Gå til innhold

Pervy Potato

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pervy Potato

  1. Skjønner ikke heilt all den klaginga over lootboxes her.. alt er kosmetisk.. at du må bruke tid på å få nok currency til å kjøpe nye legends, kommer heller ikke som noe sjokk.. de må tjene penger de og..

    Så lenge de lar ting være som de er og ikke låser karakterer og nye våpen bak pay walls, så har vi ingenting å klage over.. husk du spiller ett spill som gir deg alt gratis om du vil.... hittill

     

    Når det kommer til EA, så ser eg ikke vekk ifra at de vil prøve å legge både legends,våpen og kart bak pay walls..og det er den dagen eg avinstallere spillet.

  2.  

    no må eg nå si at eg er generelt skeptisk til bilder og prerendered footage. men får håpe dette går bra.

    Dette er generert spillgrafikk fra Death Stranding, realtime, PS4 PRO:

     

    https://www.youtube.com/watch?v=u5ZgaD7Y-jM

     

    (Untatt Kojima, han er ekte, ikke grafikk :-D)

    Det er en forskjell mellom videoer, og selve spillet, eg er heilt forferdelig til å forklare ting, så eg kan heller linke dette her. (om det ikke starter fra punktet eg ville ha det på, så er det på 2:51)

     

    https://youtu.be/F_0Quu2MjZk?t=2m51s

  3. At LoL og HS blir ansett som eSport sier jo ganske mye om "gamer".no, to spill som er basert på gated content model som er 100% casual blir beskrevet som eSports..

     

     

    Nok en gang hører vi Dota spillere blir sinte over League.. prøv heller å være glad over at E-Sport blir mer og mer skrevet om, jeg sitter f.eks ikke å surtrer om at det ikke er nok artikler om LoL worlds som foregår nå..

     

    Det at du sier at Basically lol er Pay2win (ja det er det du sier) er jo ikke sant.. det er ingen champs der du ikke kan få tak i for ingame currency, ting tar lengre tid, ja. men så er Riot og noen som vil tjene penger på spillet sitt. Tilogmed Valve vil tjene penger på Dota2.. det gjør nesten på samme måte som Riot gjør.. med Vanity items/skins.. eneste forskjellen er vel det at du ikke trenger å kjøpe champs på Dota2.

     

    Når det kommer til HS, så er jeg litt enig og litt uenig.. Om du vil ha alle korta, så må du nesten bruke penger (spes om du vil ha de gode kortene fra Blackrock Mountain)

    • Liker 3
  4.  

     

     

     

    but why.. bruke et kamera på en skjerm... have they no shame?

    Hva skulle dem ellers ha gjort? Installert opptaksprogramvare på en jobb PC som har disse filmene? Høres ikke særlig smart ut.
    tenker meg du er en av de som filmer vertikalt med telefonen din..

     

    Bra comeback, selvom det tok noe tid..

     

    Venter fremdeles på hvordan de ellers skulle ha gjort det.. eller syntes du de burde ha installert opptaksprogramvare på en PC (som sannsynligvis er i et studio eller lignende)? Ikke den skarpeste kniven i skuffen, er du? ;)

    jepp.. tar litt tid til tider med tanke på at eg har andre ting å gjøre på enn å "krangle" med obstanasi folk.

     

    for å faktisk gidde å svare..

    1. ikke noen plass står det at de er på jobb, eller om at det er folk som faktisk har noe med filmen å gjøre.

    2. om de faktisk hadde jobbet med filmen, så har de tilgang til videofilene fra før.

    3. ja.. Video capture software er en ting.. (hurr durr de vil ikke bli tatt på jobb. se punkt 1.)

     

    før du tenker på det. nei dette er ikke tatt fra comicon heller, dette er på et gutterom øst europa en plass (jeg er elendig når d kommer til språk)

     

    at eg faktisk gidder å svare noen som tydeligvis ikke hadde hjernekapasitet til å forstå at det første eg skreiv var en spøk. er beyond me.. men sånn er det da.. må feede trollsa littegranne.

     

    ps. gå å ta deg en bolle. ;)

  5. Så synd det er i deg.. dakal dutten som ikke klarte å drepe lvl 6 skeletons uttanfor døra fordi det var for vanskeli for deg.. så forferdeli at du ikke klarte dette old style rpg spillet og at det var for vanskelig for deg å lese.. slutt å syt..

