er at det vil komme mange nye apps til Xbox One, som også brukes på Windows PCen. (bla. spotify please!)

    Men problemet er for den vanlige brukerern som skal bruke windows som en Desktop. Jeg har installert mange programmer for å gjøre windows 8.1 bedre, du tenker kankje "Hva synes du er bra med windows da?" det er bedre Multikjerne funkjonalitet, og for folk som meg så ser jeg en optil 20% boost i spill go programmer som jeg bruker fra Windows 7 til windows 8

  2. Evig varighet på glass?Glass er en væske, riktignok veldig tregtflytende, men fremdeles flytende ... hva har de gjort for å stabilisere det og sørge for at det ikke endrer form ...?Selv om det visstnok tar millioner av år for en utflytning å skje ... så kan det skje og da kan man vel ikke snakke om evig ...?

    sant at det kommer til å ta evigheter, men jeg trur at det kommer ny teknologi som kan lagre ting enda bedre iløpet av den perioden

×
×
  • Opprett ny...