Gå til innhold

mobildyret

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mobildyret

  1. Hei, æ lest om laderen fra Power Traveller,(power monkey) å æ hadd veldig lyst på en sånn.. Helt t æ lest at den selv mått lades med strøm eller usb. E det itj like greit å kjøp et ekstra batteri da? Hold laderen på strømmen lenge nok t at det e gjen strøm på den når æ treng den? For æ må jo lad den før æ drar hjemmefra? Og e det strøm der æ e bruke æ bare ladern t telefonen? E det nokka æ ikke har fått med mæ så kom gjerne med en rettelse t mæ, kjøpe gjerne en sånn om æ ser nytten.. :hmm:

  2. Kan _alle_ dere som har hatt SE K700i en stund (3-4 dager eller mer) fortelle meg litt om batteriet, hvor lang tid tar det å lade første gang, hvor lang tid tar det å lade ved senere anledninger, hvor lenge vare batteriet (etter 2-3 ladinger, ta også med hvor mye den er blit brukt)?

     

    Jeg må lade tlf en gang pr døgn. Men det er fordi at jeg bruker den veldig mye. Har hatt den siden 18 juni men ingen forandring i oppladningstiden. ca 2 timer på reiseladern fra helt tomt til fullt. skal kjøpe meg bordlader om det finnes.

  3. Jeg vurderer å kjøpe meg SE k700 i en nettbutikk, men da lurer jeg på om en ting. Hva hvis det er en feil med mobilen? Tar det lang tid å få den fikset og gjelder garantien på nettbutikker? Får man låne en tlf imens man venter?Håper noen av dere kan gi meg et svar på dette.. :scared:

  4. Jo, jeg har hatt en slik. Det er mere en jukebox, du kan lagre filmer og annet ting foruten mp3 filer. Det er veldig enkelt å overføre filer fra pc til spillern og omvendt. Det er bare å sette i kabelen så går det nesten av seg selv. Det jeg slet litt med, var å legge hver enkelt sang under forskjellige kategorier. Det skal gå an å legge roligsanger for seg selv,rock på en annen plass osv. men det fikk jeg trøbbel med. men det kan man sikkert lære seg. Dessuten er det fin og bra lyd i spillern. Du kan velge forskjellige "klanger" som teater osv. Angrer på at jeg kvitta meg med den. vurderer å kjøpe den igjen..Mren som sagt, jeg syns den var litt trasig i menyene.

  5. Et lite tips som kan hjelpe deg.: Ring til telenor mobil (09000), når du får svar spør du om å få snakke med noen på "support". Jeg hadde problemer med både mms & epostoppsett på min t68i & de forklarte meg pr tlf steg for steg hvordan du skal få det til. & de er veldig hyggelig!! Lykke til! :cry:

  6. :dribble: Hei! Æ har hatt t68 i i snart 2 år no. masse funksjona i den,men æ har villa kjøpt en tlf med bedre skjerm,ska lite til da men.. Og det e så sant så sant at den e veldig treg! pluss at den heng sæ opop med jevne mellomrom. Har da heller villa sett på t610/630.. t68i mangle og polyfoniske ringetona. Nei,kjøp en ainna en!
  7. :-) hei! Det er ikke sikkert at du har gjort feil. Noen ganger når man skal sende mms så kan det bli feil ved sending. Prøv å sende på nytt igjen litt senere. Og hvis den du skal sende til ikke har satt opp tlf for mms så får du også opp at det er noe feil. Beste tipset jeg har...

  8. :o For en stund siden gikk jeg inn i en mobilbutikk og fikk prøve en t610. Jeg må si jeg ble skuffet!! Spesielt dårlig syns jeg ringetonene var. En ringetone måtte jeg holde helt inn til øret for å kunne høre den. Jeg syntes også at den var "plastikkaktig" men det er jo opp til hver enkelt. Jeg har oppservert at telefonen er mye diskutert i forumet, noe som kan tyde på at jeg kanskje valgte riktig og ikke kjøpe den enda.Har t68i og er meget fornøyd med den. Er flere enig med meg at t610 er en skuffelse hittil, eller er det bare meg? Er det bare barnesykdommer,som blir fikset av SE etterhvert? Håper på tilbakemelding!

  9. Jeg håper noen kan hjelpe meg... For noen måneder siden bestilte jeg mobilhandel hos telenor. Jeg måtte taste inn kortnr. & utløpsdato. I farta byttet jeg om måned & år på utløpsdatoen på visakortet mitt. Det betyr at jeg er registrert som mobilhandelbruker men kan ikke handle da utløpsdatoen på kortet er feil. Jeg har tatt kontakt med telenor som sier at de må annulere meg som mobilhandelbruker,for så å gjøre prossessen på nytt. I flere måneder har jeg prøvd å registrere meg på nytt, men får beskjed om at jeg fremdeles er bruker sånn at det ikke går å registrere meg på nytt.Har ringt kundeservice på telenor utallige ganger,og de har lovt å annulere meg. Den siste jeg pratet med var så frekk og spydig at jeg ikke vil ringe dit mere. Kan noen fortelle meg hva ellers jeg kan gjøre? Kanskje bytte selskap..? :evil::shrug: Hurra for telenor!!

  10. :wink: Hei!! du må gå inn på www.telenormobil.no. der er det en link som heter mms,wap & gprsoppsett. Trykk på den linken så følger du anvisningene. Da mottar du snart en sms på mobilen som forteller deg at du har mottatt nye innstillinger. Lagre innstillingene. Deretter går du inn på menyen,velger waptjenester og "velg wap-profil". Velg "wap gprs" og deretter slår du av telefonen,og tar ut batteriet. Slå på telefonen. Nå skal innstillingene være riktige. I verste fall kan du ringe til kundeservice, 09000. Håper det ordner seg!!

×
×
  • Opprett ny...