     

     

    hører jo lang vei her at du forlanger at alt skal kunne bli drept av deg så fort du er ute av byen.. spillet er ikke lagd for at en skal kjøre full pupp igjennom alt sammen, og at du skal kunne skippe det meste for å gå få få "epic lootz"

    hadde du gadda å tatt deg litt tid til diverse andre ting i byen, så hadde du fort funnet ut at du kan enkelt komme deg til lvl 5-6 bare av å gjøre diverse ting i byen, og diverse "hemmelige" plasser.

     

    men det er jo også problemet for de fleste for tiden... de må bli holdt i hånden heilt til siste boss..

    • Liker 1
  6. Er vel noe som heter Brigaden, de spiller Arma 3 så vidt jeg er kjent

    har allerede vært å sett på siden, er meget lite info om hva de gjør, bare masse copy paste om hva arma3 er. og det ser mer ut som om de fokuserer på battlefield mer en noe annet. har og sjekket ut Injection gaming (for lite info) og arctic combat elite (virker litt for seriøse)

  7. Heisann hoppsann folkens, jeg og en venn av meg er på leting etter en aktiv Arma3 Community, vi har vært å letet litt på nett, men det er for lite informasjon og/eller for lenge siden sidene vi finner er oppdaterte. her er det snakk om Coop,CTI, Zeus, og RP.

     

    Vi er meget aktive, og liker å ha det morro samtidig som vi vil være litt "tactical"

    vi liker og å lage Zeus mission.

     

    Klasser og Spillestil for meg er vel:
    Spotter,Medic, Gunner(Tanks,Armed) og Engineer. jeg kan og være kommandør om nødvendig.

     

    For min venn, så er det:

    Sniper/Marksman, Pilot,Driver(tanks,biler) og generell Supporting

     

    håper på et par svar eller forslag til communities.

    over and out.

    • Liker 1
  8. heisann folkens, jeg leste på en tråd på lol forumene om folk som driver på å hjelper (adopterer) nye spillerer for å gi de en liten boost i gameplay, og tenkte selv at jeg kunne tenkt meg å gjøre dette, så jeg skriver her for å høre om det er noe folk er interesert i? i tillegg så hadde det vært kjekt med flere "foreldre" som vil bli med på dette her :)

    om du vil bli adoptert, så kan jeg vel hjelpe folk som levler opp, eller er i bronze. (har allerede hjulpet et par folk fra bronze3 til silver.

     

    dette er ikke snakk om å booste eller noe sånnt, det er å hjelpe til med playstyle, noen tips og litt spilling mot hverandre for å vise hvordan en skal gjøre det.

    Jeg er ikke noe pro player i det hele tatt, men liker å hjelpe folk som trenger en knuff.. jeg spiller atm i Silver1 (spiller nesten bare mot gold4 og oppover for en tullete grunn (teite mmr :/ )

     

    så om du er interesert i å bli adoptert, eller adoptere, gi meg en lyd. EUW Pervy Potato

    • Liker 1
  9. som jeg sier, så er ikke de problemene det jeg har, jeg har høg fps om jeg står stille, null kluss med musepekeren, det er bare når ting skal tegnest/registrerest av pcn (snu seg, eller loade inn ting i bakgrunnen/avstanden. alt funker perfekt så lenge jeg ikke begynner å springe (selv om jeg er i byer eller lignendes), det jeg og spør om, er hva jeg mest sannsynlig må oppgradere.. og jeg vet veldig godt at mmo spill sliter veldig på cpu og ikke gpu. men jeg har ikke så mye peiling på å finne ut hva som er problemet.. i de linkene du ga, er det folk med fps problemer uansett hva de gjør.. det problemet har jeg ikke..

     

    fant forresten ut at jeg har det samme problemet på et spill som heter DungeonLand (om jeg springer rundt der jeg har vært, så kjører spillet glatt, men med en gang jeg springer mot en plass jeg ikke har vært(altså skal loade inn deler av kartet jeg ikke har vært enda), så dropper fps`en min ned til uspillelig (springer jeg tilbake igjen til der jeg har vært, så kjører det glatt igjen). så jeg regner med det har noe med loading å gjøre.

