Gå til innhold

eriksp92

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eriksp92

  1. Man kan fort se seg blind på mAh-spesifikasjoner. Strømforbruket til prosessoren (og skjermen) er derimot helt avgjørende for faktisk batteritid, og derfor har min Sony XZ1 med 2700mAh batteri like god batteritid som min Galaxy S7 Edge hvis du sammenligner dem da de var nye. En ny telefon med Snapdragon 835, 845 eller Kirin 970 vil gi deg en enorm batterigevinst bare der om du sammenligner med en Exynos fra de tre siste generasjonene.

  2. Denne artikkelen gav meg et smil om munnen. Jeg utførte nemlig akkurat samme reparasjon for et par måneder siden på min mors Honor 8 - min første mobilreparasjon noen sinne, attpåtil. Sjeldent har jeg bannet og steiket så mye som jeg gjorde da, og ikke minst følt meg så totalt ubrukelig og inkompetent. Godt å vite at den er eksepsjonelt vanskelig å reparere - skal vel si meg fornøyd med at det eneste jeg klarte å ødelegge var vibrasjonsmotoren med å skjære over kabelen!

    • Liker 3
  3. Snapdragon 660 er litt bedre enn den som var i Nexus 6p eller? Mener det var 820?

     

    Den er eksepsjonelt mye bedre på prosessorbiten enn det 810, som var i 6P. Noe svakere grafikk, men så er den strømgjerrig til tusen i stedet, og grafikken brukes forenklet sett kun til spill, hvor den allikevel vil kunne spille 'alt' av spill.

  4. Dilemma.. Jeg har lyst på oppdatering, spesielt Emui 5, men hver gang jeg har oppdatert telefoner tidligere så har det fulgt med bugs og irritasjonsmomenter. Jeg er superfornøyd med hvordan P9 oppfører seg på Android 6, så jeg vet ikke om det er verdt risken!..

    Min filosofi er at man burde unngå oppdateringer hvis ikke man er motivert for å potensielt måtte kjøre en reset til fabrikkinnstillinger. Jeg ordnet dilemmaet med å sørge for at alt er synkronisert slik at det ikke tar mer enn en time å sette opp alt slik det var etter en reset.
×
×
  • Opprett ny...