Gå til innhold

Vaaken

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaaken

  1. Husker at jeg leste en plass at det lönner seg og oppgradere ramen i den bærbare maskinen om man vil ha den over lengre tid. For aa spare harddisken visstnok. Er dette sant? Hvor mye koster det for aa oppgradere? Hvor kan jeg faa tak i? Finnes det forskjellige typer ram?

    Takker for alle svar

  2. Ok. For alle dokk som klage over dårli menysystem på Siemens-mobila. D e slettes itj sånn at d e vanskeli å bruke. D trøngs berre litt t-venning. Siemens e like lett som Nokia, minst. D eneste som trengs e litt tålmodihet i begynnelsn. Etter ei stund så går alt lekende lett. Apropos design. Syns SL55 e tøff j.

  3. Har hatt en Siemens SL45i en stund, men her for noen dager siden så mistet jeg den i gulvet. Mikrofonen ble litt skadet og jeg tror det er tid for en ny telefon snart. Har tenkt på en SL55. Noen synspunkter?

  4. Helt enig med deg. Har jobbet paa G-Sport en stund.

    Kunder som er höflige faar bestandig bedre service.

    En gang kom en mann inn i butikken til meg med en fiskestang som var brukket.

    Den var gammel og slitt, men han var saa trivelig saa jeg ga ham en ny.

    Et par dager etterpaa kom han tilbake og kjöpte en fluefiskestang for 3000 kroner. Men han visste ikke helt hvordan man fisker med flue. Saa jeg tok med ham utenfor butikken. Det er en elv der) Der viste jeg ham hvordan d skal gjöres. Han er naa stamkunde.

     

    Mitt tips. Vær snill, ha godt humör og vis respekt. Det tjener alle parter paa.

  5. Her sitter jeg paa New Zealand med min splitter nye HP maskin. Har gaatt i stykker og er til rep. Mens den er der funderer jeg i aa investere i et nytt skjermkort. Gaar det an aa ettermontere skjermkort i en laptop? I saa fall hvilket bör jeg velge?

×
×
  • Opprett ny...