  10. jepp.. tera har en god del problemer når det kommer til stødig fps, men det jeg sier, er at dette skjer med alle spill av type mmorpg som jeg har spillt.. når det kommer til de andre mmo spillene, så kan jeg si at jeg har venner med skrøpeligere maskiner enn det jeg har, som kjører de uten noen problemer..

     

    finnes det noen gode programmer som kan se hva som gjør at et spill går tregt? for jeg er rimelig lei av dette problemet. :(

  11. hmm, vil nok si at både skjermkort og cpu er problemet her. Mest sannsynligvis er det skjermkortet som sliter mest. Det du kan prøve er å stille ned grafikken på spillene og se om du fortsatt har problem da. Summing i headsettet er ganske vanlig, har det selv

     

    som sagt, så har jeg null problemer med spill som har bruker gpu.. altså, jeg kan spille bf3 eller crysis3 med nesten full grafikk uten problemer.. eneste jeg sliter med, er mmo spill.. jeg klarer alle typer spill på high eller maks utenom mmo grafikk...kommer det til grafikk på f.eks crysis3 eller bf3, så kjører alt glatt... er bare store problemer med spill som aion/the secret world/ final fantasy 13/osv

     

    skifte på grafikken har jeg gjort opp til flere ganger.. jeg kan sette spillet på maks eller minimum, men ha samme fps drops/lags.. som jeg sa.. jeg kan kjøre alle spill uten problemer... utenom mmorps spill som trenger multithreading

  12. heisann.. jeg har en ganske grei pc som jeg lagde for å spille hovedsakelig, og nå har jeg endelig kommet inn i Final Fantasy 14 betaen, men jeg har et stort problem med å spille mmo`s

    Problem: Når jeg springer rundt i verdenen eller snur kamera, så begynner jeg å få en forferdelig drop i framerate, når jeg står stille (selv om det hender mye rundt meg) så går det glatt

    jeg tviler på at det er grafikk kortet eller harddisk, siden om jeg kjører andre typer spill (Fps, strategi,3rd person) så har jeg absolutt null problemer med høg grafikk på

     

    Mine speccs :

    Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. SABERTOOTH 990FX

    Chipset : ATI RD9x0

    Processor : AMD FX 8120 @ 3411 MHz

    Physical Memory : 8192 MB

    Video Card : NVIDIA GeForce GTX 560

    Hard Disk : OCZ-AGIL ITY3 SATA Disk Device (120GB)

    Hard Disk : Western Digital WD10 EZRX-00A8LB0 SATA Disk Device (1000GB)

    Monitor Type : BenQ BenQ G2420HDB - 24 inches

    Network Card : Atheros Communications AR5008 Wireless Network Adapter

    Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

    Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)

    DirectX : Version 11.00

    Windows Performance Index : 7.5 on 7.9

     

    etter det jeg tror, så er det prosessoren som er problemet her.. siden mmo`s krever litt prosessor kraft, og at AMD FX 8120 er dårligt (som jeg fant ut etter jeg kjøpte den)

    Jeg kjøpte pcn ferdigbygget, og tror og at de som koblet den, har gjort en feil med jordinga, siden det kommer småstøy (summing) fra headset som er koblet i usb port, når jeg tar fingen på porten, så forsvinner det. kan det og ha noe å si?

     

    Glemte å nevne... dette problemet skjer/har skjedd i følgende spill

    Tera online

    Final Fantasy 14 Online

    The secret world

    Aion.

    alle får jeg samme problemer eller lignendes

    enkelte av de så bare fryser spillet i 10 sec for å så springe videre, kan ikke springe i byer pga drops når den skal loade ting lengre vekke.

    ved forhånd takk for hjelp

  13. Glemte å nevne... dette problemet skjer/har skjedd i følgende spill

     

    Tera online

    Final Fantasy 14 Online

    The secret world

    Aion.

     

    alle får jeg samme problemer eller lignendes

    enkelte av de så bare fryser spillet i 10 sec for å så springe videre, kan ikke springe i byer pga drops når den skal loade ting lengre vekke.

×
×
  • Opprett ny...